Купил си е-винетка - да, ама не! 11 си искат парите обратно

АПИ уверява: По част от жалбите сумите вече са възстановени
6
Купил си е-винетка - да, ама не! 11 си искат парите обратно
Снимка: АПИ

В Национално тол управление са постъпили общо единадесет молби за възстановяване на суми при опит за покупка на електронна винетка.

Още по темата
Парите са изтеглени от сметките на потребителите, но в системата не е отразено, че винетката е купена. Тези случаи са констатирани в първите дни на януари, когато имаше технически затруднения със системата, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Постъпилите молби са обработени - на част от потребителите са върнати средствата, на останалите предстои да бъдат възстановени.

Случаят на семейството от град Пазарджик, за който съобщават медиите, е сред подадените единадесет молби, се уточнява в прессъобщението. Той е разгледан и предстои да им бъде възстановена сумата. Настъпило е забавяне поради необходимостта от повторна проверка и потвърждаване на плащането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че през 2002-а беше по-добър, по-бърз и по-надежден софтуера в някои други пари ... И по-добре изглеждащ. ТОВА МЯЗА НА НЯКАКВА ХИМЕРА ОТ 2001! ПРИЛИЧА НА ГАДНО МЕНЮ НА ДВД!!!!
5
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Абе какво искате за 180 000 000лв(180милиона лв.)какво искате.Хората са казали за толкова пари толкова.Друго щеше да си е примерно за 300 че и повече милиона за тоя софтуер.
4
1
 
4
 
! Отговори
Али преди 5 години
Какво искате бе хора! Това са цели 11 жалби, а искате АПЕ, сори АПИ, да ги оправи за 2 месеца, ми то требе да назначат още един отдел народ, а може по-добре дъщерна фирма. Платил 3 винетки, имал бол пари платил, сега и за талон с еко норма ша плати, после нещо друго и накрая ша забрави кво било! Да са ни живи и здрави тия дето ги мислят нещата!
3
0
 
9
 
! Отговори
Селчо преди 5 години
Точно,бат бойко пара не връща
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един човек отишъл да си купи баничка. Подал 1 лев, обаче продавача му казал- Баничките от днес са по 2 лв.- Как 2 лева бе, до вчера бяха по един.- Бяха, обаче от днеска са по 2 лева един лев за баничката и един за Бойко Борисов.На другия ден човека пак отишъл за си купи баничка и подал 2 лева.Продавача му върнал един лев, а човека с изненада попитал:- Да не са намалили цената ?-Не, отговорил продавача, днес няма банички.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо държавата. В лицето на ГЕРБ Създава неудобството на гражданите си. Да се чувстват виновни. Че ги карат Да се притесняват и кланят пред някакви " машинки"За да си закупят винетка? Нещо което може да се продава.Както билетче за ГТ