Неочаквана ваканция: Плащаш две нощувки, третата ти е безплатна

Министерството на туризма със спешни мерки заради отлива на хора по морето
6 апр 2019 17:06, Анисия Иванова
37

Министерството на туризма въвежда спешни мерки за справяне с очаквания отлив на туристи по българското Черноморие. Една от тях е кампанията "Неочаквана ваканция".

Целта на инициативата е всеки, който иска да плати две нощувки в България, да получи третата безплатно. Някои хотелиери са изчислили обаче, че безплатната трета нощувка за тях означава, че ще работят с над 30% отстъпка от цената. Според тях мерките са закъснели.

"Очакванията на бизнеса са Министерството на туризма да беше се справило преди сезона. Тоест ние трябваше да сме много по-активни по отношение на реклама на пазарите", заяви Живко Табаков от "Бургаски черноморски туристически район" пред Bulgaria ON AIR.

Идеята на министерството е, ако кампанията се окаже успешна в така наречените "крила на сезона“ - април и май, промоциите за българите да продължат и в активния туристически сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Евдокия Андреева преди 5 години
Защо сме толкова злостни в коментариите си? Миналата година /а и по миналата/ имаше такава лотария. Нотариус определи кои са победителите. Ние с моя съпруг спечелихме една от 30 те награди и бяхме на Слънчев бряг-хотел на МТМ - прекарахме безплатно 2 чудесни дни на първа линия. И сега се надяваме да използваме предложението!
27
1
 
14
 
! Отговори
Георги преди 5 години
На родното Черноморие ходим само на къмпингите. Иначе или в Италия или Гърция. По-скъпо е, но поне си почиваш. Спокойствие, хубава храна и хубаво море. Нашето море го съсипаха. За какво да давам пари? - да гледам мутренски изпълнения и да се къпя във водата където хотелите си изливат тоалетните. Жално ми е, ще се радвам да ходим в България на море, но вече не останаха хубави места. Няма природа, няма спокойствие
26
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тая новина я имаше преди два дни. Поне да бяхте променили малко текста :)
25
2
 
23
 
! Отговори
Греек преди 5 години
И 10 дни да са безплатни няма да им ползвам бетона, данъчните, пожарникарите, акциите тишина, мутрите, простаците, нагло гледащите келнери и бармани, нацупените сервитьорки и допълнение дори в морето чадъри. В сравнение с турция , нашето Ангелкино море е пълна отврат.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би руснаците да ви Го натикаха?Е, питайте еврейчето мони що така стана.Усетихте ли се?Усетихте ли как cepeтe навътpe?
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано да са се няли добре,защото се задава глад за туризма.Ще работят само по програми за социално слабите европейци.Европата ще предпочета да ги изпраща в България на море,отколкото да им плаща хиляди евро помощи.По евтино излиза.Иначе редовните посетители отново ще са само от селата,и останалите ще са от Софеата.
22
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутромориеъо да не се мисли за фтенска ривиера, а да поставя цени спрямо качеството на курортите. Всичко е един тотален шит, те сложили цени по-високи от Гърция
21
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ха-ха плащаш за почивка на бетон и бракувани манджи. След това цялото семейство в инфекциозното. Отново.
20
0
 
14
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Можело значи да намалите ценат на съпоценното ни Черноморие - превърнало се в сбирщина на пенсионери и разгонени западноевропейци. А що да не е обратното : 1 платена и 3 безплатни нощувкиПерсонал има , от Молдова ,Украйна , Таджикистан ....Храната също не им отстъпва - Египет, Македония , Индия ...
19
0
 
28
 
! Отговори
jj преди 5 години
До В. Магриотов- Ще ни обясниш ли ти специалисте как Бай *** който е неплатежоспособен при теб ,изведнъж става платежоспособен в Гърция??? Ами да ти е минавало през ума ,че малкото българи които идват при теб си носят лютеница и кутии със сирене от в къщи просто защото твоята храна не става за ядене...Щото аз в Турция и Гърция български турист с лютеница не съм виждал...
18
3
 
27
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
Ангелкова да вземе да приема безплатно туристи в собствената си луксозна къща за 300 000 долара !Вдигнаха цените на тока, на водата, вдигнаха данъците, прогониха руските туристи ... и накрая искат да ни наложат безплатно да работим ...Оставка на Бойко Борисов !
17
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха друг път ще отида. Миналото лято за последен път им дадохме шанс. Всяка сутрин на закуска се държаха с нас като с натрапници, докато на руснаци им сервираха кафето с усмивка. Подобно отношение в Гърция никога не сме получавали
16
11
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Управлението на ГЕРБ доведе България до катастрофа.Разбира се, от нея се усещат само симптомите все още, но като спрат догодина европейските субсидии съвсем ще катастрофираме.Понеже гербаджиите са доказани некадърници те искат бизнеса у нас особено дребния и средния бизнес да работи на 70% за държавата и за останалите 30% да прави отстъпки на клиентите.Ами, няма как да стане !За да работи една икономика бизнесът трябва да печели.Не може да работим само за Бойко и крадливата му шайка.
15
4
 
20
 
! Отговори
Стоянов преди 5 години
Боко миналият сеон каза: "черноморието цъфти и връзва, не ходете на вън стойте си в България" -а то какво излезе?
14
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже опази... Вместо да се чудят какво да измислят, на първо място да вземат да съборят застроеното по плажовете и да спрат да ги замърсяват. После, хотелите да подобрят качеството си на обслужване, особено храната, защото изобщо не отговаря на цените.
13
43
 
5
 
! Отговори
В. Магриотов преди 5 години
До Мечтай сиВиж сега миличък, ние рая винаги ще си намерим ако трябва и от Танганайка ще внесем! Сега, ако си мислиш че имаме келепир от такива като теб много се лъжеш! Бай *** е НЕПЛАТЕЖОСПОСОБЕН, аз например работя само със скандинавци и джентълмените от Острова, на мен "хора" които мъкнат лютеница и сирене по стаите не ми трябват! Компренде?
12
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава инициатива следва да идва от хотелиерите, а не от държавата....освен ако не говорим за държавни хотели :)Да не си помислите, че съм хотелиер :)Пазарната икономика ще ги регулира, но жалко за откраднатите и прахосани пари от група бандити.
11
1
 
37
 
! Отговори
ЕВОА преди 5 години
Каквото и колкото да плащаш у нас е без значение вече.Получаваш същото отношение.обслужване,мизерия и най-вече удоволствие.Много късно го разбраха това в България.Филмът е известен,като-СБОГОМ ГЕРГИНО!
10
0
 
33
 
! Отговори
да преди 5 години
До Българин има ли идеи как ще се избият разходите на чугунените глави /собственници и персонал/Няма на къде повече да скубят нещастните си гости. Сега обратно към природата - както в Испания. Събаряне на хотели и озеленяване...
9
0
 
41
 
! Отговори
Мечтай си преди 5 години
До Стойчо ЗапряновЗнам, че боли и си собственик ама има да ме чакаш. Аз съм предател и си почивам в Гърция или Турция, там с мен се държат като принц. Мечтай си и да ти бачкат без пари за 700 лв ама българите балъци свършиха хубаво, че са бълъците от Украйна и Молдова ама и те ще се уседят.