От ДЕА ни хвалят: България е един от най-добрите ни партньори

Министър Маринов посети Управлението за борба с наркотиците
21 мар 2019 19:09, Красимир Ангелов
29
От ДЕА ни хвалят: България е един от най-добрите ни партньори
Снимка: Булфото

България е един от най-добрите ни партньори и ние ще продължим да разширяваме нашата съвместна дейност, заяви Утам Дилън, и.д. ръководител на американското Управление за борба с наркотиците (ДЕА) по време на среща с министър Младен Маринов, съобщи пресцентърът на МВР.

Двамата обсъдиха състоянието на двустранното сътрудничество по противодействие на престъпления, свързани с производството и разпространението на наркотични вещества, както и перспективите за развитие на това взаимодействие.

Двамата бяха единодушни по време на срещата, че транснационалният характер на тази престъпна дейност изисква все по-тясно взаимодействие между правоохранителните органи, бърз обмен на информация и уеднаквяване на професионалните стандарти.

Открити и последователни сме в нашата работа. Изградили сме високо ниво на доверие помежду си и затова постигаме резултати, изтъкна българският вътрешен министър.
По време на посещението бе договорено продължаване на обучението, предоставяно от ДЕА. Министър Младен Маринов отправи покана към Утам Дилън за посещение в България, която той прие с благодарност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
7406087068 преди 3 години
I as vi hvalia ama shte mi obiasnili nekoi kvo oznachava DEA shtoto prosto as am neuk bulgarin pros po roghdenie i zavurshil uchilidhte sas specialnost strugaro frezis i nerazbiram
25
0
 
0
 
! Отговори
Наркомуна преди 5 години
Взаимноизгодно сътрудничество за улесняване на достъпа на бг амфетите на американския пазар и на колумбийската кока у нас.И най-вече на новата и подобрена ГМО трева!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчоооо и на Артекс ли даде плакети за успех , както на Цветан Василев за КТБ ?
23
0
 
8
 
! Отговори
Дистрибуцията преди 5 години
Похвала от тези, дето управляват най-големия производител на наркотици - Афганистан.
22
0
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя цъpвyл на чия сметка кани колегата от ***? МаавидаебаМинетчии само софри и банкети в *** глави имат. Само като му гледам квадратната глава си представям какво налягане има вътре
21
0
 
6
 
! Отговори
"властите" преди 5 години
Нарко бароните които си плащат рекета за сигурност са на свобода.
20
1
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Сигурно властите са похвалени за това че Брендо е на свобода и не е осъден. Както и много такива като него. Лошото е че послушниците на престъпниците са на власт.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи шефьорчето на Маджо ще бори наркоканалите. Смех.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да спрем да избираме куки за политици.Не им се отдава.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Oх, лелееееееее.... АхХахахах!!!!! :))))Нищо няма да кажа. Сещайте се сами.
16
0
 
4
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Ай стига глупости сега!!!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До вгзТвойте родители прости овце ли са?
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Управление за борба с наркотиците (***)"Аз ... не мога ... Все едно да кажа Министерство на Вътрешните Работи (NYPD) ....
13
2
 
1
 
! Отговори
вгз преди 5 години
За пример в САЩ мениджърите (хора със собствен бизнес), са над 50%. Всъщност всички развити страни имат сходен показател за % хора със собствен бизнес. Другият показател, който дава важна информажия, е % заети хора в големите фирми, спрямо останалите. Там се оказва, че няколко пъти повече хора работят в малки бизнеси и корпорациите, въпреки своя обем, не са водещият показател в тези страни. Водещият показател е средната класа със своите малки, собствени бизнеси.
12
4
 
3
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Голямата част от хората с прости овце, ня които някой трябва да им осигури работа, след което те просто си стоят на нея, без нищо да развиват. Това е много *** начин за оцеляване. Вместо това, те трябва да се обучават, да проявяват активност, да създават собствени бизнеси и така да растат нагоре.Тези, които избягаха, в 90% от случая са същите, като тези, които останаха. ПРосто вземат малко повече навън.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.......да станеш Пабло да видиш,твойте дребни дечиня.........твойте дребни дечиня на чузгя порти аргате.............
10
2
 
4
 
! Отговори
вгз преди 5 години
Проблемите на България започват от отглеждането на децата до преди да стигнат училищна възраст. За да се промени начина на мислене и децата да се приучават правилно, ще трябва да се сменят 1-2 поколения.Някои хора успяха са се оправят и в момента, говорим за нормални хора, които вземат проекти от САЩ и Европа и ги развиват в България. Благодарение на тях % мениждъри от 5% спрямо 95% работници расте. Глобалната промяна ще настане, когато мениджърите станат 20-25%.
9
2
 
3
 
! Отговори
вгз преди 5 години
До 5: това са естествени процеси и те по естествен път ще се саморегулират.България ще надживее и вас и вашите глупави прогнози.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напомня ми как през 80-те директорът на ЦРУ, Уилям Уебстър и няколко служители на ***, изпратиха похвалите си и на Нориега за усилията за предотвратяване на трафика на наркотици. Само дето самият той беше ключова фигура в картела Меделин, в който членуваше и Пабло Ескобар, а отстранените трафиканти бяха конкуренти на картела.
7
0
 
5
 
! Отговори
batmario преди 5 години
От *** на фалят...От ФЕЯ два пъти повече...Дългия влак-6 линия...