Меле в ловешко школо, възпитател се намесва... с юмруци

Две момичета се бият, а мъжът се нахвърля върху едното
Обновена: 13 мар 2019 14:26 | 13 мар 2019 07:20,
72

Арестуван е възпитател заради агресия срещу деца в ловешко училище. За насилието стана ясно от видеоклип, който се появи в социалните мрежи.
Още по темата


На кадрите се вижда как две момичета се бият в клас, а възпитателят уж се намесва да ги спре, но всъщност удря с юмруци едно от децата. Включва се и втори преподавател.

Началникът на Регионалното управление на образованието в Ловеч Еленко Начев е разпоредил проверка по случая.

Случаят е бил разследван от полицията, информирана е и Детска педагогическа стая. Ще бъде извършена проверка от представители на РУО и Община Ловеч, за да се изясни случаят и имало ли е насилие от страна на възпитателя спрямо едно от момичетата.

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
няма 4 - 5 преди 5 години
В училище нямат ли предписание за действие в такива случаи? Учителят не е трябвало да ги разтърва, а да извика полиция. На момента! Детска педагогическа стая, сериозен разговор с родителите и спиране на парите от детските. Тая ученичка, дето била проблемна, е ми, отнемате я от родителите и толкоз. учениците трябва да свикнат с мисълта, че за бой в училище ще има жестоки последствия. и повече ученици да минат на индивидуално обучение. Повтаряне на класа - край на детските и на др. социални помощи
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той сигурно няколко пъти им е казал да спрат,ама тая не пуска,вижда се че първо я чукна по главата,тя не пуска,а го гледа и кой знае какви му ги говори и той...я подпука,ами ПРАВИЛНО е направил.Да не беше правил нищо а гледал и някое отдецатада беше в болница,пак щяха да го уволнят и пак щяха да го хулят.Заради това не се чудете като сте гледали и ще гледаме видеа на които деца се спукват от бой,а възрастните ги заобикалят все едно не са там, то в тая наша държава не знаеш какво да правиш
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ме прощавате обаче от 14г нагоре в днешно време децата не са деца. При тях има толкова злоба,омраза,агресия и усещане за безнаказаност че е направо плашещо. Няма никакъв контрол,толкова е разюздена обществеността ни, че то освен с юмруци как да ги спреш.Ял съм шамари от даскали и после у нас си трайкам и се моля да не им кажат на моите от училище, че тогава който ме хвани от родителите ми ми спукваше гъто от бой. То на човек веднъж се казва,ама гледам я на видеото държи и не пуска
59
1
 
11
 
! Отговори
Татул преди 5 години
До Анонимен 49Помня, как ме строяваха и биха учителите в училище за издънка навремето. Като се върнах в къщи, майка ми ме наби още веднъж задето съм я излагал пред обществото. А вие сега ме учите на морални ценности. Е заради такива като теб сме на това положение.
58
0
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПИШАТ ХОРА ,КОИТО НЯМАТ ПРЕДСТАВА КАК СЕ НЕУТРАЛИЗИРАТ РАЗЯРЕНИ ТИНЕЙДЖЪРИ!!! КОГА ЩЕ ДОЙДАТ ПОЛИЦАИТЕ- " НАШИ НАСУЩНИ " ??? НУЖНИ СА ШОКОВИ ИНСТРУМЕНТИ ИЛИ, КАТО ПО МОЕ ВРЕМЕ : ГУМЕН МАРКУЧ И ОЛОВНА ТРЪБА И АКО РЕШЕХ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ... !?!? НО МОИТЕ УЧЕНИЦИ БЯХА И ОСТАНАХА МЪЖАГИ И МЪЖАЧКИ !!!!!!!!!!!!!
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ром"сРомки са господине, в други сайтове го пише.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичетата са изнервени, защото са вече в категорията позастарели моми. Според техните културни традиции най-късно до шести клас трябва да си вече омъжена, а тези са в седми клас. Може да са имали спор за някой 15-годишен от тяхната махала, който е все още ерген без деца.Даскалът се е намесил с методите на ръкопашния бой, защото тези трудно приемат други аргументи.
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На даскала -медал, така трябва да се постъпва с ***.Била проблемна, ами тогава да бие другите деца ли?На родителите актове и глоби, да се научат да си възпитават отрочетата.
54
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много защитавате учителя ама ако така удари вашето дете вие първи ще му счупите зъбите"Ако моето дете е такова ***, сам ще отида при учителя и ще го помоля да счупи МОИТЕ зъби, за дето съм такъв провал като родител.Детето не е винаги право, защото е ВАШЕ.
53
0
 
13
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Медиците в спешна помощ и учителите трябва да бъдат оборудвани с електрошок.Само така може да дадат отпор на агресията.
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не съм даскал всеки ден щях да съм в новините за бой над тези ИЗРOДЧЕТА.По една случайност всеки ден съм сред ученици и виждам в какви *** се превръщат сегашните ученици, няма друга оправия колкото и зле да звучи на някои *** само бой ги оправа
51
0
 
4
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До възпитателя:Защо ти трябваше да ги разтърваваш,ако беше си извадил телефона и да направиш клип сега щеше да си герой, а ти арестуван.
50
16
 
1
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Другия учител лесно спря момчето а тоя учител в затвора
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54Ако съм създал такова изчадие, по добре и аз да не съм жив! Даскалицата ме биеше с пръчка по ръцете за мои дивотии и родителите ми съвсем справедливо не й търсиха отговорност. Реагираха когато бях бит от даскала по пеене, че родителите ми не са обиколили окръга да ми намерят дефицитната тогава нотна тедрадка. Виждате колко пътя я удря в главата и тя не пуска другото момиче!!! "Дете". Как иначе да спреш такъв обезумял звяр? Колко такива "деца" убиха, изнасилиха или пребиха хора?
48
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единия учител реагира нормално дръпна момчето , но другия учител е за затвора .Получи се момче ,момиче и учител се бият с друго момиче.Двете се бият за момчето а момчето и то иска да се бие с момичето а даже и учителя бие момичето а вие го защитавате.
47
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много защитавате учителя ама ако така удари вашето дете вие първи ще му счупите зъбите
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...Меле в ловешко школо, възпитател се намесва... с юмруци...___А от клипа ясно се вижда,че трябваше и с ритници.
45
2
 
28
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Моля ви,когато коментирате,първо да се информирате.Това агресивно дете уж със "специални"потребности е потенциалния женския вариант на Северин от Русе.Тъпо и агресивно същество от ромски произход!
44
1
 
19
 
! Отговори
не става преди 5 години
Ами по мое време учителя биеше с показалката през ръцете, а директора като ни видеше да тичаме по коридора ни хващаше за ушите и ни блъскаше главите и станахме хора !!!За тези озлобени деца май ще трябва нещо по-голямо :(
43
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПламенПламенчо! Забеляза ли колко пъти човека удари това освирепяло същество в главата без резултат? Тя не пускааааа! Няма друг начин! Е, ако й бръкне отзад като на питбулите пак няма да си доволен! Не забеляза ли, че нищо"човешко" нямаше в това"дете"! По живково време гледахме от терасите бой между 4 шведки. Един възрастен швед без успех се опитваше да ги усмири. Едната с пеленаче в ръцете. Хвана бетоне къс и го прати по опонентката си. Онази й го върна и тази се защити с ДЕТЕТО СИ!!!!