Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари

Премиерът увери, че ще проследи внимателно сделките
Обновена: 21 мар 2019 17:14 | 21 мар 2019 17:00, Веселина Йорданова
671
Борисов за апартаментите: Гадно ми е! Не ни оправдава, че другите са маскари
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че му е неприятна темата за апартаментите на заместника му в партията Цветан Цветанов.

"Много ми е тъжно и гадно, защото обяснение има. Говорих с Цветанов по телефона. Ще говоря още веднъж с тях, но не ми е приятна тази тема. Според тях е законно", коментира той пред журналисти.

Още по темата
Борисов обясни, че ще изчака "кратко време" прокуратурата и КПКОНПИ да се произнесат.

"Трябва да се изправя и срещу колегите от ГЕРБ, които казват: "При всеки случай ти жертваш, режеш глави и махаш, докато нашите политически опоненти застават вкупом и казват: "Ние подкрепяме виновните", коментира той.

Борисов заяви, че дори само нарушение да има, много внимателно ще проследи тези сделки, защото решенията са много тежки в кратко време преди изборите.

"Мога само да уверя, че ГЕРБ винаги сме вземали правилните решения. И това, че другите са маскари, нас не ни оправдава", посочи той.

"Свикнали сме на всякакви корупционни схеми, въпросът е ГЕРБ прави ли така, това е тежкият въпрос за нас, той е морален въпрос", каза още Борисов.

Според него всичко е много добре планирано преди изборите.

"Цветанов също трябва да си направи изводите, откъде дойде тази атака по това време, но това пак не ни оправдава. Като се видим, разговорът няма да е дали е законно или не, би трябвало да е законно, не са деца. Мъчно ми е, че направиха толкова добри неща, а цялата гадост, която ни удря, е за нещо толкова битово и ненужно", каза той по повод имотните сделки на Цветан Цветанов.

"Яд ме е. Толкова добри неща правим. Отива ни енергията ей така. Възложил съм на Ананиев да поправи методиката за медицинските сестри. Ако трябва да се доплатят още, ще доплатим, да са доволни", каза Борисов.

Той посочи, че е разтревожен от случващото се по темата Брекзит.

"Хиляда дни се работи по Брекзит, остават още седем - и пълна неяснота", каза премиерът и напомни, че може да има кратка отсрочка, но ако се чака до 30 юни, британците ще трябва да вземат участие в Европейските избори.

Много тежък разговор ще бъде днес, прогнозира министър-председателят в Брюксел. Според него ще се работи цяла нощ, а времето изтича.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
495
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-много и Боко да осъмне с няколко апартамента, като Цецко, следейки " внимателно" случая.
494
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък Цецка Цачева влетяла в парламента и помолила Цацаров да я реазследва.Ха,ха,хааааа!Смех,сме,смех!!!Цецке,***,Цацаров трябваше да се самосезира,не ти да го молиш за това.Цирка продължава с пълна сила,уважаеми зрители.Спите ли?
493
1
 
24
 
! Отговори
хазяите преди 5 години
ГРЕБ се оформят като сериозни хазяи........
492
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекален светец и Богу не е драг...
491
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименпРЕЗ 1997 ГОДИНА НЕ БСП А СДС И АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ СЦЕНАРИСТИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, КАТО ДОКАРАХА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. ЖАН ВИДЕНОВ НИЩО НЕ Е ОТКРАДНАЛ ЧОВЕКЪТ. Стана премиер с един апартамент и днес пак има същия апартамент. Разбра ли гербав комунист? В следващия мандат при Станишев БСП осигури най-високия растеж в страната и влязохме в ЕС, това е най-успешното ни правителство и то е ляво за ужас на десната комунистическа пап ляч. С по 7 апартамента.
490
1
 
