Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг

Спекулирало се със свещените текстове, църквата е против
Обновена: 25 мар 2019 14:03 | 25 мар 2019 08:50, Камелия Цветанова
327
Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг
Снимка: Артекс

Маркетингов прийом, а не някаква енергийна защита е вграждането на 91-я псалм в луксозната сграда на улица "Латинка" на фирма "Артекс“, в която новодомец е шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, смята западно и средноевропейският митрополит Антоний.

Още по темата
Покрай скандала с апартамента на Цветанов архитект Весела Мирянова, съсобственик на строителната компания "Артекс", коментира, че той е "клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".

Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите.

По думите му това в никакъв случай не е свидетелство за чиста християнска вяра, а напротив – афишира се точно обратното.

"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний.

Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове.

Владиката коментира и опрощаването на дълговете на вероизповеданията.

"Българската православна църква нито е инициирала, нито е вносител на искания за  опрощаване на каквито и да е дългове. Българската православна църква няма дългове, ако има – те са незначителни", заяви митрополит Антоний.

"Гарантирането на Националната сигурност няма как да стане чрез опрощаването на дългове или чрез ограничаване на финансирането на даренията отвън", коментира още митрополит Антоний.

По думите му и в момента има закон, с който може да бъде проследена всяка една по-голяма сума, която идва като дарение от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един виц за рубриката смях на деня. Как двама бивши милиционери, ченгета или куки като Б. Б. и Цв. Цв. сменят електрическа крушка. Единият държи крушката, а другия му върти стола. Така и управляват държавата.
206
0
 
28
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Богатият крадец - винаги става- набожен крадец !!но винаги си остава -КРАДЕЦ!
205
2
 
23
 
! Отговори
Край преди 5 години
Трябваше да му напишат на хапартамента "По лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството Божие".Те това щеше да го защити от изкушения. *** минало - сега ще трябва да си пине помията да дъно.
204
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-интересната новина за днешния ден ще бъде дали Цветан Цветанов е пуснал топките на Бойко Борисов, сред като го държи за тях.
203
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний. Да се смееш ли, да плачеш ли? Просто няма думи да го опишеш! Явно ще е молитвен дом!
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bsp sa badesteto na europa....diplomata na pes sergei ste e na duvarite na europeiskia parlament.....da sa znae hubavo koi pazi europeiskia capital i negovite sankcii...
201
1
 
25
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
ГЕРБ са минало. Това ясно се вижда от начина по който идват компроматите-радио Свободна Европа. Значи големио,бел брат отвъде морето е решил, че на "калинките" вече им стига. Но щом е решил това, значи има вече нови, които ще прокарват САЩ-интересите. Пита се кои са тези, новите и кога ще ни ги обявят? Мъти се нещо и то много здраво, така че оставаме в очкаване на новите Айдуци, които с американска подкрепа ще спечелят изборите в наш ущърб и съответно в американска печалба! Да ни е честито !
200
8
 
5
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Анонимен 180 Ми то Видов ден мина още през 96-та година. 3 000 лв. за един долар.
199
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"НЯМА нищо лошо в това да си вярващ ( посочвам - да вярваш в Православието;"А останалит 7.5 милиарда души на тоя свят да го дуаме, нали?
198
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауМоже би в Калифорния... На места живеят в апартаменти по 450 квадрата, два етажа и басейн някъде ...
197
0
 
23
 
! Отговори
дед Мароз преди 5 години
До АнонименНай-енергийна е защитата, когато е от стереопор - т.е. пор който чува и с двете уши... :D
196
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енергийна защита? За изолация със стиропор ли става дума?
195
14
 
1
 
! Отговори
До Бау, 199 преди 5 години
Браво че, изказва на глас това което всички червени мандраджии тайно си мислите - как така Цв. не се е облажил повече от властта? Ха ха... Това сте!Вашите лидери, с множество декари с гори, магазини, апартаменти в Деклараците си; или приХватизирали огромни обекти за стотинки - ето това е НЕЩО, нали? А тука Цв, с някакви апартаментчета и то ги заменя и доплаща... Какво, мислите че, хората сме толкова т.ъпи и не ви вижда ме какво представлявате и само Цв. ще ни е в полезрението ако много крещите?! Смешка сте вие. *** дето се мислят за много хитри, ама никой не ви се връзва. Членската в
194
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете го този *** Цветанов. Освен, че си е заменил шестте апартамента само за един, е доплатил още и 100 хиляди лева, че и заем е взел. Когато такива като него се мъчат да управляват държавата и парламента, Методиев Борисов си пърси нови приятелки сред турците.
193
0
 
24
 
! Отговори
Министър Порожанов преди 5 години
Порожанов с ултра лукс къща в Банкя и Бентли, е това как ще го обяснят НЕ ЗНАМ!
192
3
 
35
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До Анонимен 199по целия западен свят богати хора живеят в къщи, не в апартаменти. затова ми е чудно цветанов защо не си е купил къща, където да е самостоятелно със семейството си, ами решил да купи апартамент в блок, който ще дели с поне още 20 човека Защото му липсва мислене на богат човек, затова и си е купил скъп кокошарник. Всяко прасе обича *** - дори да е за милион.
191
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хора, защо позволяваме медиите да ни манипулират постоянно???Какви оставки - ЗАТВОР трябва да им се иска, отнемане на цялото имущество и ЗАТВОР (щото разстрел не можем).Значи, краде, краде...да осигури до десето коляно, че и повече, и после една оставка - пито-платено, така ли?И онази крава, "министъра на правосъдието", която не само олицетворява точно обратното, ами и съвестта й била чиста. Каква съвест ***? Ти нямаш съвест, нито чиста, нито ***. Щяла да подаде оставка, белким млъкнем
190
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по целия западен свят богати хора живеят в къщи, не в апартаменти. затова ми е чудно цветанов защо не си е купил къща, където да е самостоятелно със семейството си, ами решил да купи апартамент в блок, който ще дели с поне още 20 човека. а псалм 91 е редно да си го постави вътре в дома, не така отвън.
189
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ех, Уотсън, Уотсън!Хубавите работибавно стават. И с търпение. Въдиците с големи куки са за големи риби. От тлъсти шарани нагоре. По закон всичко е точно. За морал и подобни категории ще стане дума в тигана. Еми, така е. Кой както.
188
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живеем във виртуална симулация. В игра! И Джизъс и Яхве не са нищо повече от компютърни програми, погрешно интерпретирани от авторите на една шизофренична книжка и прилежащата и религиозна индустрия, с единствената цел да запазят контрола си над нас и да ни задържат колкото е възможно по-дълго в играта! Единствените Богове тук сме ние, обаче сме прекалено тъ.пи да го осъзнаем и затова от хилядолетия се хващаме на едни и същи лъжи! Съответно, Цецо може да си натика този псалм...то е ясно къде!