Срещу близо 5,8 млн. лв. и палатът на Баневи е ваш

ЧСИ пусна за продажба имота, който разполага с два басейна
Обновена: 20 мар 2019 16:43 | 20 мар 2019 16:38, Нели Христова
59

Снимка: Регистър на публичните продажби

Мрамор, оникс, кристал и кич. Хеликоптерна площадка и два басейна. Това може да стане собственост на всеки, който иска да купи имота на семейство Баневи. Той вече е обявен за публична продан от частен съдебен изпълнител.

Още по темата

Палатът, намиращ се в квартал Бояна, е с размер 11 486 кв.м., а застроената площ е 685 кв. м. Според оценката, стартовата цена за този "дворец" е 5 788 107 лв. По документи той се водел собственост на  фирмата "Партнърс Комерс“ ООД, с управител Николай Банев, която била задлъжняла на държавата с близо 2 млн. лв.

Именно в луксозната сграда при обиск бяха намерени документите, свидетелстващи за офшорните фирми, които олигарсите притежавали, както и голямо количество накити и диаманти. Всички те били в специална стая със специална брава.

Баневи бяха задържани на 26 октомври т.г. на летището в Ница след като за тях бе издадено в България европейска заповед за арест. Те ще отговарят пред Темида за приватизирането, източването довеждането до фалит на завод "Полимери“.

 

 

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е ТОВА Е ДА СИ СЕ РОДИЛ В ГОРАТА НА СЕЛО,НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕШ И КОЛКОТО ПАРИ ДА ИМАШ КОЕ Е КРАСИВО И КОЕ НЕ!
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко е депутатската цена?
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е как Кой?Гошка ще го купи бре!!поне нейните пари спечелени от тотото,ама ,ако тука някой го купи..а кажете ми с ква работа бре ще да ги е спечелил тия 6 милиона??.питам просто..
42
1
 
8
 
! Отговори
ЦОЛЕ преди 5 години
ТОВА КОЛКО ЦЕЦОВИ АПАРТАМЕНТА СА!?
41
1
 
3
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
както е добре известно проблемът не е в парите, а в количеството им. който купи този имот за толкова пари, ще му трябват поне двойно повече за да приведе този архитектурен кошмар в място удобно за обитаване. инак в момента там може да бъде настанен зоопарка. животните и най-вече маймуните ще се радват на този палат...
40
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мислех да го купя с великденската си надбавка, ама много кичозно,бе ! ще ми се смеят и кокошките. я по- добре да си купя един козунак и с останалите до 40 лв. да си платя водата.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че, то ако имах почти Три Милиона ??? за този кич ли щях да ги дам, бре???Щях да си купя един апартамент за 100 000 ?, да сложа 100 000 ? в швейцарска банка, а с останалите да обиколя света и да се наслаждавам на живота..., ех, мечтиии!-)))))))Ама, то "Гладна кокошка - просо сънува", че и мойта работа!-)))))
38
0
 
14
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Пари на вятъра ли са специалната стая със специалната брава, след като намериха диамантите?
37
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако никой не го иска, Горанов може да се нанесе да живее в него безплатно.
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати и кича!!!Истината е, че когато на един селянин и мутра дадеш пари, ще ти направи кич.Ако на стойностен и умен човек дадеш същите пари, ще ти направи нещо красиво, което да радва и цялото население и да допринесе за целия облик на града - като обществена сграда, хотел, дори и офис сграда.
35
0
 
23
 
! Отговори
WNIMANIE преди 5 години
За Държавата не се заеме с Имота - има комисия по незаконни доходи , има Съд .Сега какво се получава - Частен Съдия от Частна Фирма , обявява Имота за близо 6 милиона лева със задължение към Държавата за 2 милона лева - няма да се явят кандидати цената ще се свали до 2 милиона лева - но тук е Скелета на Корупцията - Частна фирма ще прибере тези 2 милиона като разходи по делото , и държавата не само няма да получи нищо , но ще дължи още 1 милион по Договора за изпълнение .Та така скъпи приятели
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са хора които си помислиха че са по силни от държавата.В краят на краищата.каквото им беше дадено,ще бъде върнато.Олигарси от руски тип.Никой не е по-голям от Държавата и законът.Срещу държавата и ,,натопорен ***'' не се върви,и единственото което можеш да направиш,е да се наведеш до край.Дано се пооправим поне малко,не останаха хора вече,никой на никого не вярва,дори и на институциите вече.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 276-7000 бона... Ко? Нали си милионерче?
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бая важни хор бяха настъпани.. Властимащите да внимават, че като не с Властимащите, ке стане лошо.
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ot gerb moje njakoi da go kupi te sa milioneti
30
0
 
21
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Още не сте ги осъдили и продавате !!! Ама избори идат,пари трябват...
29
2
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Ще го купя и на момента ще го опаша с шнурове и динамит. А белия роял ще го нарежа на парчета. Мноу пара гърлена на вятъра мноу
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъки може да ми намери и по-евтин...
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предложете имота на Баневи на някой от ПП "Стотинка", т. е. Герб. Може и на самия Бойко Методиев да го предложите, но той едва ли има толкова пари. Раздаде си ги на пенсионерите за Великденски добавки. Възможно е да си ги е дал и на американците за изтребителите или пък за изплащането на облигационния заем.
26
1
 
16
 
! Отговори
Georgiev преди 5 години
Бих го взел, но после ще ми е много труден за чистене :)