16
 
! Отговори
До 566 преди 5 години
Защо не се върнеш по времето на Аспарух да ни разкажеш,кой как е живял.По време на соца твоите авери от ГЕРБ всички бяха партийци,дори партийни секретари/Цецка Цачева/.Т.е.и тогава и сега са там,където има най-голяма далавера-около или във властта.
489
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свободна Европа изгряха с това разследване, а велето се спотайват и ни лук яли, че те така уж критикуват от немай къде, ама си го крепят бате, че слушка много. И сега кой да гледаш на Тръмп бързите медии или на Меркел забавените реакции.
488
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цв. Цв е потънал в септичната яма до ушите. Биби е хитър, но неговото си го чака. Няма да се размине на никой.
487
16
 
4
 
! Отговори
До 550от Звучи гордo преди 5 години
Моите хора??? Ако се съди по реакцията ти на поста ми, това са по-скоро Твоите хора - червените на цвят, които не предават цвета и "идеята" каквато и да е тя! С офчорка се спряга лидерката на листата ви! Поне така пишат и показват документи по разни предавания...Това с апартаментите е дребна работа за бкп-членвете, които се сдобиха с ТОП апартаменти по центъра на София още преди да катурнат Тошо. Сега са на много по-високо ниво, понеже са първи ешалон. Техните апартаменти по Оборище около бул. Толбухин и Лозенец са много по-ценни днес от това дето се премята като далавера в момента!
486
2
 
24
 
! Отговори
Менто преди 5 години
Гадно ми е, пак съм преял.!.
485
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимката вече трети мандат кара и все другите са му виновни. Вече се изморихме да слушаме все за другите. Ама такива сме българите, ревльовци и оплаквачки и все друг ни е виновен. Не е чудно, че на власт е някой, на който все другите му пречат и другите са му виновни. Вече трети мандат слушаме какво наследство били заварили, дрън дрън та пляс.
484
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кабинета на Орешарски го свалиха за 1 милиард заем, а този взе 20 и се чуди къде да ги изхарчи. Цецо къде го тупат като ходи в Щатите? Защо не купихте 10 броя F 35, и без това парите не са ваши. Една АЕЦ в Банкя поне няма ли да построите? Или е по-евтино да купиваме скъпа, но демократична енергия?
483
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ти си прав за БСП, но това че те са крадци не прави ГЕРБ да не са такива!
482
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахте ли сега кой коли и беси в ЕС? Ние да си мислим, че са Меркел, Макрон, Юнкер и Туск, а то вчета Тиквю изплю камъчето:"Обещах на Тереза Мей в два разговора по телефона някаква кратка отсрочка"Направо се смаях колко е могъщ наший вожд! А вие сега за едни апартаменти се заяждате... Ми то без малко корупцийка не може бе, господа, я комунистите как крадоха, ние защо да не се пооблажим...
481
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По брутална шайка от БСП не е имало, те не си играят с някакви си апартаменти, те смъкват директно милиарди от българския народ, даже не се и прикриват, Колко пъти ни докарваха до просешка тояга?
480
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи не си знаел за далаверите на Цецо и Цецка?Айде,бе!Ами махай ги тогава.Да вършат такива неща под носа ти и ти да не знаеш.Ужас!А къде ти казваха,че живеят?На хотел?Или при някой кумец-приятел за без пари?Виж сега,80% от населението може да са де..ли,но останалите 20%,не сме.
479
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на нас много ни е гадно,но от вас.Щом видим самодоволните ви мутри така ни се вгадява,че си изкарваме храната,но няма да е за дълго,вервайте ни.
478
0
 
7
 
! Отговори
УбавиНовиниДнес преди 5 години
48 часа без плюене по Русия? Кво станало?
477
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,внимавайте на изборите!Цецо ще се опита отново да ги фалшифицира.Има си достоен помощник в лицето на М.Константинов.По места плаши кметовете,че ако населението не гласува за тях,няма да има пари и обществени поръчки.Бъдете достойни българи и гласувайте масово и по съвест.Не се плашете,нищо не могат да ви направят.
476
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРОФЕСОРЕ ИМАМ ДОСТОВЕРНИ СВЕДЕНИЯ ЧЕ СИ КИНОТЕХНОЛОГ, А ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СЕ ТЪРСЯТ