Каква е тайната на успеха? Разказва бизнес лидер от "Glow"

Работим с деца, желаещи да се учат, сподели Цвета Калейнска
19 мар 2019 15:00, Анисия Иванова
18

Бизнес лидери разкриват тайните на успеха си. Българският модел и маркетолог Цвета Калейнска, която стана известна през 2010 г. с победата си в конкурса "Мис България САЩ", се занимава с благотворителна дейност още от 12-годишна.

В момента се е фокусирала в обучението на млади момичета чрез лидерска академия "Glow". Активно участва и в дейности, свързани с повишаването на грамотността сред младежите.

"Събираме интелигентни деца, желаещи да се учат. Разделяме ги на групи всеки ден, така че да могат да се запознаят с всички, да намерят свой кръг и да видят, че желанията и мечтите им могат да бъдат подкрепени от други хора", сподели пред Bulgaria ON AIR Цвета Калейнска.

Цвета е лице на националната кампания "Да напълним Студентски град с книги" под патронажа на българския президент Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имала 4 образования и въпреки това се издържа като го поема от някой чичак.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Росен Плевнелиев."ФЕН КЛУБА ПО МИНУСА ХВАЛЕЩ НИЩОПОДОБИЕ МОЛЯ С РИЗКИТЕ И КАРЛУКОВО ИЛИ ДАЙ ОВШОРКИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТВОЙТЕ РОДИТЕЛИ.ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НЯКАКАВА СИ С "БИЗНЕС" ГЛУПОСТИ. ПРОМИВА МОЗЪЦИ КАТО ТАЗИ КЪДЕТО БЕШЕ МЪЖЕМРАЗКА КОБИЛКИНА АМА С ДЕТЕ.!ДОЛУ ТАКИВА!
9
2
 
8
 
! Отговори
MGTOW преди 5 години
Докато работите с "деца, желаещи да се учат" нас опитните ни наемат фирми, желаещи да се свърши работа.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цвета е лице на националната кампания "Да напълним Студентски град с книги" под патронажа на българския президент Росен Плевнелиев."НЕ НА ПИШЕТЕ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ. ПРОСТО ПОСЛЕДНОТО ПОСЛЕДНОТО ИМЕ ОТ ИЗРАЧЕНИЕТО ГО ПОСТАВЯТЕ ПЪРВО ДА НЕ ЧЕТЕ НИКОЙ. ПРЕЗИДЕН ИМАМЕ СЕГА ПРЕДИШНИЯ НЕЗНАМ ДАЛИ БЕШЕ "президент" ИЛИ ПРЕЦЕДЕНТ
7
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Има нужда да поживее в общежитие Рамануша край Сливен.
6
2
 
17
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
"Glow" или Girls Leading Our World - дали това не е секта-феминизъм?
5
0
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Тази и тя лидерОт 12 годишна се занимава с благотворителност:)))Татко и дава парички да ги даде на граднитеКога най после ще напишете за истински успели хора които се занимават с нещо сериозно.
4
0
 
20
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
И къде го видя този бизнес лидер в репортажа? Тази принцеска се чуди с какво да си запълва свободното време, лигавщини и разтягане на ластици, нищо общо с бизнес.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията трябва да се чете отзад напред.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умните и кадърните при демокрацията успяват и стават бизнес лидери и ги дават по Булгариа ОН АИР, а само некадърниците и неудачниците стават сутрин в 6 да блъскат цял ден за мизерен надник да си платят сметките и да купят храна на децата. Демокрацията е най-добрата система.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната феминистка простотия.