Шефът на КПКОНПИ вади документи за имотите си: Активно мероприятие!

Пламен Георгиев виждал реакция от обвиняеми и подсъдими
215
Шефът на КПКОНПИ вади документи за имотите си: Активно мероприятие!
Снимка: архив, БулФото

Шефът на антикорупционната комисия Пламен Георгиев опроверга твърденията, че е купувал имоти на занижени цени.

Още по темата
В позиция до медиите той обяснява, че за двата апартамента, които е купил със съпругата си, данъчните оценки не са точно отразени в нотариалните актове.

Георгиев прилага документи от покупките. Твърденията за разминавания между обявеното в имотната му декларация и действителната му собственост той определя като активно мероприятие, което цели да го дискредитира.

Георгиев казва, че вижда реакция от обвиняеми и подсъдими лица, чието имущество е блокирано от комисията, но които продължавали да имат силно влияние и възможности за въздействие в телевизионни медии и в контрола на неправителствени организации.

Георгиев смята, че срещу него се води целенасочена компроматна кампания с всякакви средства и заявава "по делата на комисията ще ги разпознаете".

"Тези лица водят целенасочена компроматна кампания срещу мен, използваща всякакви средства. Те няма да ме уплашат и няма да ме отклонят от пътя, по който съм поел, заемайки длъжността председател на Антикорупционния държавен орган. Напротив, опитите да бъда дискредитиран, показват само едно - аз и ръководената от мен Комисия добре си вършим работата. И колкото по-отчаяни стават в стремежа си да ме оклеветят, толкова по-уверен ме правят за постигнатите резултати", заявява председателят на КПКОНПИ.

 


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 година
На фактите вече им казват " компромати "!
196
0
 
1
 
! Отговори
ЗАВИСТНИЦИ... преди 1 година
НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ Г-Н ГЕОРГИВ.
ТОВА СА "КОНТРАРЕВОЛЮЦИОНЕРИ" И ОЩЕ ВЕЛИКИЯ ДЗЕРДЖИНСКИ ИЗОБРЕТИ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ.
ДАНО ДАНЪЧНИТЕ НЕ ЗАБЕЛЕЖАТ ТЕРАСАТА-ИНАЧЕ ЩЕ ДОБАВЯТ ОЩЕ 60% ОТ ПЛОЩА И КЪМ ПЛОЩА НА АПАРТАМЕНТА ВИ
С ДАНЪЦИ,ТАКСИ,СГРАДНА МОЩНОСТ ЗА ТЕРАСАТА КОНТРИТЕ ВИ АТАКУВАТ
ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА СГРАДНАТА МОЩНОСТ НА ТЕРАСАТА.А ПЪК И ЗА МАЗЕТАТА -НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕН ДА СИ ГИ ОТОПЛЯВАТЕ
195
0
 
3
 
! Отговори
Скептик преди 1 година
Ами точно това казвам - строителната, адвокатската и полицейската мафия. По служба да врагове, а по кражба ортаци.
194
0
 
0
 
! Отговори
* преди 1 година
Най-висшата съдебна инстанция в България, Касационният съд ВКС е в някакъв конфликт с Антикорупционната комисия, според други източници. Тази статия е писана като от ученик, нищо не се разбира. ВКС е отнел правото на Антикорупция да конфискува незаконно имущество; а двама депутати са на път да издействат да И се забрани да привиква свидетели да дават показания (този сайт имаше статия). Така че, не реагирайте толкова първосигнално, понеже така ви работят!
Иначе и двамата шефове, на ВКС и на Антикорупция са клиенти на артекс, но това не е най-важното В СЛУЧАЯ !
193
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И как ще проверява сам себе си?
192
0
 
7
 
! Отговори
Бай Тронди преди 1 година
И тоя е корумпе
191
0
 
2
 
! Отговори
Скандала на годината преди 1 година
До БЛЯК
Прави си напълно. Аз си мисля, че този пари няма нужда да дава, за да се оправдае. Достатъчно е само да заплаши нужните хора - и документи от продажбата ще му изкарат, и нотариус ще му ги преподпише, и разрешения ще му издадат - всичко!
190
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България не е Белгия. Като не гласуват българите ще гласуват ромите, турците и твърдите ядра. Истинита е в това да гласуват колкото се може повече хора
189
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
фалшификации и манипулации подменят нашите вотове.
188
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглата мутра как заплашва само
187
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма логика в българинът ! Избира сам управниците си, после реве, че не били честни и почтени ! АМИ КОЙ ГИ ИЗБРА БЕ ? Омотват ви главите преди избори, че не биле ком'унета, гласувате за тях, след това ревете ! Вместо да ревете вижте разумните бели хора в Европа какво правят, излизат и стачкуват до ПОБЕДА, или негласуват, защото негласуването е най-достойният начин да изразиш несъгласието си с натрапените ти политици ! Ревльовци !
186
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбия извън ЕС се похвали със средна работна заплата 460 ЕВРО ! С колко се хвали банкянският бандит ? Може би с луксозни апартаменти или със "замъкът" на Вл. Горанов който отговаря на всички изисквания на потопените в разкош руски олигарси ? И после ама ние не сме комунисти, я ги вижте живеят на "Позитано" !
185
0
 
19
 
! Отговори
тя преди 1 година
Почти няма в България чиновник на висок държавен пост да не се е "уял", затова борбата с тия престъпници е почти невъзможна , защото няма кой да я води !
184
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
При задълбочена и коректна проверка, винаги може да им се хванат спатиите. Въпросът е има ли желание от страна на държавата това да се случи.
183
0
 
22
 
! Отговори
БЛЯК преди 1 година
Кой лъже тоя бе! Ние да не сме расли* под някоя палма... Имате ли си на идея, колко хора са му платили да им се размине преследването (или са оферирани от него)...
182
0
 
20
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Удивлявам се на умението им да се изкарват жертви, потресаваща наглост
181
1
 
18
 
! Отговори
Шенол преди 1 година
Ситуацията много прилича на руската, много бедни хора и шепа олигарси на държавни позиции. Самозабравиха се. Хора мислете, като гласувате и не вярвайте на празни приказки. По делата ще ги познаете....
180
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички които са на държавата хранилка, нямат право на покупки на занижени цени. Погледнато от страни, изглежда като подкуп, рекет или търговия с влияние.
179
0
 
18
 
! Отговори
ТЯ преди 1 година
никой не може да те дискредитира , ако няма за какво !
178
0
 
19
 
! Отговори
Гашо преди 1 година
И този хубавец ще разследва Цецка и Цецо ли. Позор, какви с а тези измислени институции КОНПИ. Само да закачат непослушните ли, като Прокопиев и Трайчо Трайков. Да си заминава този човек веднага, ясно е че е милионер на гърба на бедните хора, да си ходи да харчи заграбеното