Мъж, жена или... Толерантност или натрапване на идеология

Хората се раждаме такива, каквито сме, заяви Пол Найденов
Обновена: 8 мар 2019 10:20 | 8 мар 2019 10:17, Красимир Ангелов
79

Темата за различията в сексуалната ориентация отново се завърна с пълна сила, след като преди дни стана ясно, че мъж е родил дете на своя приятел. Уайли Симпсън е роден като жена, но на 21-годишна възраст решава, че ще се чувства по-добре като мъж и започва терапия.

Още по темата
Къде обаче е границата на нормалните взаимоотношения между мъжете и жените и изобщо има ли такава вече?

Според психолога Маргарита Бакрачева прекаленото преекспониране на толерантността към различията може да има негативен ефект.

"Когато става въпрос за толерантност, натрапването може да има обратен ефект. Информираността също трябва да има своята граница. Когато става въпрос за Истанбулската конвенция, хората усещат наложената толерантност. Нямам нищо против различните ориентации. Имам против парадирането", обясни тя в "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR Пол Найденов посочи, че трябва да си дадем сметка, че при такива теми фокусът се сменя от ежедневните проблеми на обществото.

"Все по-често някои кръгове започват да говорят за домашното насилие. Когато се появи такава чувствителна тема като еднополовите връзки, стига се до скандал. Говорим за отместване на вниманието. Никой не говори за право на избор. Хората се раждаме такива, каквито сме.

Един транс човек не избира своята сексуална идентичност. Интерсекс хора са тези, родени извън рамките на мъжа и жената. Това не е измислица – съществуват. Това са фактите. В България има еднополови двойки, които отглеждат деца", добави още Найденов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
18
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Работещите родители само плащат данъци и държавата после иска от тях да се плаща всичко за децата им,а когато децата са на перманентно мързеливи и с нулев принос за обществото индивиди изсипва същите тези данъци като мана небесна над тях!И какъв е крайния резултат?Работещите плащат данъци и такси и всичко,децата им учат,а мързелите получават пари наготово и децата им стават същите мързели като тях и си остават необразовани и почват с престъпления което води до доп.разходи и щети за данъкоплатеца
48
0
 
29
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Вместо да ни занимавате с глупости, кога най накрая ще зададете наистина важен въпрос като например: Докога белия, здрав, високо образован, работещ данъкоплатец ще е дискриминиран от всички които издържа на гърбът си? Или - До кога данъкоплатците ще имат само задължения, а трайно мързеливите само права? Или може би - До кога хора с по 2,3 къщи и 2 коли за 200 000 ще се водят социално слаби и ще паразитират на гърбът на трудещите се? До кога работещите родители ще са без права, а само с данъци?
47
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Някой да е виждал слива с опашка в гащите на жена
46
3
 
32
 
! Отговори
Трети Пол Найденов преди 5 години
Тоя(тая) го (я) пратете да се лекува , а не да ми пробутва uзвратенuте сu възгледи!Ама също толкова е вината на медията , дала трибуна на това недоразумение , опитващо се да се превърне в норма на поведение.
45
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време беше много лесно. На пеdеpастите им викахме просто пеdеpасти, а сега 34 отделни пола и се обърква човек.
44
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разврата финансиран от Сорос е все по голям! Плановете им за разрушаването на страните чрез подобни тактики не спират! Искат по всякакъв начин да набият на хората в главите колко е нормално всичко това! Как трябва да си толерантен и ако не си, просто ще бъдеш линчуван, уволнен или съден за насаждане на омраза! Семейството мъж и жена е оплювано от всички групи фанатици на политически коректното, и този фанатизъм е обхванал запада и новите поколения! Точно това искаше Сорос!
43
1
 
20
 
! Отговори
йй преди 5 години
Ако някоя партия се самоопредели като защитник на либерални ценности, няма да гласувам за нея
42
2
 
20
 
! Отговори
до 52 преди 5 години
Тая телевизия е на сороските НПОта. Тя е антибългарска.
41
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия напълно откачиха.Лъха на гнило и в тази телевизия.Няма нищо чудно в това жена да роди от мъж.Напълно нормално е.Щеше да е чудо ако жена бе забременила жена или мъж забременил мъж,защото би било противоестествено.Не разбират ли,че с тази статия,жертват професионализма си.Много ниско паднаха критериите за нормалност.Верно,че парите не миришат но когато става дума за морално разложение,това направо вони.Жалко е и защото е падение на човешкото у човека.
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз такива хора в личният си живот не познавам, нито съм срещал. Проблемът че постоянно слушаме и четем за тях е в медиите.
39
2
 
9
 
! Отговори
До 33-Закари преди 5 години
Такива като теб с ,,незакостенялото"си мислене,спят с ъс сестра си или майка си ,или бащи със дъщерите си и,, мислят" това за нормално като в една империя която знаем как е завършила.Мисленето си е мислене но НОРМАЛНИЯТ ЧОВЕК НЕ ПРАВИ ПАРАДИ И ШЕСТВИЯ ЗА ДА ПОКАЖЕ ЧЕ Е ТАКЪВ.Щом МИСЛИШ!! дръж се като такъв.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората, родени с двуполови харакетеристики, чиито случаи са усаложнени и не могат сравнитено лесно да бъдат коригирани, са 1 на 100 000. Докога ще ни натрапват проблемите на 0,001% от населението? Няма ли по-сериозни задачи, които либерастите имат за решаване? Нещо да кажат за увеличаващото се социално неравенство, задаващата се рецесия, системната криза или други малки и незначителни нещица в сравение с фундаменталния проблем дали 0,001% от населението да ползват отделни третополови тоалетни?
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледах го това уили симпсън и мога да направя само един извод, колкото и да е окъсил мозъка на подобни транс/интер и тн ***, природата си знае своето и резултата е налице. Явно и хормоните работят, както е при всяка нормална майка. Какво повече да говорим... само за детенце ми е малко жал :(
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На земята има два вида хора мъже и жени. Другото е болни мозъци на ционистите, които ни натрапват още по болните си идеи. Целта е да си начешат егото си че могат да властват над хората. Затова в последно време воят им е до небесата че в Европейския парламент ще влязат партии които няма да спазват техните стереотипи. Еврейския съюз или като някои му казват Европейски е създаден с едничката цел. Пълен контрол над Европа и обезличаване на европейските ценности и пълна деградация.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То се вижда,че от хормонални терапии на организми,което си е метод при ГМО не растат специвичните органи определящи половата принадлежност на организма,а с тях само се постигат само някакви козметични промени,но даже не закърняване на специфичните органи за организма-индивида щом функционират в нормален режим на репродуктивност и се родило дете неочаквано според терапиите и методиките,но за природата очаквано.
34
0
 
3
 
! Отговори
За толерантността преди 5 години
Имаше един лаф, приписван на Радой Ралин:Човек за човека е брат!РАЗБРА ЛИ ,БЕ ГА.Д!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже и идеология не е а масонството гледа да унищожи човека и да останат само роби!
32
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Уайли Симпсън" е роденА като жена,и такава ще си остане докрая на живота си независимо от смяна на името и козметичните интервенции които предприема.По-големи доказателства от това че е родила дете НЯМА.И ТОЧКА.Когато фактите говорят трансексуалните да МЛЪКНАТ.
31
24
 
5
 
! Отговори
Закари преди 5 години
До мъжЗакостенялото ти мислене няма да спре триумфа на толерантността и разнообразието. Отивай в Русия или Северна Корея там да се правиш на мъж. В Обединена Европа вече няма място за *** като теб.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22Правилно заключение!Сега остава да се потърси и причината за тази инспирация. Най-лесното и удобно заключение е Истанбулската конвенция, но ако човек реши да помисли, няма да му е необходимо много време за да осъзнае, че представяното не винаги е такова, каквото изглежда на пръв поглед...