Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!

Според соцлидерката корупцията вече е държавна политика
131
Нинова купила апартамент, ама преди 18 г.: Несравнимо е!
Снимка: БТА, архив

Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че е несравнима ситуацията с неин апартамент, купен преди години и тези на настоящата власт.

Още по темата
"Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм участвала в политиката, даже не съм имала идея да участвам в нея, камо ли да бъда председател на БСП", коментира Нинова на брифинг.

"Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години назад в съвсем различна ситуация, при различни цени, няма да ги спаси в положението, в което се намират", заяви още Нинова, цитирана от "Фокус".

По думите й скандалът с апартаментите на властта не е "поредното петно, което Борисов ще изчисти от костюма си, който вече целият е в петна".

Нинова заяви, че тезата на БСП е, че корупцията вече е държавна политика, разписана в закона, политическият рекет е модел на управление, а хората във властта не плащат данъци ."Лечението" според нея е ГЕРБ да се махнат от властта, за да "изтрезнеят за реалния живот".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
16
 
! Отговори
men преди 5 години
вместо вятъра да ги вee по лампите стоим и гледаме цирк - едните маскари срещу другите....
48
10
 
20
 
! Отговори
мистър cro преди 5 години
Ако некой има инфо за продажба в София на апартаменти, не на груб строеж, а на изкоп дори, които да са по 600 евара, да даде сигнал, да си купим и аз.... Гледах Цачева преди малко по ТВ-то, обясняваше, че била купила на зелено, затова е такава цената! Освен това това не била цялата продажна цена, ами видите ли тя дължала още над 200 хил. евра, които щяла да доплати, макар, забележете, че вече тя има нотариален акт за покупко продажба....това се нарича ...СУРАТЛЪК
47
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Права е 100% -България отдавна не е държава,а *** ,пълна с мутри,калинки,семейни фирми на крадци,никой не съди никого защото ги е страх да не избият и тях,и семействата им...След 50 години може,сега -не.Затова бягат млади и будни от тази заразена с вампиризъм територия...
46
4
 
23
 
! Отговори
Мери преди 5 години
Е, преди 18 години се крадеше по-лесно. Със седесарите бяхте в голяма комбина. А пък за Костов да не говорим.
45
0
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Запомни едно, апартамента ми, е много по-скъп от апартамента тЙе ;) !!!
44
1
 
22
 
! Отговори
Гецата преди 5 години
Какви апартаменти бре? Я вижте кметове, съдии и прокурори какви хотели и имоти имат. Голяма работа *** или Цецка какво са купили.
43
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив,сръвнимо е и още как.За корупция и злоупотреби няма давност.ГЕРБ ще отмени закона на БСП от 2008, за оневиняване на висши служители.Нинова е участвала в престъпната приватизация и там има крещящ конфликт на интереси.Управляващите трябва да започнат масова проверка на хората на БСП и компания за корупция и злоупотреба с власт.Няма да стигнат съдиите,толкова са много.Със задна дата и днес.
42
5
 
17
 
! Отговори
българин преди 5 години
Няма беден политик.Навремето си спомням,че на ул.Латинка живееше Андрей Луканов.БКПвсе още си е навласт в България.Далище е ГЕРБ или БСП все тая.Всички са милионери и отсега се карат за властта.А ние обикновените хора какво ли общо имаме с тези разправии.Това са си милионерски спорове.Ние имаме други проблеми и се борим всеки ден с тях.Те не са като нас и ние не трябва да гласуваме за тях-нито за ГЕРБ,нито за БСП или ДПС.Нито един от тях не мисли за нас.Защо ние да ги мислим????
41
4
 
12
 
! Отговори
REX преди 5 години
Ето това да наглеците, с които явно взаимни обещания си е отправила другарката Нинова ! Хайде да видим дали не е така !
40
3
 
4
 
! Отговори
REX преди 5 години
...всъщност да се облагодетелстват лично и дс държат държавата в патова ситуация. Те са тези които се надяват времето дс амнистира престъпния им капитал, те са тези които се бият в гърдите че са най-големите данъкоплатци (но с трохите от заграбеното, докато крадат още) и те са тези, които вдигат врява до небето, когато някоя власт или сила ги накара да върнат безвъзмездно или да направят нещо изцяло в обществена полза и само за тяхнс сметка и наричат това изнудване ! Тези същите ***...
39
4
 
9
 
! Отговори
Путин преди 5 години
Само са кажа че и аз крада дори вибратора ми е краден
38
13
 
18
 
! Отговори
Права е преди 5 години
И аз имам голям апартамент. Това прави ли ме престъпник? Ама аз още го изплащам и не съм го взел на тройно по-ниска цена. И не съм прокарвал лобистки закон като хванатите в крачка герберчета.
37
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще дойде време и ще се види,че Нинова е човек на Борисов.Тя е направо троянка в лагера на БСП.БСП ще бъде превзета отвътре и унищожена и това е част от пъкленият план на Борисов и Цветанов.
36
6
 
18
 
! Отговори
REX преди 5 години
Слушайте,Тук се вижда нещо много ясно ! Този коментар на Нинова съдържа скрито послание към престъпната олигархия в България ! По-конкретно тези срещу които закони не важат ... "Не плащат данъци, " политическо изнудване", "станало е преди 18-19 години". Това са одмовните проблеми и най-силните опорни точки, на криминалната структура съставена от бивши служители на ДС и откровенни бандити, които изнесоха парите и ценностите на България и ги скриха навън уж да не ги вземат американците всъщност..
35
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами другите два бе крушевско Кифлище ...я към сливенския
34
12
 
20
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
33
9
 
25
 
! Отговори
Цецо Пъпеша преди 5 години
Ама не си си купувала апартамент 2600 евро квадрата за 630 евро, нали? Къде се буташ в А група бе Корнелия?
32
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Импексова защо не разкаже какво друго си е купила
31
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи човек, ако е убил или откраднал преди 18 г. сега вече е невинен, като нов човек.
30
9
 
18
 
! Отговори
Диалог преди 5 години
Диалог между Борисов и Цветанов: " Абе Цецо ще ти купя един софийски квартал, та белким мирясаш с тез апартаменти, бе. Аман вече".