Мъжът, убил жена си вчера, сложи край на живота си

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал
Обновена: 20 мар 2019 09:09 | 20 мар 2019 08:20, Петя Славова
143

42-годишният мъж, който наръга и уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв. Предполага се, че се е самоубил. Последната информация е, че той е намерен в дома си, предаде Bulgaria ON AIR.

Около жилището има полиция. Два автомобила са оградени от полицейски ленти. Смята се, че извършителят е избягал от местопрестъплението с кола.

Около10 часа полицията издирваше извършителя на убийството. Около 3 часа тази нощ Людмил Димитров е открит мъртъв.

Още по темата

От иззетите камери от мястото на местопрестъплението не става ясно дали едно от децата на семейството е станало свидетел на убийството, каквато информация имаше по-рано.

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 часа на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството.

Минути след 17 часа Людмил влязъл в шивашкото ателие, където работела 37-годишната Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл ѝ няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112.

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия, който я е открил мъртва пред него.

По думите му по нищо не е можело да се предположи, че жената е била жертва на домашно насилие по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
2
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Изневярата е злоупотреба с доверие, а злоупотребата с доверие е това, което превръща нормалния човек в престъпник. За злоупотреба с доверие оправдание НЯМА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА!
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1" Християнската цивилизация е в упадък ".НЕ, Християнството НЯМА нищо общо с нечистотията във всичките й начини и форми. Друг е въпросът, че хората НЕ искат да изпълняват Христовия Закон, Който учи на морал, прошка, смирение, търпение, вяра, надежда, любов към ближния, почит и уважение към възрастните хора, поставяне на хетеросексуалното семейство на високо място и други християнски добродетели. Уви, ние сами сме си виновни , че не искаме да изпълняваме тези неща, и това води до злини
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 " Християнската цивилизация е в упадък ".НЕ, Християнството НЯМА нищо общо с нечистотията във всичките й начини и форми. Друг е въпросът, че хората НЕ искат да изпълняват Христовия Закон, Който учи на морал, прошка, смирение, търпение, вяра, надежда, любов към ближния, почит и уважение към възрастните хора, поставяне на хетеросекуалното семейство на високо място и други християнски добродетели. Уви, ние сами сме си виновни , че не искаме да изпълняваме тези неща, и това води до злини
27
7
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
Да убиеш човек си е чиста идиотия,особенно пък майката на децата ти.Ясно,че му е изневерявала,но такива са времената.Християнската цивилизация е в упадък,а това доведе и основната клетка на обществото-семейството до катастрофа.Криворазбраната еманципация води много жени до разюздано поведение,безразборни връзки,липса на елементарен морал.Преди няколко дни в Пловдив една такава палавница,съпруга и майка на две деца загуби живота си докато си чешеше крастата с първия срещнат,някакъв си рапър.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Аз това и казвам! НЕ може да посяга на жена си, защото просто е имал СЪМНЕНИЯ ( А НЕ доказателства!) ,че му е изневерила! А и дори да му е изневерила, това НЕ означава, че той трябва да я убива! Пак ще повторя: дори и да е му е изневерила, нещата можеха да с епоправят. Ако той я обичал - той или щеше да й ПРОСТИ и да СИ ЗАПАЗЯТ БРАКА, ОТНОШЕНИЯТА И СЕМЕЙСТВОТО, или щеше да се РАЗВЕДЕ и РАЗДЕЛИ с нея! ТОВА СА НАЧИНИТЕ! А НЕ УБИЙСТВО!
25
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съдете жената, ей! Изобщо не е доказано, че е изневерявала! Има голяма вероятност мъжът и да е бил някакъв болен ревнивец и да е виждал изневяра там където няма и помен от такава. А и да е изневерила... има нещо наречено развод! Разделяте се и всеки по пътя си! Какви са тия индийски драми да се колите с ножове и то публично?!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжът я убил, зщаото според тази статия той е имал "СЪМНЕНИЯ за изневяра"! Ако той се е съмнявал в нея, пак не е трябвало да я убие, защото едно е съмнението в изневяра, друго е да ЗНАЕ и ВИДЯЛ, че тя му е изневерила и да ИМА доказателството за това!Иначе- жалко за убитата жена, жалко и за нейния мъж!
23
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пролетта идва, хора! Дърветата разпукват, има чудесно ухание на цъфнали цветя и дървета... Птиците се радват. Белите щъркели ще дойдат... Хора, НЕ дръжте злобата си! Загърбнете сивото ежедневие и мислете положително и полезно. Хора, дори и някой да са е сгрешил пред половинката си, има начин да се поправят нещата- а то е с ПРОШКА и ЛЮБОВ! Хора, дръжте на семействата си. Мъже, ако жената ви кръшка - НЕ се разделяйте с нея, тя може в последствие да се успокои -някои жени не винаги са ума си!
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много е долно как е убита пред работното си място, явно е била свястна жена, добра работничка, искала сама да си вади пари, не да чака някоя мутра да я храни, и за награда получи това.
21
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че се стигнало да този нелеп и тъжен случай. Мъжът със сигурност я обичал таиз жена, и му е било много трудно да преглътне този позор, но въпреки това нЕ е трябвало да я убива. Има и друг и начини за преодоляване на това, НО не и убийство! Този мъж ако я обичал той или щеше да й прости и да остане с нея, за да запазят брака си и семейството, или щеше да се раздели ( разведе ) с нея. Но да я убива, а по - късно и да се самоубива- това НЕ трявбаше да го прави!!! Сега децата им страдат!!!
20
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако една жена е изневерила, нейния " любовник" НЯМА да бъде с нея дълго време. Същото се отнася и за " любовницата" - тя НЯМА да бъде вечно при съпругът на дадена жена и съпруга. Запомнете го това, хора! И ако на някому се случи такова неприятно нещо - изневярата, НЕ бъдете първосигнални. Нека яростта ви да утихне, простете на вашия/ата съпруг /а, защото на той/тя е проявил/а СЛАБОСТ и вероятно по- късно ще осъзнае и кае за това. Ще се каят, че са ви оскърбили. Важное да запазите семейството си
19
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам позната- възрастна жена. Тя има граждански брак със своя съпруг. В миналото той обаче й изневерявал, а тя пък му е била вярна. И въпреки изневярата на мъжа й, тя НЕ е поискала развод и НЕ се е разделила с него. Тя му е простила и останала с него- заради брака, семейство и децата. Днес те са НЕРАЗДЕЛНИ. Ако вашата жена изневерява, НЕ забравяйте мъже, че тя е СЛАБИЯ пол. Простете и запазете семействата си. Ето тази моя позната е имала мъж, който й изневерил, но тя му е простила и са заедно.
18
13
 
