1350 лева е глобата на джигита, карал с 277 км/ч по "Струма"

333 са нарушенията за едно денонощие в Кюстендилска област
3 апр 2019 16:37,
27
1350 лева е глобата на джигита, карал с 277 км/ч по "Струма"
Снимка: архив "Булфото"

1350 лева е глобата за шофьор, за когото е установено, че се е движел с 277 км/ч по автомагистрала "Струма". Това обявиха от Областната дирекция на полицията в Кюстендил. Нарушението е регистрирано по пътя в посока Дупница - Благоевград при град Бобошево, информира БНР.

Още по темата

Водачът е засечен в рамките на специализираната полицейска операция за контрол на скоростта в петък по обяд.

"Електронният фиш е издаден за налагане на глоба на стойност 1350 лева. Колата е със софийска регистрация и е собственост на лизингова компания. Договорът за ползване е сключен с юридическо лице", обясниха от ОДП – Кюстендил.

При 24-часов контрол на скоростта в Кюстендилска област са установени 333 нарушения. Двама водачи са пътували по автомагистрала "Струма" със скорост 240 и 211 км. 143 от нарушенията са установени със стационарните преносими уреди за контрол.

Стационарната камера е заснела 31 нарушения, а с мобилните системи са установени 159.

Четирима от нарушителите са заснети в района на село Багренци, на пътя Кюстендил - Дупница. Те са преминали през населеното място с над 50 км над допустимата скорост и са чужди граждани

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Това Джигит Баце го иэмисли, и то беэ да энае от къде произхожда, и че е похвално название. Та е добре, да не се полэва за отпадъчни шофьори!!
3
4
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
значи ако ще глобата да е и 5млн лв пак тая! Аз досега не съм чул некой да е събралглоби от тия нарушители! Ако нарушителя благоволи да си плати то значи чак тогава ше си плати! Инак съм виждал карачи на коли утрепали цели семеиства и си карат с по 1001 глоби и отнети шефьорски книжки и нищо и никой не може да им направи! Та какво ме грее, че някъв си имал 1000лв глоба! Това е нищо!
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що винаги толкова гадно изглеждат снимки от България. Независимо кво са снимали глодаш го и си викаш- "Тва е *** дупката"
1
0
 
21
 
! Отговори
Мечка преди 5 години
Щом е лизингова няма измъкване. Плаща се глобата като поп.