Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!

Според него това са опорните точки на опонентите му преди изборите
Обновена: 21 мар 2019 17:13 | 21 мар 2019 14:28,
439
Цветанов за апартаментите: Тактическо мероприятие на БСП!
Снимка: архив, БТА

Цветан Цветанов видя атаката за апартаментите му като тактическо мероприятие на БСП с цел да се фокусира вниманието върху ГЕРБ. Той отвърна задочно и на критиките на президента Радев и обвини, че това са опорните точки на политическите му опоненти преди изборите.

Още по темата
По-рано държавният глава заяви, че случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една имотна сделка, защото пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността.

Той настоя и че няма как "Антикорупционната комисия, назначена от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов".

"След като Румен Радев вече взима страна за апартаментите, може да си направите равносметка преди изборите каква е опорната точка на политическите ни опоненти. Тази тема е продължение на опорната точка на БСП. Мога да задам много въпроси на г-н Румен Радев и той няма да може да отговори и няма да има кой да му каже какво да каже", заяви пък на свой ред Цветанов.

По думите му анонимният сигнал е бил внесен от лидера на БСП, а днес атаката срещу него е изкристализирала, след като вече е излязъл и Румен Радев. А целта била отклоняване на вниманието.

"Два дни вече не говорим за БСП. Това е тактическо мероприятие, което може да отклони обществото от тези теми и да фокусира вниманието върху ГЕРБ", настоя Цветан Цветанов.

Шефът на депутатите от ГЕРБ обясни за пореден път и начина, по който е придобил новия си имот. Той подчерта, че е направил замяна за два свои апартамента и е доплатил 100 000 лева, тъй като е имало разлика в квадратурата от 40 квадрата. Цветанов бе категоричен, че всичко това е станало съгласно законите на страната.

"Не съм крил нищо, свързано с апартаментите си, всичко е направено съгласно закона", отсече Цветанов.

Той настоя и че не знае фирма "Артекс" на какви цени продават жилища на своите клиенти.

"С всяка строителна фирма, която предлага жилища, всеки гражданин може да влезе в някакви отношения и да подпише някакъв договор", добави Цветанов.

По повод информацията, че в същата сграда има апартамент и зам.-министърът на спорта Ваня Колева, Цветанов уточни, че в имуществената си декларация тя е упоменала всичко това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
3
 
67
 
! Отговори
Z преди 5 години
Вкараха в затвора Десислава Иванчева и строителната мафия е в апогея си, няма кой да я спре!A за такива като Цветанов това е отлична новина.........................могат да купуват апартаменти на тройни и четворно занижени цени!!Ама вие нали сте *** , прости и елементарни, както каза един професор (80 % от вас )..............тия неща не ги разбирате и пак ще гласувате за герберите!!!
312
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов, Елена Йончева, Цачева,Онзи Роман прокурора - и той, и колко още незнайни и знайни герои... Имаше един Антоан Николов (беше председател на Столичен общински съвет) със 17 апартамента... вечно усмихнатия Софиянски...Както е казал бае ви *** навремето -Всички са маскари!
311
1
 
61
 
! Отговори
The real Man преди 5 години
До Анонименвие и от комунистите сте по-алчни бе, другарю гробар...
310
45
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Свободна Европа" пак прецака червените, които пазеха да извадят този измислен компромат 1 седмица преди Евроизборите за да не може да се опровергае. Сега ще има достатъчно време да стане ясно, че това е кьорфишек и няма нищо нередно в сделката. Кьорфишека гръмна в ръцете на приготвилите го като изненада. Резидента и той с двата крака в киреча, бърза да засвидетелства зависимостта си и се изказва неподготвен. Дънак!
309
1
 
71
 
! Отговори
! преди 5 години
Само, че забравя да спомене, че е натискал за проверка на строежа на небостъргача в Лозенец и няколко дена по-късно получава много изгодната оферта...
308
1
 
67
 
! Отговори
Антилогика преди 5 години
Но не всеки гражданин може да си купи апартамент на цени много под пазарните...
307
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя утре ще изнасили кoза на мегдана и ще каже че бсп са виновни.
306
38
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е,ГЕРБ да вкара в затвора Елена Йончева с многото апартаменти,купени с "едната журналистическа заплата"и случайно-офшорка.Както и всички крадци от червения сектор,за които има доказателства,да пране на пари и злоупотреби.Некакви компромиси ,вече.Никога БСП на власт.
305
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен341 Не,така бе по времето на соца:"колкото потъп си,толкова по-нагоре се издигаш в йерархията".Колкото по-нагоре се изкачвамаймуната,толкова повече й лъсва червениязадник.Червените са най-богатите хора в БГ,най-тъпите и най-корумпираните.
304
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен341 Не,така бе по времето на соца:"колкото си по-*** си,толкова по-нагоре се издигаш в йерархията".Колкото по-нагоре се изкачва ***,толкова повече й лъсва червениязадник.Червените са най-богатите хора в БГ,най-тъпите и най-корумпираните.
303
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да си член на ГЕРБ трябва да ***, много крадлив и изключително нагъл.
302
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E ga si korimpeto .
301
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо разкри как е станало , ползвал е бригада ,,Нов Дом ! Честито !
300
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде баце догодина в тръмп тауър
299
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рано или късно излизат кирливите ризи. А тия в парламента имат гардероби с такива.
298
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Генчев служител в 7-мо районно като милиционерче. Е при такова положение от милиционерче се събудил милионерче. Докога бе докога ще гласувате за Милиционери и после се чудите защо сте най мизерните. Които са живяли по бай Тошово време знаят кои ставаха Милиционери. Тези които неставаха за нищо ставаха мулиционери и военни. А сега ревете че си е купил апартаментче с асансьорче. Станахте като онзи виц Хем еливи хем крадливи а й завистливи.
297
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече съм в асансьора , не ви чувамммм
296
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех,пустата му алчност ще му изяде главата!
295
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
znachi nee korupciq i konflikt na interesi mrysnik s mrysnik kradec dolen i predatel
294
1
 
58
 
! Отговори
Безимотният преди 5 години
Тази крадлива герберастка мутра, сигурно вече е продал луксозните си имоти за да говори сега такива глупости.