Одобрено: С до 82 млн. лв. ще възстановяваме Су-25

МС прие доклада на военния министър по проекта
65
Одобрено: С до 82 млн. лв. ще възстановяваме Су-25
Снимка: архив, БулФото

Правителството одобри плащане до 82 510 000 лв. за възстановяване на летателната годност на самолети Су-25.

Докладът е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов.

Плащането следва да се извърши за сметка на възстановените през 2019 г. средства по сметка на Министерството на отбраната за изпълнение на проекта.

Той ще позволи възстановяване на летателната годност на самолетите Су-25 и запазване на придобити отбранителни способности в периода до придобиване на новия тип боен самолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 57Да, така е, прав си! Това подобие на самолет А-10 е бавен и с лоша маневреност. Самите американци заради уникалната му грозота го наричат "Брадавичеста сVиня". Иначе е брониран като танк. А всичките им модели с индекс F/A са подобия на щурмоваци. Единственият що-годе добре комбиниран между бомбардировач, щурмовак и изтребител е Су-34. И въпреки титана, предпочитат да го използват от по-големи височини.
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КЬОВЕШИLaineau, да няма кой крив, кой прав! Ти ли ще ме гониш от Родината ми, бе душице предателска? И да имаш дамско самоусещане, да си обратен, не кради името на тази достойна жена! Нали само нашите трътки гласуваха против нея! Защо ли? Напъни си мъничкото мозъче и отговори! Само не казвай пак нещо за комунисти!
49
2
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 44 преди 5 години
Дадохме ви азбука и култура, а на нас нищо не оставихме, всичката си я дадохме. А вие с нашата писменост написахте "Евгений Онегин", "Война и мир", "Анна Каренина", "Престъпление и наказание", "Майка", "Белая гвардия", "Майсторът и Маргарита", "Тихият Дон", "Разораната целина" и още 1000 книги, които просветеният Запад чете и обожава, снима филми. Написахте и Менделеевата таблица, и геометрията на Лобачевски, Марковската алгебра, и трудовете на Циолковски и още 1000 неща, обогатили човечеството!
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40Да, така е! Превъзхожда във всичко А-10 Тандърболт.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До братски опитДавай, продължавай с опита си! Кажи си, че фекалиите ги гълташ натурални, без ферментация и дестилация!
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА,ХА,ХА,АААААИденце мамино, тъпотията до алкохола ли стегна? Ами че руският е много добър. Използват 3 категории питеен спирт:Экстра, Люкс и Альфа. Последният е изключително качествен и завзема позиции в стотиците фирми, които правят водка. Ти си пий парцуцата с метанола и разни алдехиди и кетони, че и с цианиди и остави руснаците да пият добрата си водка, да я изнасят и печелят стотици милиони.Водката не е за голтаци като теб, освирепели от злоба и безпаричие! Аз си пия "Беленькая Золотая
45
4
 
5
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА,ААААА преди 5 години
РУСОФИЛЧЕТАТА СА МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ , КОГАТО ИМ СЕ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ !ИСТИНА Е:ЕТИЛОВИЯТ АЛКОХОЛ ОТ РУСИЯ --Е ПЪЛЕН *** !/..не че нашия е по-добър..хаха,ахаааа.../ТОЧНО ЗА ТОВА --КОМУНИСТИТЕ СЕ ХВЪРЛИХА ВЪВ СПИРТОВАРНИЯ БИЗНЕС .МУТРИТЕ БЪРЗО РАЗБРАХА , ЧЕ ТАМ ДАЛАВЕРАТА Е С ПЕЧАЛБА НАД 1000%!!!!!!ОСОБЕННО С ВНОСНИЯ РУСКИ АЛКОХОЛ...И МАЛКО ОЦВЕТИТЕЛИ И ОМЕКОТИТЕЛИ!!!!
44
4
 
5
 
! Отговори
братски опит преди 5 години
НЕ ЗНАЕТЕ ЛИ?РУСКИЯ ЕТИЛОВ АЛКОХОЛ , ЗА ЕЛИТНАТА ИМ ВОДКА , СЕ ПОЛУЧАВА ЧРЕЗ ДЕСТИЛАЦИЯ НА БИО-ОТПАДЪЦИ ЗАКВАСЕНИ С ДРОЖДИ .ЗА БИО-СУРОВИНИ СЕ ПОЛЗВАТ :--НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ...--ГНИЕЩИ РАСТИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ ../..плодове , картофи..../--ЖИВОТИНСКИ И ЧОВЕШКИ ФЕКАЛИИ ...... /ЧРЕЗ НАМАЛЯВАНЕ НА КИСЕЛИННОСТТА ИМ С ОБИКНОВЕННА КРЕДА/тебешир/..../НАЗАДАРОВЕ , ТОВАРИЩИ И БРАТЦы......
43
7
 
5
 
! Отговори
ЯЗЪК.... преди 5 години
ПАК ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА ....ЗА ТИЯ РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ!!!!!ДОКОГА ,БЕ ....ДРУГАРИИИИИИИИИИИ......??!АМАН ОТ ТИЯ РУСКИ ПРИ МИ ТИВИ , ПИЕЩИ ВОДКА---ПРОИЗВЕДЕНА ОТ НЕФТ , ГЮБРЕ И БИО-ОТПАДЪЦИ!!/..."етиловият алкохол" --е производно на етилена , получен от гниене на биологични отпадъци и страничен продукт при нефтопреработката../
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 8 самолета става дума
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руските болшевки с водката си се върнаха във времето преди цар Петър първи.С бради до колене и живеещи в курняци.
40
4
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Много ме притеснява, че Бойко е клекнал пред Путин. Ще го видим в Понеделник 04.03.2019г. какви ще ги свърши с Медведев. Отделно простотиите с новите касови апарати, аптеки, закон за изпиране на пари, личните данни ..... Май е време да сдава!!!
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мои друг 40 сорок ваизми тваиом самалиот и *** прагнутся стреляеть.Здесь таварищ сорок България-НАТО и ЕС
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, като ще модернизираме Су25, защо трябваше да си поръчаме Ф16, а не си оправихме 29ките. Или западните ни "партньори" така наредиха...
37
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Су-24 замечательный штурмовик "Грач" в России сейчас его модернизируют до версии Су-24 СМ. Прекрасно себя зарекомендовал во многих конфликтах.
36
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХАЙДЕ ПАК ПАРИ ЗА РУСКИТЕ ФИРМИ,КОИТО ИМАТ САНКЦИИ ОТ ЕС И САЩ.ОТ НАШИТЕ Д.Ъ.Р.В.ЕН.И. КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЛАВИ ПО-ГОЛЯМ ДОНОР НА РУСИЯ НЯМА.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи сигурно затова караш москвич и презираш хартиените западни автомобили.
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако,комунистите си заминат със самолетите за Русия,то тогава Българския народ ще даде и 100 милиона лв.
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Данък Русия - рапорт приет!
32
5
 
8
 
! Отговори
КЬОВЕШИ преди 5 години
ХЕЙ КОМУНИСТИТЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕРОИ,АМИ ПО-БЪРЗО СИ СТЯГАЙТЕ БАГАЖА И МИГОВЕТЕ И СУ-ТА И ЗА РУСИЯ МАЙКАТА ВИ РОДНА И ШКОЛУВАНА.ПОСЛЕ ДА НЕМА КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ!