Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!

Според него това са опорните точки на опонентите му преди изборите
Обновена: 21 мар 2019 17:13 | 21 мар 2019 14:28,
439
Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!
Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов видя атаката за апартаментите му като тактическо мероприятие на БСП с цел да се фокусира вниманието върху ГЕРБ. Той отвърна задочно и на критиките на президента Радев и обвини, че това са опорните точки на политическите му опоненти преди изборите.

Още по темата
По-рано държавният глава заяви, че случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.

Той настоя и че няма как "Антикорупционната комисия, назначена от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов".

"След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може да си направите равносметка преди изборите каква е опорната точка на политическите ни опоненти. Тази тема е продължение на опорната точка на БСП. Мога да задам много въпроси на г-н Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже", заяви пък на свой ред Цветанов.

По думите му анонимният сигнал е бил внесен от лидера на БСП, а днес атаката срещу него е изкристализирала, след като вече е излязъл и Румен Радев. А целта била отклоняване на вниманието.

"Два дни вече не говорим за БСП. Това е тактическо мероприятие, което може да отклони обществото от тези теми и да фокусира вниманието върху ГЕРБ", настоя Цветан Цветанов.

Шефът на депутатите от ГЕРБ обясни за пореден път и начина, по който е придобил новия си имот. Той подчерта, че е направил замяна за два свои апартамента и е доплатил 100 000 лева, тъй като е имало разлика в квадратурата от 40 квадрата. Цветанов бе категоричен, че всичко това е станало съгласно законите на страната.

"Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко е направено съгласно закона", отсече Цветанов.

Той настоя и че не знае фирма "Артекс" на какви цени продават жилища на своите клиенти.

"С всяка строителна фирма, която предлага жилища, всеки гражданин може да влезе в някакви отношения и да подпише някакъв договор", добави Цветанов.

По повод информацията, че в същата сграда има апартамент и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, Цветанов уточни, че в имуществената си декларация тя е упоменала всичко това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Иванчева, белезници и вериги, а за Цветанов и останалите гнили и корумпирани политици ? В България управлява мафията!
332
23
 
35
 
! Отговори
A преди 5 години
Еййй много ви е мъка на всички, че някой си е купил апартамент на данъчна оценка... други хора милиони откраднаха, а тука за 4 стени повече направихте дандания
331
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До сега в България няма нито един осъден от властимащите,които все се спасяват,защото са устроили по такъв начин порядките в България,че да излязат чисти.Цецо е един от строителите на съвременната пропаднала България.Беше осъден на две инстанции преди 4 години ,но пак се спаси.Дано този път не му се размине.Хората искат справедливост и само оттам могат да тръгнат нещата към по-добре.Тези 30 години от демокрацията все далавери.Затова сме последни в Европа,защото ни управляват такива като Ц. и Б.
330
3
 
44
 
! Отговори
Болшевик преди 5 години
Ооооо! Значи дойде време да започнем да гледаме кой кави имоти има и с колко пари разполага ! Е , значи идва народната власт и народният съд ! Дерзайте ,другари! Всекиму според алчността и всекиму според гърбината ! Докато няма обесени пред народното събрание ,няма да тръгне държавата.
329
2
 
43
 
! Отговори
ей преди 5 години
джоб срама нема-тоя е там да краде много ще чакаме да мисли за народа.трябва да забравим ,че съществува герб и че това е държава.нека всеки се спасява както може
328
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанееее, Ушатко! Кажи бе къде дават луксозни (па и панелни) апартаменти в София по 600 евро квадрата, да си накупим и ние бе! И аз ще оценя архитектурата, псалмите, психозащитата и всичките простотии, които надрънка оная k0за от фирмата-инвеститор, та дано ми продаде и на мен някое жилище "което не се продава" и да не мисли за печалба (щото за капиталиста тя не е важна, нали)!Няма да издавам далаверата, и аз ще разправям като ме питат, че всичко е честно и не е корупция! Има балъци да вярват
327
2
 
