"Арлекин" учи деца и младежи на креативност и изобретателност

Фестивалът се провежда под мотото "Светът в моите очи"
12 мар 2019 14:30, Анисия Иванова
1

Старата колкото света формулировка "с деца на море", превърната в незабравим кино спомен, в действителност вещае много изненади и перипетии за родителите, които рядко успяват да озаптят своите малчугани край морския бряг.

Как можем едновременно да се насладим на пълноценна почивка и същевременно да насърчим децата си да бъдат креативни и изобретателни за няколко дни в морската ни столица?

Фестивалът за детско и младежко изкуство "Арлекин" се провежда под мотото "Светът в моите очи". Тази година предстои неговото осмо издание във Варна.

"Събитието има за цел да стимулира детската и младежка фантазия и творчество за създаване на оригинални филми, телевизионни предавания и репортажи - музикално предаване, рекламни клипове, детска новела и сериал, спортно предаване, новинарска емисия и всички останали формати, към които децата проявяват интерес. Също така онлайн медии и радиопредавания, включващи всички жанрове", сподели пред Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на фестивала Кристиана Стефанова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То креативност и изобретателност е едно и също!Някои си мислят, че като употребяват чужди думи и ще изглеждат по-умни, ама не става.