Над 200 компании се включиха в надпреварата за Годишни награди на Imoti.net

Победителите ще бъдат отличени на специална церемония на 20 март в София
Обновена: 21 мар 2019 16:40 | 14 мар 2019 17:40, Екип на Dnes.bg
0
Над 200 компании се включиха в надпреварата за Годишни награди на Imoti.net

Над 200 компании се включиха в надпреварата за

Годишни награди на Imoti.net

, която за четвърта поредна година ще отличи най-добрите агенции и брокери на недвижими имоти за 2018 година. Голям интерес предизвика категорията „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“. За отличието се бориха над 30 уебстраници на компании, отчетоха организаторите от водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net. И тази година най-оспорваната категория беше „Брокер на година“.

„Компаниите са предложили най-добрите си брокери, тези с висок финансов дял, голяма бройка успешни сделки, богато портфолио на предлагани услуги и най-вече – десетки доволни клиенти“, обясни мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Много оспорвана беше и категорията „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“, което показва тенденция за устойчиво развитие в сектора.

Две са отличията за имоти, участвали на пазарa през миналата година – за  „Жилищен имот на година“ и „Бизнес имот на година“. Сред кандидатите в тези две категории преобладават обекти с жилищно предназначение, но номинираните бизнес имоти са сред най-значимите изградени през 2018 годината, отчитат организаторите на четвъртите Годишни награди на Imoti.net.
 
И тази година участниците в надпреварата са предимно от София, Пловдив, Варна и Бургас, но нараства броят на компании и експерти от Благоевград, Ловеч, Шумен и Хасково. Годишни награди на Imoti.net е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. Експертно 21-членно жури, състоящо се от водещи експерти от различни сфери, определи победителите в отделните категории. За втора поредна година председател на журито е доц. Маню Моравенов, преподавател във ВУЗФ. Потребителите също гласуваха за своите фаворите. Над 3000 човека дадоха гласа си в категориите – „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“. Един от всички гласували ще спечели уикенд за двама в  хотел АСТЕРА – Банско. Кои са победителите в отделните категории и кой ще спечели почивка за двама ще стане ясно на специална церемония на 20 март в „Клуб 1“, НДК от 18.30ч. Водещи на церемонията ще бъдат лицата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR – Гергана Венкова и Златимир Йочев.

Годишните награди на imoti.net 2018 се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Университет Бокони, Realtor Assitant Pro, Бритиш Американ Табако, Камарата на строителите в България. Медийни партньори са Investor.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Bulgaria ON AIR, Градът Медия Груп, Kmeta.bg, вестник „Строител“.

Imoti.net е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите в България по данни на Gemius. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари