Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...

Няма еднозначен отговор, дали Захариев е бил пребит или дрогиран
Обновена: 18 апр 2019 15:01 | 18 апр 2019 13:19, Екип на Dnes.bg
105
Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е...
Снимка: Facebook

Историята около смъртта на Явор Захариев от Gravity Co. се заплита още повече. Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало наркотици - доказатлества, които оборват версията на сестрата на Явор - Рая, която в свой пост във Facebook обясни, че вокалистът не е бил дрогиран. Днес, тя отново застана зад версията си, въпреки експертизата и твърдението на полицията, че вратата на апартамента на Явор е била заключена отвътре. 

"Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА, пише Рая. - Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега."

Явор Захариев бе намерен в безпомощно състояние в дома си преди около месец. Първата версия, която се появи бе именно тази за побой, тъй като носа на музиканта бе счупен. Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит - не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.

Хората в мрежата обаче също не вярват на твърдението на полицията, нито, че певецът си е отишъл заради употреба на наркотици в последните три месеца.

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото за тезата,че дрогата нос не чупи,и за алкохола така говорят от много години...
49
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а какво пречи някой да го е пребил, а той с последни сили да е заключил вратата след него от страх да не се върне пак? После на куките не им се работи, виждат, че случаят няма да се разреши или биячът е техен познайник с който си имат хубава приказка и за да не им се води в статистиката едно поредно неразрешено "убийство", решават да се разберат с приятелчетата си от бялата мафия във ВМА с които открай време си въртят далаверки и му пишат, че уж е взимал наркотици, пък той реално е чист отдавна.
48
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ако просто се плюнчиш по мрежите - жалко, много жалко. Престани да черниш паметта на брат си. Жалко е, че истински талантливи и идейни хора си отиват. Това е всичко.
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сестро (не го казвам от неуважение или желание за подигравка), ако наистина знаеш кой е, би трябвало да знаеш и какво да направиш. В момента всички ресурси са на твоя страна - медии, телевизии и т.н. Ако наистина обичаш брат си толкова, колкото твърдиш, тогава - за какво ти е това мълчание?!? И към кого се обръщаш с "колкото и велик да си"?!? Нима убиецът на брат ти е по-велик от брат ти? (Пак го казвам без ирония и сарказъм, фен съм на Явор, откак се появи групата....). А ако просто се плюнчиш
46
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали." На друго място пишеше, че са чули и викове....но то се знае, съседите само слухтят нещо да те злепоставят, преувеличат и раздухват из махалата- ако ти трябва помощ-забрави. ЖАЛКИ ХОРА! Явно някой е дошъл, счупил му е носа и кой знае още какво (защото вчера пишеше от официалната аутопсия, че е умрял и от кръвоизлив) и си е тръгнал, а момчето се е зключило. А, сестра му ако знае кой е, рзбира се че ще я е страх!
45
0
 
21
 
! Отговори
Спиро преди 4 години
Дилъра го е пребил, обаче той има чадър от МВР защото им дава тлъст процент.
44
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не, дрогата не ти чупи носа, но под въздейстие на дрога влизаш в матрицата или скачаш от "горящ" диван и сам си го чупиш.....и счупения нос не води до полиорганна недостатъчност....наркотиците го правят.....
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо историята се раздухва по медиите? Много хора имат положително отношение към музиканта, без да харесват музиката му, именно защото житейските му проблеми не са били медийно достояние.С това постоянно осведомяване кой какво е писал някъде, с нищо не помагате хората да го запомнят с добро.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От ясно " по ясно" стана заплетено.!!!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че написал нещо в интернет. Може да се провери и може да излезе вярно. А това че взел наркотици и му се счупил носът воже и да не излезе вярно. Е ако ги е вземал с носът може ....знае ли се.????
40
2
 
4
 
! Отговори
Kiko преди 4 години
Почнаа да са изясняват работите
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами като знае кой е - да каже!
38
1
 
3
 
! Отговори
-10 преди 4 години
До АйшеИ коя е причината за смъртта, която я пише толкова ясно? И къде е написано толкова ясно, след като още не са предоставили протокол от аутопсията?
37
8
 
4
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Не е редно да съдим сестра му за болката и, но наистина си личи, че не е добре, горката! Вярно, то на живите е по-тежко! Брат и, той вече си е наред... Нищо не го боли, за нищо не се тревожи, и така... Тегава история!
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6. А дали е редно да съдите живите за мъката им. Момичето носи болка. Тази болка тя ще продължи да си я носи. Доста ви е груб постът.
35
6
 
7
 
! Отговори
Айше преди 4 години
Още поне месец ще има подобни "новини" Пише си го ясно, каква е причината за смъртта. Дали някой вярва, дали не вярва и в какво... Е без значение. Това, че някой написал нещо си в Интернет, не означава, че е вярно.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До дедо виЗащото е по-добре, да плати на някого, да свърши работата след годни, вместо да се знаимава със съдилища. Ако осъдят някого за убийство на твой близък, но след присъдата, престпника го открият умрял от изтезания в някое мазе, ти си първият заподозрян. Ако обаче, никой не е знаел ... МУХАХАХАХАХАХХ
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбирам мъката и и съчуствам искренно ,но не това е начина да утешиш болката,по добре е да млъкне или всичко което знае да го каже там където трябва.Само така ще помогне на всички.
32
6
 
29
 
! Отговори
дедо ви преди 4 години
Защо не я каже след като знае истината? Аман от 3D филми в тая страна!
31
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
естрата и тя малко неадекватна ми се види , да не се друса ?