Мъжът, убил жена си вчера, сложи край на живота си

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал
Обновена: 20 мар 2019 09:09 | 20 мар 2019 08:20, Петя Славова
143

42-годишният мъж, който наръга и уби съпругата си в Ботевград, е намерен мъртъв. Предполага се, че се е самоубил. Последната информация е, че той е намерен в дома си, предаде Bulgaria ON AIR.

Около жилището има полиция. Два автомобила са оградени от полицейски ленти. Смята се, че извършителят е избягал от местопрестъплението с кола.

Около10 часа полицията издирваше извършителя на убийството. Около 3 часа тази нощ Людмил Димитров е открит мъртъв.

Още по темата

От иззетите камери от мястото на местопрестъплението не става ясно дали едно от децата на семейството е станало свидетел на убийството, каквато информация имаше по-рано.

Убийството бе извършено вчера по време на семеен скандал, който се разиграл малко след 17 часа на улица в кв. "Васил Левски", пред очите на едно от децата на семейството.

Минути след 17 часа Людмил влязъл в шивашкото ателие, където работела 37-годишната Камелия и между тях възникнал семеен скандал. Според основната версия мотивът за убийството е ревност - мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

Нанесъл ѝ няколко удара с нож, след което тя излязла от ателието и паднала на тротоара. Тогава е била забелязана от първите свидетели, които са подали сигнал на телефон 112.

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия, който я е открил мъртва пред него.

По думите му по нищо не е можело да се предположи, че жената е била жертва на домашно насилие по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един съвет към всички,усетите ли,че партньора ви е болезнено ревнив бягайте на далеко колкото се може по рано.Ревността е много опасна(за живота) болест.След 10г брак и 1дете,жена ми(вече бивша от 1г)се разведе от мен защото се съмнявала че и изневерявам,СЪМНЯВАЛА СЕ,е как на такъв човек да му обясниш че никога не съм и изневерил(за което даже ми е криво сега,поне да бях,че да знам да съм заслужил развода)и още си вярва ще съм спал с еди коя си.Виновен без вина,10г от живота ми на ***
49
1
 
3
 
! Отговори
Човек преди 5 години
10 часа са го издирвали, а той си бил вкъщи и даже се самоубил там. Чудесни глупости четем.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния първосигнален индивид без мозък, необразован, невъзпитан и комлексиран от собствената си незначителност. На такива все някой им е виновен и понеже нямат никакъв капацитет да си решат проблемите, превръщат безсилието си в брутална агресия. Жалко за жените, които допускат до себе си такива мъже и се страхуват да ги напуснат още при първите изблици на агресия.
47
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изневерявайте с млади пичове
46
3
 
4
 
! Отговори
Киро Десподов преди 5 години
*** деградиралото общество.Навсякъде социопати и психично болни.Отделно 80% са на хапчета и твърд алкохол.След 10 години в провинцията може да не се говори БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.
45
5
 
8
 
! Отговори
Бож. преди 5 години
Типичен възпитаник и жертва на комунизма- ако бе изучавал вероучение,това можеше никога да не се случи!
44
1
 
21
 
! Отговори
художника преди 5 години
Накърнената ЧЕСТ е присъща на хората с комплекси. Чест се накърнява със собственото ни поведение, а не с чуждо такова. Истинският мъж би посочил вратата на неверницата и би си живял живота без угризения- същото важи и за жената. Каквото и да става в семейството, не е причина да отнемеш нечий живот.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах приятел, който се съмняваше че му изневерявам. Той си измисляше и оправдателни според него причини: била съм онлайн през ноща, отишла съм на фирмен купон, излезнала съм с приятелка, не съм отговорила на позвъняването му в работно време. Естествено, няма как да му обясниш, че имам себеуважение и никога не бих изневерила. Добре, че си показа нрава преди да е станало късно и го зарязах, психопати под и над път. Момичета, опичайте си акъла има достатъчно свестни момчета, по-далеч от комплексари
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаПродължение от 43И понеже имам комплекси, че не съм нито хубава, нито умна, нито красива, нито богата, нито съм кариеристка, тези комплекси понякога ме карат да ревнувам мъжа ми, въпреки че той ми е верен! И толкова го обичам и се радвам , че той ме обича и толкова съм му благодарна ,че е с мене. Не искам друг мъж, НЕ ИСКАМ НИКОГО, искам си само МОЯ МЪЖ и съпруг!
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаВиж какво ще ти кажа. Омъжена съм. Моят мъж е много хубав, аз не съм чак толкова хубава. Благодарна съм на Бога, че сме си първите, и се надяваме и последните и единствнеите. И въпреки това, че НЯМАМ кой знае какви качества - НЕ съм кариеристка, не зная езици, не съм хубава, не съм и прекалено умна,а пък се чудя на мъжа ми защо ме е взел за жена, а не си е взел някоя жена, която е и умна, красива, богата, умна и т.н. НО той ме харесва и ме е взел за жена. Аз го ревнувам, и
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаЧовече, какво искаш тогава? Или смяташ , че мъжът е направил най- правилното нещо, че е убил жена си, без да е имал доказателства за изневяра, а само съмнения... А жената може да НЕ е изневерявала. Нейният мъж може да е получил тези "съмнения" пя поради клевета, я поради клюка. Добре е все пак да се проверяват тези неща.И дори да му беше изневерила, той НЕ трябваше да я убие! Има и друг начин - прошка или развод!Хубаво е да ревнуваш, но поставай и граници на ревността!
39
2
 