50
 
! Отговори
Да те клепят е едно, преди 5 години
но когато сам се осереш, и Господ не може да те спаси. Този се *** до уши, вони, че се не трае вече!
326
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде бе...да не би БСП да живее в този апартамент...като си такъв ербап...що не се откажеш от апартамента...
325
0
 
51
 
! Отговори
Ето го гадняра! преди 5 години
" Цветан Цветанов е знаел за сериозен казус свързан с Артекс Инженеринг и е инициирал проверка срещу тях. Четири дни по-късно той се сдобива с луксозен апартамент в сградата Летера на ул. Латинка 8. който преди това е на собствениците на Артекс Пламен Мирянов и Весела Мирянова. Така проверяващият и проверяваните експресно си прехвърлят едни имоти, а преписката, проверката и резултатите от нея потъват неизвестно къде." Гадняра си умира гадняр!
324
2
 
46
 
! Отговори
Браво Цецо преди 5 години
Най добрата защита е нападението...
323
2
 
54
 
! Отговори
Ф преди 5 години
Цецо, стига все БСП, Русия, Путин и Радев да ти са виновни за издънките! Изтърка се тая плоча, смени я! Че си агент на ЦРУ-също знаем, значи си предател на България! Тук и Т.Биков не може ти помогне с глупостите си, че иначе и той ще хлътне с теб! За пореден път гербаджийските фенове са разочаровани, ама пуста българска алчност виж какво прави???
322
1
 
48
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Цветанов е ***, но ще видите, че Борисов няма да го отстрани от ГЕРБ, както постъпва с другите замесени в корупционен скандали. Без Цветанов и изборните му трикове ГЕРБ не могат да спечелят нито едни избори. Цветанов го пращаха на специално обучение в ЦРУ, за да го научат как се "печелят" избори. Ценен кадър е ! По-ценен дори от Борисов.
321
0
 
52
 
! Отговори
Петър преди 5 години
ДО ТУК БЯХМЕ С ГЕРБ. ЗА ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ЗА ТЯХ. КРАДЦИ И МУТРИ. ИМАХМЕ ИМ ДОВЕРИЕ, НО ЦВЪКИ ГО РАЗБИ.
320
0
 
50
 
! Отговори
Васко преди 5 години
До ПрофесорНАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ
319
0
 
52
 
! Отговори
Цвъчки преди 5 години
Всеки път като ги хванат по бели гсщи повтаряъ само че бсп им е виновно. БСП са дкрадци и измамници, но същото важи и за ГЕРБ които 15 год почти не пускат кокала. Лошото е че тези апартаменти са нищо на фона на откраднатите милиарди, разсипаният малък и среден бизнес, унищожената и разграбена здравна система, разбитото образование. А тия ушат *** само знае да краде и да повтаря че бсп са му виновни. Дано съдбата ги накаже всичките по най строгия начин, защото съд и прокуратура са техни
318
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
долен и неерудиран престъпник - емблема на герб
317
0
 
47
 
! Отговори
Цецо Ушото преди 5 години
Мачкам ги ,ам ся уча 91 псалм *** не моа го заповна ....
316
1
 
63
 
! Отговори
Z преди 5 години
След като Десислава Иванчева се опита да спре строителната и имотната мафия в София, Цветанов се видя свободен да изкупува евтини апартаменти!!Чакайте скоро да си купи цял квартал!!Добро утро, селяни прости!!!Разбрахте ли сега, защо я оковаха във вериги невинната жена??
315
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дкрий се, бе, ..., на всички им омръзна от теб, дори на съпартийците ти! Мяра и срама нямаш!
314
0
 
72
 
! Отговори
MIMO преди 5 години
Смях.Пълен и истински.Вече не ги е страх,нагли гадни и гнусни.Мерят си тръбите и не им пука,защото народа спи.Фалшифицират изборите,крадат евро субсидий,купуват апартаменти,правят заменки,изнасят милярди от страната,децата им учат в най-реномираните и скъпи школа и нагли-нагли.Дошло е време да се събудим от ДЪЛБОКИЯТ СЪН.