ВМРО: Условните присъди от Войводиново са гавра и обида

Незабавно да се приеме нашата концепция, призоваха те
4 апр 2019 14:10,
38
ВМРО: Условните присъди от Войводиново са гавра и обида
Снимка: архив "Булфото"

ВМРО излезе с позиция по решението на българския съд, относно присъдите на ромите, които пребиха командос в село Войводиново.

Още по темата

Според патриотите условните присъди са: "гавра, обида и смешни присъди". "Свидетели сме на безпардонна наглост, защото двамата представители на циганския етнос са осъдени на пробация и ще се приберат вкъщи. И какво излиза – пребиваш жестоко някого и след два месеца си у дома?", коментираха още от ВМРО.

ВМРО използваха случая, за да припомнят за концепсията си за справяне с ромския проблем. Те приканиха за незабавното й приемане.

Народният представител от ВМРО в ПГ на "Обединени патриоти" Александър Сиди коментира във Facebook страницата условната присъда на ромите от Войводиново. Ето какво написа той:

"По принцип съдебните решения не се коментират, те се изпълняват. Но днешното решение ме изненада. Двама изверга пребиват почти до смърт един български военнослужещ, защото могат. Защото така. Без причина. Просто защото всичко човешко им липсва. С ритници в главата. С думите „остави ме да го убия“. Животински. И срещу това получават условна присъда. Ще се приберат в незаконния си коптор и ще чакат следващата си жертва. Попаднала случайно на кръвожадния им инстинкт. Именно след този случай председателят на ВМРО Красимир Каракачанов написа Концепцията за справяне с циганизацията. И тя ТРЯБВА да бъде приета. Наказателният кодекс трябва да спре възможността да се дават условни присъди за такива престъпления. Извършени от нечовешка злоба и с особена дързост! Ние от ВМРО вече сме готови с такива поправки. И ще настояваме да бъдат приети. Защото българските граждани искат възмездие за тези двамата! И ще получат!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов, ти въобще някаква правна култура имаш ли? А защо българските командоси са със толкова лоша физическа подготовка. Нали са елитни. По-добре да наемат роми разбойници.
31
4
 
3
 
! Отговори
Hamilton преди 5 години
Всички жители които са родени в БГ или са придобили гражданство са "Българи"; както в САЩ, има бели, черни, индийци, латиноси, китайци; и щом те имат статут "гражданство" значи по дефиниция са "Американци". Аман от куха сепаратистка пропаганда. Единствено държавата е отговорна да въвежда ред и добри условия на цялото население на територията. Много по съществено е да разследвате ограбването на държавата покрай КТБ и енергийните проекти, нещо което засяга благосъстоянието на цялата нация!
30
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАКА Е,ЗАЩОТО СА БИЛИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ПИЯН ШОФИРАЩ АВТОМОБИЛ БАБАИТ КОМАНДОС.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдебната власт не беше ли независима?Що се месят в работата и политически партии тогава??
28
6
 
5
 
! Отговори
до един по-долу преди 5 години
Абе и аз се чудех какъв е тоя командос, две слаботелесни *** да го сгънат, но ако е бил почерпен, това обяснява нещата!
27
4
 
13
 
! Отговори
до Сата Н. преди 5 години
А - присъдата - само аз ли - не съм изненадан.
26
8
 
4
 
! Отговори
чист българин до 9- преди 5 години
то коляно--- откога ВМРО партията ще казва на съда как да те осъдят---не че нещо ,но така излиза ,че те не вярват на съда ??? Ами махнете се от управлението или сменете законите по който съди съда --съдията съди по съвест ама и по наказателния.......всеки знае защо гюрюлтията е толкова голяма / избори / и на 15 г да ги беше осъдил съда накрая делото щеше да излезе от нашите граници и 20 хиляди евро щеше да им платиме....
25
4
 
18
 
! Отговори
Присъда преди 5 години
В името на народа:На въпросния съдебен състав да се ударят по 50 тояги на голо, на мегдана във Войводиново!
24
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са били командос, а са се сбили с най-обикновен цивилен на улицата. И доколкото знам, той е бил пиян и ги е предизвикал и нападнал първи. Не че ги оправдавам.
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ законите защитават престъпниците, това не е изключиние, не е от днес, това си е практика, над 85% от присъдите са условни, тоест едно голямо нищо. Но нищо важното е хипи-либерастията да вилнее, да бъдем добри, солидарни и толерантни с тези които ни бият, ограбват, убиват и т.н.
22
11
 
4
 
! Отговори
Няма ВМРО или преди 5 години
или нещо друго тука е България и си има закони независимо кой с кого и за какво се е бил няма роми няма патрони всички не само по лична карта са българи срещнали се скарали се били са се всичко как е станало е разнищено двамата младежи ако не са съдени и им е за първи път не може да ги вкарат за по 15 г щото били според ВМРО роми а другия младеж бил военен--и да искат съда не може така да съди тои съди по членове и алиней и има адвокати всеки си доказва тезата и очаква справедливост..
21
1
 
16
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
ИДВАТ ИЗБОРИ, МИСЛЕТЕ!
20
0
 
12
 
! Отговори
Тъй,тъй преди 5 години
Нал'сте у властта колко време вече.Що не променихте закона,че при доказано престъление,споразумение с прокуратурате не важи.Или и вас туй ви орежда,щото например покрай данъчните ви измами в особено големи размери ще се споразумеете и няма да лежите.Нал'тъй?
19
3
 
36
 
! Отговори
да преди 5 години
Поредното доказателство, че най-големия геноцид спрямо Българите се провежда от правораздавателната система.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Сиди хем казва, че съдебната система е независима и никой не може да и се меша хем ще и се меша със некаква концепция, аман ..
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Концепция трябва за съдебната система при такава съдебна система такива роми съществуват ти ако щеш 100 концепции им направи рома като го съдят условно той пак ще си прави каквото си иска или некой министър ще си краде тераси и апартаменти.
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За такова брутално пребиване и да им дадат условни, при положение, че са криминално проявени си е направо гавра! А вчера поснаха един дето уби баба от Видин, защото нямало достатачно доказателства, а тоя има и предишно убийство БООЙЙКООО ТИКВООО съсипа държавата
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Набиха даржавата и с условна! А тея да се определят след 2 години уж на власт - управляващи ли са или опозиция! Протеста да го правят пред дома на Тикваря!
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На фона на случващото се, когато прекалено много хора дори не ги съдят, никой не им дири сметка, да твърдиш, че условната присъда е малко и било наглост, е прекалено.Патриотите много удобно забравиха, че някой сред тях е с пробация заради снизходителността на съда.
13
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тез пудели не рзбрaха ли, че вожда не ги бръсне и за 2 ститинки ама реват и какво ревете бе вижте се със кой сте в коaлиция знаете къде е НС носете си там концепцията писна ни от вашето театро.