Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!

Според него това са опорните точки на опонентите му преди изборите
Обновена: 21 мар 2019 17:13 | 21 мар 2019 14:28,
439
Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!
Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов видя атаката за апартаментите му като тактическо мероприятие на БСП с цел да се фокусира вниманието върху ГЕРБ. Той отвърна задочно и на критиките на президента Радев и обвини, че това са опорните точки на политическите му опоненти преди изборите.

Още по темата
По-рано държавният глава заяви, че случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.

Той настоя и че няма как "Антикорупционната комисия, назначена от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов".

"След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може да си направите равносметка преди изборите каква е опорната точка на политическите ни опоненти. Тази тема е продължение на опорната точка на БСП. Мога да задам много въпроси на г-н Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже", заяви пък на свой ред Цветанов.

По думите му анонимният сигнал е бил внесен от лидера на БСП, а днес атаката срещу него е изкристализирала, след като вече е излязъл и Румен Радев. А целта била отклоняване на вниманието.

"Два дни вече не говорим за БСП. Това е тактическо мероприятие, което може да отклони обществото от тези теми и да фокусира вниманието върху ГЕРБ", настоя Цветан Цветанов.

Шефът на депутатите от ГЕРБ обясни за пореден път и начина, по който е придобил новия си имот. Той подчерта, че е направил замяна за два свои апартамента и е доплатил 100 000 лева, тъй като е имало разлика в квадратурата от 40 квадрата. Цветанов бе категоричен, че всичко това е станало съгласно законите на страната.

"Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко е направено съгласно закона", отсече Цветанов.

Той настоя и че не знае фирма "Артекс" на какви цени продават жилища на своите клиенти.

"С всяка строителна фирма, която предлага жилища, всеки гражданин може да влезе в някакви отношения и да подпише някакъв договор", добави Цветанов.

По повод информацията, че в същата сграда има апартамент и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, Цветанов уточни, че в имуществената си декларация тя е упоменала всичко това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари