Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
7
 
18
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 1 месец
Курнелия Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
118
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се готви Нинова с апартамент за 21 000 лв.и още два след него.Участничката в престъпната приватизация,по това време.Няма давност за кражба от държавата.
117
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
К'ви апартаменти, та те сринаха банковата система и ограбиха всички ни.

Ако имаше референдум, кое бихме предпочели, да изгубим спесяванията си или да позволим властимащите да закупят апартамент на преференциални цени, какво бихме избрали?

И да, всички са комунисти или техни наследници, боричкат се помежду си.
116
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди 75 години заграбиха, а не купиха, държавата и унищожиха интелигенципта.

Това са техните деца и внуци
115
2
 
13
 
! Отговори
ДртПрч преди 1 месец
Нинова е наясно с корупционните схеми в политиката от първа ръка, още когато Цветанов не си е и мечтал да става политик.
114
5
 
14
 
! Отговори
ДртПрч преди 1 месец
Не, Нинова преди 18-19 г въобще не е била във властта. Само някакъв си зам. министър на икономиката, нищо повече. Пък и закуповането на Техноимпекс по същото време няма нищо общо с властта. Ама нищичко.
113
11
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
До Въпрос към Курнелия?: Пак ли ти с това копи/пейст. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че Корнелия Нинова не е купувала Техноимпекс. Купила е и е продала през фондовата борса акции на Техноимпекс. А в самата процедура са участвали двама заместник-министри от правителството на Иван Костов.
A до расате: Е, поне ти сигурно си разбрал кой е най-честният политик в България - Цецо с многото апартаменти.
И като се погледнеш в огледалото, виждаш ли гербаджийки трол за жълти стотинки?
112
8
 
12
 
! Отговори
расате преди 1 месец
Най-сетне разбрахме кой е най-честният българин - Корнелия Нинова! Честна и почтена до мозъка на костите! Тя най-сетне разкри кога в света е измислена корупцията - с идването на ГЕРБ на власт в България!
Другарко Нинова, не Ви ли е срам да се погледнете в огледалото? Как заспивате нощем с тази съвест? Извинявайте, забравих, че на Вас не Ви е необходима - само ще Ви пречи да бъдете безскрупулна.
111
7
 
17
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 1 месец
Как една млада селянка(Курнелия Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца – "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
110
7
 
23
 
! Отговори
Вашето мнение преди 1 месец
Тази е огромен лъжец, в БСП влиза през 2003г., апартамента го купува през 2004г. за едва 21 000 лева, при пазарна цена от 90 000 лева.
109
13
 
14
 
! Отговори
Апартаментарджийска преди 1 месец
Цецо е символа на корупцията на ГЕРБ. Едва ли някой може да каже колко са апартаментите му, пък да не говорим за обясненията, че ги бил купил със заеми от приятели. И че даже сега чакал извинения.
Но важното е, че печели избори. А че с това печели и рушветчийството е друга тема.
108
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наистина несравнимо - Че разбираме чак сега за толкова оправната синдичка на Булгартабак! Колкото и да се обяснявате,схемите за обогатяване са същите, другарко Нинова!Даже Цветанов,в сравнение с вас,изглежда като Андрешко....
107
3
 
17
 
! Отговори
65 преди 1 месец
Ама що се излагате та пишете тия простотии с апартаментите.Пълно менте.То цялата селяния дойде с пари от нивите и заеми от банките и си купиха ,или строят със заеми по150-200хил.лв.Вие сте тръгнали с Нинова да се базикате.Пипнете я по надълбоко-я сделки, я приватизация,.Свикнах ме на тая прах в очите дето ни хвърляте пре д и избори.Смешни сте.
106
5
 
18
 
! Отговори
Знаем я тая работа. преди 1 месец
Що на луди се правят БСП БКП . Баницата я разчертана 1986г.и я нарязаха 1988г.
А взеха да я плюскат след 1989г.
За който няма, има само апартаменти и или каквото там докопа.
105
6
 
25
 
! Отговори
гост преди 1 месец
Преди 18 г си купих апартамент 56кв/ за 24000евро -тези локуми да ги разтяга на бабите от Крушовица .
104
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП - победа!
Корнелия Нинова - премиер!
103
4
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 1 месец
До бг смешки 2 93 В България според Емил Хърсев няма нито един милиардер. Това говорило за слаба икономика. В Русия имало стотина милиардери , за това имат силна икономика. Ха ,ха..!
102
28
 
55
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Да несравнимо е Курнело.Както е несравнимо преди 18 г да си била соло *** на Костов и да приватизираш Техноимпекс и сега да си на противоположния полюс.Толкова нагЛа и отвратителна личност като тебе не познавам.И да добадя грозна и отблъскващо противна. Винаги с мазно и подпухнало лице като на руски алкохолик.
101
23
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако има някой от тука пишешщите да е декларирал пред нотариуса истинската цена на купен или продаден от него имот нека първи хвърли камък срещу Цецко.
Какъвто народа такива у управляващите всички гледат да прекарат държавата и да не платят дължимия данък.

Аз си купиш къща в едно село. Като обявих пред нотаруса че искам да запише сделката според истинската цена той падна от стола. Такова нещо не беше му се случвало. Платих 2000 лева данък ама спя спокойно.
100
24
 
25
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 месец
Вземайте химикалки и смятайте, по времето на купеният апартамент на Нинова в овча купел е струвал 21 000 лева, аз купих същата година два тристайни в стрелбище по 17 000 лева и съм асансьорен техник значи по сметки на нея трябва да и се върнат минимум 6 000 лева понеже е в овча купел а там са много по евтини от Стрелбище.Кой отворенгяз и честен моралист от вас ще и ги върне тия пари.