БСП срещу ръста на цената на тока: Необосновано!

Социалистите пак питат АПИ за пътищата ни с трето писмо
20

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Исканията за увеличаване на цената на тока са необосновани, смятат от БСП.

Според социалиста Таско Ерменков правителството на ГЕРБ и Обединените патриоти е в основата на непрофесионалното управление на енергийната ни система.

Още по темата
Ерменков посочи, че е нормално повишаването на цената да е съизмеримо с годишната инфлация, но у нас не сме в тази ситуация.

Депутатът призова КЕВР да бъде един от стожерите на защита на интереса на обществото, а не само на тези, които произвеждат и продават електроенергия и да се съобрази с доходите на хората, предаде "Фокус".

Според Ерменков поскъпването на тока не трябва да надхвърля 1% и 1,5%. Социалистите продължават да смятат, че държавата трябва да купи ЧЕЗ.

От БСП се оплакаха, че Пътната агенция е отказала информация за критериите и детайлите около строително-монтажните дейности на пътищата в България с аргумент за "некоректна формулировка на запитването". Депутатите от партията са изпратили трето писмо с такова искане.

"Вярваме, че истината за пътищата в България може да бъде установена - всички българи ще имаме интерес от това",  каза говорителят на ПГ на "БСП за България" и водач на листата на левицата за евровота Елена Йончева.

По думите й с европарите могат да се направят прекрасни пътища, а "навсякъде се подменят материали, намалява се височината на отделните пътни слоеве".

Според БСП от Пътната агенция са знаели година преди катастрофата край Своге, при която загинаха 20 души, че пътят е опасен.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
1
 
! Отговори
реалист преди 4 години
А зле ви бе режима на тока га беите под руско
18
1
 
4
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Яжте си банани целогодишно и се бършете с емека и търпете герб
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4 Байфиданкво е тва "бийфидан" бря ?
16
1
 
6
 
! Отговори
антисоросоид преди 4 години
До 16 БСП за смяхНикой не вярва ама са прави да не се вдига спекулативно цената на тока. Ти сигурно искаш да се вдига до безкрайност понеже си на хранилко към ПНОта на сорос нали ?
15
5
 
5
 
! Отговори
БСП за смях преди 4 години
Никой не вярва на БСП. Даже и тя самата не си вярва...
14
5
 
10
 
! Отговори
Анти БСП преди 4 години
Мариците трябва да бъдат затворени заради вредните емисии , след 2 до 3 години цената на тока ще е доста по - фрапираща !!! Истината е , че нова АЕЦ е необходима за да се избегне шока от затварянето на Мариците . Така ще е още по - лошо ще става и подпише ли се договора за турски поток тогава ще е фрапиращо .
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БОКО го подхванаха американците, май. Свободна Европа всеки ден се старае по въпроса.
12
7
 
6
 
! Отговори
24/7 преди 4 години
Поредният пародиен специалист от сициалната партия на милионерите се изказа...
11
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е, че ГЕРБ вдига цените, но трябва рязко и радикално: ТОКЪТ ДА Е 1 ЛЕВ, ПАРНОТО - 300 ЛВ.Така няма да се занимава постоянно с този въпрос.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТ 1 ЮЛИ ЩЕ ВИ ВДИГНАТ И ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА.
9
4
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Таско гледа лошо.
8
1
 
8
 
! Отговори
СПОКОЙНО преди 4 години
Горския ще спре Увеличението *** Тока .В Света има Намаление нА тОКА ,Газта , Дизела , Бензина . В България само Горския Решава .
7
11
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
"Необосновано!" каза партията, при чието управление имаше режим на тока 2:2, а после и 3:1...
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този мутрагеньо вече не е ли в затвора!?
5
4
 
10
 
! Отговори
Партиец преди 4 години
БСП срещу ръста на цената на тока: Необосновано!---достатъчно ги обухме от про.стия мат'рял ...нека подишат малко до есента, след кметските избори ... прасетата се колят на зима!
4
22
 
12
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Държавата да купи ЧЕЗ?! Ало, червените, социализЪмът отдавна си отиде. Дори само заради тази идея не трябва да се гласува за вас.
3
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами нали точно те отвързаха цените навремето
2
16
 
16
 
! Отговори
Нов спектакъл! преди 4 години
Сега, преди изборите бсп заиграва нова сценка, енергопроизводители с червен косъм искат рязко повишаване на цените! Батманите от бсп скачат в "защита" на "бедните"! Цените не се вдига толкова, колкото искат слугите им, но все пак се вдигат! Батманите печелят точки! Изборите минават някак. Накрая на Борисов му писва и хвърля властта. Червените батмани я грабват, цените не падат, овците продължават да плащат! Къде ще отидат!
1
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП са против ръста на цените само когато не са на власт иначе когато са на власт нямат проблеми с това един хляб да е 200лв. и не виждат причина да подават оставка.