ВМРО в атака: Общината в Пловдив прави хомо пропаганда!

Промиват се мозъци, смята Карлос Контрера
Обновена: 10 апр 2019 12:05 | 10 апр 2019 12:05,
22
ВМРО в атака: Общината в Пловдив прави хомо пропаганда!
Снимка: БулФото

"Като общински съветник искрено съм възмутен, не, бесен съм, как местната власт се използва като рупор на отявлена гей пропаганда и промиване на мозъци в тази посока."

Още по темата
Това се казва в писмо на столичния общински съветник и председател на "Патриоти за София" Карлос Контрера. 

"В ефира на национална телевизия лицето Светлана Куюмджиева, титулувана художествен директор на фондация „Пловдив 2019“, нелепо обясняваше как промотирането на хомосексуализъм чрез изложба е в реда на нещата. За пореден път ставаме свидетели как местната власт в България се занимава да обслужва маргиналната група на едни гей активисти, широко финансирани от структирите на Сорос. И това обслужване става, разбира се, с общите, общинските пари"  - продължава писмото.


Преди седмица, в европейската столица на културата за 2019г. Пловдив, избухна скандал, заради фотографска изложба с хомесексуален подтекст, която е одобрена и финансирана от общинската фондация "Пловдив 2019". Общински съветници свикаха извънредна сесия и поискаха оставката на директора на фондацията Светлана Куюмджиева. Новината излезе в редица големи европейски медии.

Контрера коментира, че не е знаел, че сме сключили обществен договор, в който да се казва, че столичната община ще подкрепя гей паради и ще финансира гей маратони, нито пък че с парите на един голям областен град, като част  от културната програма, ще се прави гей пропаганда.

"Факт е обаче, че без базово съгласие това се прави. Необясним е култът на кметовете на ГЕРБ към хомосексуализма и неговата публична апологетика. Необяснимо и неморално не за друго, а защото когато се явяват на избори, не казват, че ще раздават благословии и пари за гей пропаганда. Дълбоко нечестно е. Нечестно, но факт. Явно кооперирането с гей активисти (колкото и да са малобройни) им е по-мило и драго от мнението на избирателя, в това число и собствените им избиратели, на които и през ум не им е минавало, че ще финансират хомосексуални изложби, хепънинги и всякакви дивотии, които да обясняват колко е хубаво да се хомо и да го крещиш на всеослушание по улиците" - допълва съветникът от ВМРО.

Според него Пловдив тази година печели палмата на първенството с организиране с общински пари на гей изложба.

"Необяснимо и неморално не за друго, а защото когато се явяват на избори, не казват, че ще раздават благословии и пари за гей пропаганда. Дълбоко нечестно е. Нечестно, но факт. Явно кооперирането с гей активисти (колкото и да са малобройни) им е по-мило и драго от мнението на избирателя, в това число и собствените им избиратели, на които и през ум не им е минавало, че ще финансират хомосексуални изложби, хепънинги и всякакви дивотии, които да обясняват колко е хубаво да се хомо и да го крещиш на всеослушание по улиците" - пише Контрера.

Накрая на писмото си, общинският съветник, изразява твърдението, че основните заразени и разпространители на СПИН са мъжете, правещи секс с мъже.

"Предлагам това за реклама на културната столица, щом сме се докарали до там да рекламираме кой с кого спи, което е издигнато в някаква висша ценност. И това с пълна сила се отнася и за Столична община, която за сега леко отстъпва в подкрепата на гей пропагандата, но съм убеден, че ще навакса, както е тръгнало", добавя той.

Карлос Контрера не пропуска да захапе и британският вестник "Гардиън", който съобщи за скандала в Пловдив.

"За капак ни се дават някакви аргументи от левичарския парцал „Гардиън“, който тук в България се издига като някакъв еталон, а всъщност представлява един плосък пропагандатор на „прогресивни“ идеи, пръскащ левичарска пропаганда. Айде, няма нужда!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
ВМРО не е в атака, преди 5 години
А е в бараката, с двата крака. Всекиму заслуженото. Съвсем скоро ще си видят плодовете на простотията
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехе като гледам коментарите от нпо "*** алтернативи" май са си пратили троловете..
14
5
 
15
 
! Отговори
ерер преди 5 години
Когато хората се вкарат в една изкуствена и аморална среда,те се контролират лесно.За съжаление съвременната цивилизация във всички аспекти е такава,но това е next level.Следващата стъпка,ще е узаконяването на педофилията,зоофилията и налагането на данък дишане заради "глобалистичното затопляне".
13
5
 
12
 
! Отговори
Кореняк Софиянец преди 5 години
Препоръчвам му, така да защитава потребителите на Топлофикация, а не да си избива комплексите с ненужни писъмца, за да отчита никому ненужна дейност. До кога хората ще плащат за нещо, което не използват? Това е един много важен въпрос, съсредоточете се върху важните неща, защото българина е търпелив, но мъдър и рано или по-рано, ще изрита с як шут в *** такива, които се хрантутят и го предават.
12
13
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 5 години
Хайде бе гейнчо, тежко ти е че не те искат понеже си грозноватичък
11
10
 
8
 
! Отговори
Ми п#раси, сър преди 5 години
Какъв е проблема? Нали е изложба? Не е като да се разхождат изнежени брадатковци в поли и да се мляскат на улицата.Направо си представям как некое детенце ще се изцепи с: "Тате, тате, не искам на кино, не искам в парка, искам на хомо изложбата!!!" Айде стига.Тия толкова ли нямат за какво да джафкат, та затова са се хванали???
10
11
 
10
 
! Отговори
Олигофрен преди 5 години
Тоя няма нищо общо с европеиците
9
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефът на тия 'национлисти' е обикновено руско .....
8
19
 
17
 
! Отговори
ЗАКРИВАЙ преди 5 години
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация, що за партия е тази кафява организация та чак и македонска та и революции и бунтове ще правят в 21-ви век!По конституция тази партия трябва да е забранена,а те им дали силов кафяв министър!?
7
11
 
22
 
! Отговори
SS преди 5 години
Който не беше съгласен с партията навремето,беше обявяван за враг на народа,сега който не е съгласен с *** се обявява за хомофоб.Не съм съм против, че някой,пие,против съм това, че пие с мойте пари,от данъците който плащам.Като искат маргиналите да правят нещо да си плащат.И да питам като има език на омразата,не се ли замисляте,че сами правите да ви мразят?
6
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От българските "националисти" под наем по големи хомота няма хахахахахахаха
5
5
 
15
 
! Отговори
Хомосексуалист преди 5 години
Забелязвате ли как подобни новини взеха да зачестяват? И да знаете, ИК няма нищо общо!:-) :-) :-) :-) :-) :-)
4
24
 
18
 
! Отговори
шкембесиди преди 5 години
Това е само изкуство бе туп ани от ВМРО!Между друго какво точно означава ВМРО и не трябва ли да се забрани тази организация сееща омраза!?
3
6
 
19
 
! Отговори
123 преди 5 години
Вероятно в общинския съвет масово са хомо-..,та затова.
2
3
 
12
 
! Отговори
СВОБОДА.ДА,ДА преди 5 години
След като дадохме права на женитесега ще дадем права и на мъжете
1
2
 
25
 
! Отговори
Н.Петров преди 5 години
Е, как се менят времената....Ще си мълчим за фалшификациите , за " джендърите " НЕ! Благодарете се на националната късопаметност.