Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антизападопоклонникДа! Assassins Creed MOFOOOOOOOO!
88
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи ... 99-а-2000-та, сама жена си купува апартамент в България :)ДОбре, сега ще каже, че е било с пари от комисионни и ще изкочат няколко документа, дето мастилото им не езасъхнало, че е вярно.
87
5
 
24
 
! Отговори
Папарака преди 5 години
Същото си е,преди и сегако се измъкват
86
28
 
54
 
! Отговори
БСП-жалка преди 5 години
И какво излиза сега, че Голямата лъжа(*** Нинова) номинира Малката лъжа(Елена Йончева). Каквото и да изберем все лъжа избираме. Другари за смях на кокошките станахте...
85
20
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова си купува заводи. Защо са и апартаменти.
84
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП-то в момента е на разделно хранене! Когато нагъва Нинова, Бойко почива, после той нагъва (образно казано) и така ще се редуват дорде българина се събуди от хипер дълбок сън вече близо 75 години! В будалите са се хванали за гушите кой БСП, кой Герб, а те сите от една "майка" снасяни - БКП!
83
4
 
27
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 години
не бе гледайте ги още и им ръкопляскайте ! нарпавитхе такива като Костов И ДОГАН и братя Велчеви милиаредери ! щото ...кухо е вътре в главата на българина .....кухо ....!
82
8
 
29
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Най-смешното е, че народа си мисли, че управляващите са толкова загубени, че да си купуват на тяхно име и да ги хващат ... :D Ако те не могат да го измислят си имат бая умни хора, които ще го направят. Това е поредния опит за хвърляне на кал от опозицията, нищо повече. "Заловихте" ги...
81
3
 
14
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 години
МИ СЕДЕТЕ И гледайте още как ви крадат ! ей така гледайте ги за разнообразие се въртят няколко различни персонажа ! не са само 1-2 *** ....
80
9
 
13
 
! Отговори
До кухо преди 5 години
А бе и аз видях случайно една дупка в Младост и си преддтвих даже и петсонален асансьор, ама предприемачите ме питаха какъв съм и после ми поискаха 1200е/м2
79
4
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 5 години
50-60 човека опукаха цялата държава докато народа си бърка у носа по градинките или др прави на велик по улиците с нови коли ...боли ме да го кажа но нацията не става за нищо ! ЗАКРИВАЙ ...
78
3
 
19
 
! Отговори
Спиро преди 5 години
Яз си купих 20 апартамента преди 94 години. Мога ли вече да стана политик?
77
11
 
32
 
! Отговори
кухо-о! преди 5 години
Отново прецакаха ***, пробутаха му най-любимата дъвка - апартаментен битовизъм с вкус на сиромахомилство! Куцо и сакато, глухо и сляпо, грамотно и неграмотно, всички се надпреварват да злословят без да имат представа за реалната ситуация около въпросните имотни сделки. Така разсеяно, представяното за общество население загърби факта, че от бсп не ходят на работа, а получават пари! Все пак, има достатъчно умни хора у нас, които не се хващат на жалките провокации!
76
5
 
19
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 5 години
щом простият народ си мълчи значи всичко е наред ! а народа безобразно про2ст , мързелив и завистлив ...и злобен ! с такъв " матрял " толкова ...всеки си народ си заслуажава съдбата !
75
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво излиза сега според Нинова? За обикновените граждани е разрешено да се краде а като станеш политик не можеееее. Значи трябва да си се накрал достатъчно преди да станеш политик. Тя определено отговаря на това условие. Гушна парите от Техноимпекс и сега е чиста като изворна водааааа. Който крал крал. За минали кражби има давност а за днешни се драпаме. Ми що го арестуваха тогава Банев? Че той тея 100-тина завода ехееее кога отдавна ги окраде.
74
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръгнали да защитават облажилите се с политическо влияние герберсти с думите А вие защо....А бе, хора, гледни точи и други подобни, кажете осъдително ли е действието на уличените ЦЦ и ЦЦ!Пък после питайте управлението защо не е осъдило още Нинова за апартамента и акциите й.
73
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова преди време, Цецко сега, кумицата му предо година.....абе ей хора, БКП-то умора НЯМА! Дорде пускате сок ще ви цедят! Разберете го един път за винаги че де що е депутат е БКП!
72
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако живеят в съседна Гърция ще им конфискуват апартаментите, защото доходите им не отговарят на разходитеАми ти като не им знаеш доходите, как правиш сметки?
71
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еееех, едно време какви ситуации и имаше.... - мечта! Да си купиш апартамент или предприятие на безценица беше нещо естествено за всеки червен другар. Несравнимо е, днес не става този номер. Който играл от БСП, спечелил, който не играл, не успял.
70
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да пишете *** герберастки, пътници сте. Търсете си други началници.