Панов завежда дело в Страсбург, жена му: Ако той не получи правосъдие, кой?

Оставало й да покаже всички документи за купуването на имота
7 апр 2019 20:32,
150
Панов завежда дело в Страсбург, жена му: Ако той не получи правосъдие, кой?
Снимка: bTV

Лозан Панов ще съди България в Страсбург заради наложената му от Софийския административен съд глоба за недеклариране на имот пред Сметната палата.

Съпругата на Панов - Елисавета - беше категорична, че имотът е бил деклариран пред инспектората на Висшия съдебен съвет.

Още по темата

Що се отнася до нейния апартамент, купен от фирмата „Артекс”, преди да се омъжи за Панов, тя беше категорична, че ниската цена е била заради срива на цените по онова време. Фактът, че собствениците на фирмата архитектите Мирянове са им кумове, не е повлиял.

"Ако председателя на най-висшата съдебна инстанция не може да получи правосъдие какво остава за вас и за мен", коментира Елисавета Панова.

На въпрос дали Лозан Панов трябва да остане на поста си, тя заяви: Смятате, че трябва да спре да се бори? Не, напротив, трябва да си признаем, че живеем в завладяна държава и просто останалите да изберат дали да продължат да живеят в нея, или да се изправят.

Жената на Панов обясни и че единственото, което й е останало, е да покаже всички документи по закупуване на имота си. Тя обясни и че ниската цена се дължи на по-голямата първоначална вноска, която е направила.

„465 евро на квадрат са, понеже годината на сключване на сделката е 2013 г. Има достатъчно анализи за състоянието на пазара в интернет за този период. В началото на 2013 е началото на пика на имотната криза. В този период никой не инвестираше в строителство. Хората предпочитаха да влагат спестяванията си в депозити. Банковият сектор се ползва с добър имидж. Това е първият компонент, който играе роля върху цената. Вторият компонент, аз закупих не сграда, аз закупих право на строеж, защото сградата е една картинка, което означава, че аз поемам риск. Следващият момент е с първоначалната вноска. Никой не е готов да даде 50% от цената предварително, а 10 до 30% максимум. Това са факторите за цената”, обясни Елисавета.

Тя призна, че семейство Мирянови, собствениците на фирма „Артекс“, са й близки, като те са и кумуве на сватбата й с председателя на ВКС. Панова каза, че личен проблем я свързал с Весела Мирянова.

"Аз не се срамувам от познанството си със сем. Мирянови. Построили са едни от най-качествените жилищни сгради през последните 25 г. в София, срамувам се от начина, по който се управлява държавата ни, от тресавището, в което се превърна. Същото това тресавище поглъща и почтените хора вече“, смята Елисавета Панова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 137. И как реши, че точно гербаджиите го пришиват? Има и други, които се интересуват от далаверите на властимащите.
127
1
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Ами човека живее под наем при жена си. Пък ние го окаляхме незаслужено.
126
1
 
2
 
! Отговори
до 126 преди 5 години
Жената, която си купила апартамент от Мирянови, след 2 години се жени за Панов. И защо Панов е виновен? Какво влияние върху цената е оказал Панов като 1) не е бил женен за г-жата и 2) не е бил председател на ВКС. В качеството на какъв ГЕРБаджиите се мъчат да го пришият към Цветанов, Цецка и Компирите, които са ги закупили на ниски цени когато са били на власт!!! Ама свинските медии и вожда им , съвместно с капо ди тути капи умуват къде да поставят свършилият им отлични услуги Цаца .
125
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Мировяне - център на просветата.69661
124
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Построили са едни от най-качествените жилищни сгради през последните 25 г.----ГОСПОЖО ВИЕ СТЕ ЕДНО НИЩО ПО ОТНОШЕНИЕ НА ОЦЕНКИТЕ ЗА КАЧЕСТВО...КЪДЕ ЛИ БЯХА ТЕЗИ МИРЯНОВИ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ....
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КУПУВАМ ЕВТИН АПАРТАМЕНТ ОТ АРТЕКС!ПРЕДЛАГАМ 100 ЕВРО НА КВАДРАТ И НИЩО ДРУГО. АКО ИМА НАЛИЧНИ ЩЕ КУПЯ 10 БРОЯДАЛИ ЩЕ МЕ ОГРЕЕ А
122
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя призна, че семейство Мирянови, собствениците на фирма Артекс, са й близки, като те са и кумуве на сватбата й с председателя на ВКС----------ТЯ ПРИЗНА ЧЕ ИМА ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ ПРЕДИ СДЕЛКАТА, ОТ КОЕТО СЛЕДВА ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО В СЪДЕБЕН КАЗУС ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА САМО И ЕДИНСТВЕНО ФИНАНСОВАТА СТРАНА; И ТУК СЛЕДВА ТОВА:ДРУГАРЮ ПАНОВ,ПОНЯТИЕТО: "ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ" ЗА НЕРАЗБРАЛ КАТО ТЕБ ИЗГЛЕЖДА ТАКА :ЕВТИН АПАРТАМЕНТ СРЕЩУ ТВОЕТО СЪДЕБНО МИЛОСЪРДИЕ И ВРЪЗЧИЦИ АКО СЕ НАЛОЖИ-ЗА КУМА Е ВСЕ ПАК..
121
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Панов завежда дело в Страсбург, жена му: Ако той не получи правосъдие, кой?----------------------------ХАХАХАХАХА - "ТАТЕ ОБЕЩА ДА МИ КУПИ СУДЖУК , АМА ДРУГ ПЪТ".....ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПАНОВ , МНОГО ДОБРЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ ЧЕ ЗА ДЕЛО В СТРАСБУРГ ТРЯБВА ДВА ПЪТИ ДА СИ ЗАГУБИЛ В БЪЛГАРСКИТЕ СЪДЕБНИ ЗАЛИ....НЯМА ДА СТАНЕ ДРУГАРЮ ПАНОВ...
120
0
 