0
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
И злоупотребата с доверие е .... злоупотреба с доверие. Не знам какво не ти е ясно. И системната и несистемната злоупотреби са си злоупотреби. Но виждам че носиш от 9 кладенеца вода ... оставям те да си драскаш.
38
1
 
1
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Не се паля и не оправдам нищо и никого. Само назовах фактите: няма оправдание за злоупотреба с доверие и който каквото си надроби това си сърба. Останалото е алабала. На един не му пука или ще прости, друг ще се утрепа сам, трети трепат цялото семейство със се децата ....
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаТи споменаваш ЗЛОУПОТРЕБА с доверието, което означава, ако жената СИСТЕМНО и БЕЗ КАПКА СРАМ изневерява - ПРИ ТАКЪВ СЛУЧАЙ има само ЕДНО решение - РАЗВОД!Аз говоря за прошка само, когато единия от съпрузите - било то мъж или жена падне в изневяра поради СЛАБОСТ! и АКО ИЗНЕВЕРИЛИЯТ МЪЖ/ ИЗНЕВЕРИЛАТА ЖЕНА поискат ПРОШКА ОТ съпругата/ съпруга, то е редно половинката да даде ПРОШКА и да продължат напред.Иначе изневярата НЕ се оправдава!
36
3
 
0
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Ха, не са го изтрили, ти просто си плямпаш същото и ме обърка. Няма значение ... разбра - дърпаш Дявола за опашката - носиш си последствията. Прошка ако има .. има, като няма .. няма. Всеки сам си решава.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаЧовече, ако така се палиш, когато жена изневерява ( в този случай НЕ е доказано дали убитата е изневерила или не, защото мъжът й е имал СЪМНЕНИЯ, НО НЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА за изневяра!), какво тогава да кажат онези жени, които НЕ изневеряват, но пък имат мъже, който ИМ изневеряват? Такива жени да вземат да убиват мъжете си, защото им изневеряват и не са верни на съпругите си? Писах за моя позната, която мъжът й е изневерявал, но въпреки това тя му е простила и НЕ се разделили!
34
4
 
2
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Изтриха ми коментара, но ще си го допиша без "думичката". Предполагам ЖЕНА. Обичате да злоупотребявате словесно и да правите салата от думи и мисли за да оправдаете някоя простотия. Изневярата превръща силната любов в неописуема болка. Някои я понасят, други не. Понякога с летален изход, да. Който е надробил попарата да си я сърба. Дръжте се достойно и няма да имате проблеми. Научете се да носите отговорност за собствените си решения и действия, това е неотменима част от еманципацията. Сори!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаКогато става въпрос за изневяра ПОРАДИ СЛАБОСТ на мъжа/ жената, редно е другата половинка да ПРОСТИ на своя/та другра/ка и да ПРОДЪЛЖАТ НАПРЕД без да съсипват животи ,без да има убийство, разводи и драми!Друг е въпросът, ако мъжът/ жената многократно изневеряват и хойкат, при такива случаи има ПРАВИЛНОТО решение- вместо прошка, да се направи РАЗВОД! И БЕЗ УБИЙСТВО! Има двойки, които единия/та изневерява, а другия/та НЕ се развежда, но и не общува с изневерилият/та!
32
5
 
1
 
! Отговори
простата истина преди 5 години
Прав съм и съм прав, като ти казвам, че правиш салата от думи за да оправдаеш точно злоупотребата с доверие. Говориш безсрамно за любов в случая ... счупиш ли доверието в любовта я превръщаш в неописуема болка. Има хора които я понасят, има и такива, които не я понасят. Който дърпа Дявола за опашката ... да е мислил преди да я дръпне. След това ... оправданията са като 3aдникa, всеки си го има.
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До простата истинаПрав си, изневярата Не трябва да бъде оправдана , НО този/ тази, който/ която е изневерил/а поради слабост може да поиска ПРОШКА от своята половинка!В този случай има УБИЙСТВО на жена и то, защото мъжа й е имал СЪМНЕНИЯ, НО НЕ и ДОКАЗАТЕЛСТВА за изневяра! А жената може да НЕ му е изневерила! Убита е в нейната работа! А дори и да беше му изневерила, убийството (и самоубийството) НЕ е решение и НЕ лекува болката! САМО ПРОШКАТА И ЛЮБОВТА биха излекували такива тежки случаи!