Борисов за Brexit: Сега трябва да сме готови да няма сделка!

Премиерът смята, че ЕС си е свършил работата
43
Борисов за Brexit: Сега трябва да сме готови да няма сделка!
Снимка: БТА

Сега трябва да сме готови на сценарий сделка да няма. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook по темата Брекзит.

Още по темата
ЕС положи много усилия и време по сделката за излизане на Великобритания и си свърши работата, смята премиерът ни. 

След като вчера планът на премиера Тереза Мей за Брекзита повторно бе отхвърлен от депутатите, днес Камарата на общините трябва да гласува по предложението Великобритания да напусне ЕС на 29 март без споразумение.

Освен сценария за Брекзит без сделка другите теоретични варианти са удължаване на срока за напускане на ЕС, произвеждане на нови парламентарни избори в Кралството, опит за трети парламентарен вот по споразумението с ЕС или даже насрочването на нов референдум.

На гласуването тази вечер се очаква депутатите да се обявят против Брекзита без сделка, предаде БТА. А утре е предвидено да гласуват по предложението Лондон да поиска от Брюксел отлагане на датата на раздялата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е точно защото Винету така каза .Пък в Англия на никой не му дреме в ЕС ли е или не.При двата варианти прокарва американските интереси.
28
2
 
8
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Тиквопитекът оправи западните балкани, беше европреЦедател, оправи ОАЕ, емирствата и Украйна, обяви, че ще има хъб и АЕЦ. Абе големец, не мога да изброя постиженията му, най - голямото му, е че живеем добре и цъФтим и връзваме. Оставка, ***! Не се меси и не изразявай мнения за държави, които са на светлинни години пред нашата. А извинявай, БСП, президентът и Путин са ти виновни.
27
9
 
3
 
! Отговори
Свобода за Бойко преди 5 години
никакава оставка от тия компири, Оставка означава да си изуят потурите и без да са обрисват в клекнала стойка да артисат екситните си радости като животински маркери за собственна територия.Затвор за тия позволили да измамят лидери, администрацията, полицейските служби и народите на Европейската Уния.Да си екзитват акото в шепите на най-близките си.В никакъв случаъ това не късае Борисов.Той бе използван от Плевналиев.С добрината и честността му Борисв бе лашкан да решава проблемите направен друг
26
1
 
5
 
! Отговори
.................... преди 5 години
brexit няма да има. Ще има EXITbrexit!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Gъзекзит е терминът чрез който се изразява говоренето от сед орган на всеки политкомпир
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБЗИТ! ОСТАВКА!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кога социалните медии станаха някакъв източник на информация? Навремето PR-овете му го хвалеха, че в писмо Камерън го нарекъл "скъпи" (Dear). Явно и те никога не са виждали официално писмо.Брекзита касае пряко хората имащи някакъв бизнес, живеещите или пребиваващите европейци там. Английския посланник в България може да коментира или българския в Кралството. Баце каква информация дава и за кого? Всеки който е гледал или чел новини знае какво става по света.
22
3
 
12
 
! Отговори
Герберастки крадец преди 5 години
*** разгради и разруши България, тръгнал да оправя света. Отврат.
21
3
 
16
 
! Отговори
Уффф преди 5 години
Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook по темата Брекзит.-------Кога ще излезе да говори пред народа ,а не от фейсбук-а ???
20
2
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
брех този боко много разбирал от международни политики тцтцтцццкой да се досети за тази негова гениална логическа мисъл ?усеща се много мъдър анализ и заключение само ведно изречение
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анониментози от кога може да мисли?---Ми, откакто прочете 2/3 от "Винету"... :)
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Даскала"Каква е тая мания на Борисов да се завира в сложните въпроси и проблеми на Европейския Съюз?"---Това не е мания на Банкянския, той не може да стигне мисловно до тези неща. :)Това го измислят платените г.зо.лизци и медиите. "Премиерът смята, че ЕС си е свършил работата". Хе-хе! Като, че ли разбира какво "работи" ЕС. :)
17
1
 
15
 
! Отговори
О-о... преди 5 години
Чи ний откога сме готови! Дреме ми на дядовия за кралицата...
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този от кога може да мисли?
15
3
 
20
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Леле... колко е *** *** този "човек"?!
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой ще им бере ягодите, и ще докарва "паунду" в мизерната БГ?
13
3
 
16
 
! Отговори
10 преди 5 години
Тебе пък кой те пита за тези работи , че се обаждаш ни в клин ,ни в ръкав !Гледай си там рахатлъка , оправяй горивата как да крадете повече с бургазлии !
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"... по темата Брекзит ..."Да Ви ... на "Ингилизкия";)Brexit = Britan+Exit (Великобритания+Изход)
11
6
 
6
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 5 години
Нещата вървят по-скоро към отхвърляне на вота за брекзит без зделка довечера. След това одължаване на крайния срок за излизане а после може и да видим отменяне на брекзит.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама умен.. бе