4
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Какво прави в Народното събрание депутат с име Делян Добрев - човек подал оставка, която е гласувана и отхвърлена от неговото си мнозинство, после БСП сезира Конституционния съд, който казва, че оставка не се гласува, да напуска, а наший хасковско спец си оттегля оставката и си кютка в парламента. ТОВА НЕ Е ЛИ МЕГА СКАНДАЛНО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА. В ИМЕТО НА САМОЦЕЛА ДА Е ДЕПУТАТ. Ето всъщност как ги махат - широко разтърбяна оставака и ЦЕНЗУРА ПРИ ОТТЕГЛЯНЕТО И.
119
0
 
3
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Сега ако махнат Панов, при който съмненията са най-най-минимални, срамнени с останалите суджуци, остава апартаментската акция наистина да е на ГЕРБ. С идеята всички да подадат оставки, и да изхвърлят Панов. Цъц на предсрочни избори се връща на бел кон. Все пак той ходи на инструктажи при финансистите на Слободийска Европа.
118
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За малко да се разплача
117
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като съпругът й Панов спасява престъпника Цветанов от затвора, дори и да се оплаче на арменския поп, ще трябва да си продават апартаментите, които са купили от Артекс. Получават заплатите си като държавни служители и депутати в левчета, а си купуват имоти в евра. Сигурно си мислят, че България вече е в еврозоната, благодарение на Методиев Борисов и партията му Герб.
116
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шом е декларилал един път имота/и в данъчното колко пъти още трябва да декларира тоз/тези имот/и човек в развитието си по служби и в живота си придобити по различни поводи как начини,че се получава още пред управата на службата си,че още пред сметната палата след като данъчното е публичен орган от организацията на управленията както и техните регистри за различните имоти придобити от личност/и по различно/и време/на/ кат всички тези данни са налични за другите публични звена от органуправлението
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко е един квадрат в сараите и произхода на рубли те на доган и първанов
114
1
 
11
 
! Отговори
zadaven преди 5 години
"Ако председателя на най-висшата съдебна инстанция не може да получи правосъдие какво остава за вас и за мен", коментира Елисавета Панова.--- Ха дано получите заслуженото правосъдие, че да повярваме в Антикорупционните действия на държавата... смях в залата...
113
4
 
19
 
! Отговори
До пена 97, преди 5 години
"Значи за Панов може евтин апартамент от Артекс а за Цецо не. Това се оказа поредния "скандал" измислен от другарите и обърнал се срещу тях накрая...."Пено, не го мисли Цецо,той има вече седем апартамента.Просто ходът с крещянето по Панов е за замазване на очите на тия, дето не следят и за тр.жолажа,като теб,който иска да измести фокуса от най-нагълталите се с помощта на властта.Апропо,Панов нищо не си е купувал.Купила си е жена му преди да сключи брак и то право на строеж.Не били компютри...
112
6
 
21
 
! Отговори
Vesko преди 5 години
От начина по-който е написан текста на статията, личи едно нещо. Лъха нюанс, как тези хора се считат за 'Недосегаеми'.
111
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Па права си е жената,пълен батак е и пропадаме.Румънесковците дръпнаха пред нас сериозно вече.
110
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли е благодарността на Суджука и Ушев Цецо?Човека отърва Цвъки Цветанов от панделата, срамота......
109
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагли крадци и престъпници! Затвора е задължителен за такива иначе никога няма да се оправим като нормална държава !