11
 
! Отговори
От Скоро преди 5 години
Пак повтарям огромна вина имат жените с тихата си Агресия която е предвестник на истинското насилие. Ясен пример е този по горе, изневярата е най малкия проблем. Колкото и да се опитвате да изкарате мъжете демони, всъщност жените са такива. И не ме трийте ако обичате
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВсеки ден някакъв мъж убива жена, с която са в отношения. Всеки ден! Много ниско е паднало нивото на българския мъж.НЕ всикчи български мъже са такива като тези мъже в новините. Има НЕМАЛКО български мъже, които уважават и обичат жените си. Има НЕМАЛКО български мъже, които обичат съпругите си - българки и са щастливи. Познавам семейства и двойки, които живеят в мир, любов и съгласие, мъжете са свестни, а и жените не са лоши - те са вярни на съпрузите им и не изневеряват.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Ужас! Ужасна новина..Първо убил жена си, а после е направил още по- страшно престъпление спрямо себе си - да посегне на живота си. Ако при семейни караници и разправии се стига до такива жестокости и убийства, по - добре изв2ършителят на убийството ( било то мъж или жена) да отиде в затвора, а не да се самоубива! А при случаи на убийство от друг характер ( не семеен, като например за убитата журналистка в Русе), извършителят да бъде в затвора или смъртно наказан.
15
1
 
2
 
! Отговори
Е, както искате преди 5 години
За вас си е, нали трябва и да се работи все пак, не е лесно :(
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе само на българския. Такова е нивото в много държави.
13
17
 
11
 
! Отговори
ботевградчанин преди 5 години
нещата опират до изневяра и пари в този случайчовекът е наливал не малко средства в нейния бизнеси е прещракал щом е получил доказателства за изневярата
12
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съмнение за изневяра. Какво щеше да стане,ако беше я хванал в изневяра?Не поощрявам изневярата,напротив .Но има и друг начин.Достойно да си тръгнеш,но егото на някои хора не им позволява.Има и от двата пола такива хора.
11
11
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден някакъв мъж убива жена, с която са в отношения. Всеки ден! Много ниско е паднало нивото на българския мъж.