Най-голямата "пушилка" пред НС: Тревата за лични цели - легална!

МВР се занимавало с това, вместо с истинските престъпления
Обновена: 20 апр 2019 18:04 | 20 апр 2019 18:03, Веселина Йорданова
293

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Младежи се събраха, за да направят "най-голямата пушилка на едно място" пред сградата на институцията, която упражнява законодателната власт в държавата - Народното събрание.

Искането на събралите се е само едно - декриминализация на притежаването и отглеждането на малки количества марихуана за лични цели.

Според младите хора тревата не трябва да е престъпление в България, както не е в голяма част в европейските държави и САЩ, предаде БулФото.

Освен това полицейските сводки и статистики били пълни с младежи, задържани с минимални количества от растението, вместо органите на реда да разследват и задържат истинските криминални лица.

Хората зад проявата смятат, че законът, който криминализира употребата на марихуана, просто не действа, тъй като за последните 15 години българите, опитвали я в живота си, са се увеличили пет пъти.

Протестиращите настояват да се разреши и регламентира отглеждането и преработката на всички продукти от индустриален коноп - семена, влакна, дървесина, цветна и листна маса, биомаса и корени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
3
 
! Отговори
ДИВАК преди 4 години
До nina - който пие червено вино със свински пържоли , значи е здрав - ИЛЯЧИТЕ СА БОШ/ЛАФ . Мога да ви кажа , НАЗДРАВЕ !
152
3
 
19
 
! Отговори
Антрополог преди 4 години
Ами тя си беше легална за консумация ,но Кушлуков в предсмъртната си агония на политик прекара закона за една цигара с трева да е равна на тон хероин и за двете да се лежи 10 години... Полицаите дебнат шушляци по кьошетата вместо да дебнат убийци и короумпирани политици.
151
0
 
7
 
! Отговори
nina преди 4 години
#169Никой не говори за "лекуване" с трева-при терминален рак,с метастази няма лекуване.Има облекчаване на страданието и болката.Канабоидното олио помага при гаденето по време на химиото,както и след това,с апетита,както и болките.Плюс морфина.
150
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ninaДа почива е мир твоята свекърва. А относно лекуването на рак и др. болести с "помощта" на наркотик - това не подкрепям, защото има къде добри начини, билки и чайове, които да помогнат на болния човек. Тези момчета и момичета, които протестират пред НС за легализирането на наркотиците и тревите - такива определено имат нужда от медицинска и психиологична помощ,а също така и да им се намери физическа работа и труд, за да не се обръщат към наркотика. НЕ ги подкрепям! Против съм протеста!
149
2
 
12
 
! Отговори
nina преди 4 години
Ми на мен ми отне 20 годинки да спра цигарите.По-тежка зависимост през живота си не съм имала.Колкото до тревата-пробвала съм 2-3 пъти,става ми много лошо,не е за мен.Свекърва ми почина преди месец от рак,последната година беше тежка.Мога само да кажа,че канабоидното олио й помогна много по време на химиото и след това.Толкова по въпроса за тревата.
148
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пецата Г- н Бойко Борисов ли им е виновен на тези наркоманчета? Не е ли вече прекалено да обвинявате едно политическо лице за грешните и доброволни решения на една определена част от хората? Тук политиците НЯМАТ вина! Политиците НЯМАТ вина, че едни са решили да си съсипват живота си като се дрогират, друсат, алкохолизират, пушат и живеят не като нормални хора, а като скотове!Тия протестъри да се замислят добре- това ли важно в живота? Да си сложат наркотика,пушат, татуират?! Гадост!
147
5
 
5
 
! Отговори
пецата преди 4 години
нещо на бацката му подливат вода от вънка, апартаментгейти, сега и това , някъде е стъпил накриво , очаквайте най голямото крадене до изборите, гербаджиите ще са като ураган , зашивайте си джобовете защото идват гладни времена
146
4
 
7
 
! Отговори
nina преди 4 години
#160 ЛюдмилАбсолютно подкрепям! И като бивша пушачка-нека да не забравяме и никотина,цигарите се продават навсякъде,степента на пристрастяване е почти 100 % сигурно.
145
6
 
18
 
! Отговори
Есе преди 4 години
Ако сте работодател ще наемите ли такава пушилка да работи за вас?Включвам и пияните трастики ?Есе
144
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последната снимка е най- отчайваща- младо пропаднало момиче, което доволно пуши и прави цигарени облачета! После такива раждат УВРЕДЕНИ и НЕЩАСТНИ деца!И още по- лошо е, че тези момчета и момичета са бъдещето на България!Тежко и горко на нормалните и свестните мъже и жени, момчета и момичета в България!Само едно можем да направим ние, нормалните : ако искаме да сме в България, трябва да изгоним тези откачалки и да НЕ даваме права, превес на такива пропаднали наркоманчета като тези!
143
10
 
23
 
! Отговори
Людмил преди 4 години
Смешно ми е, че българина говори за някой друг, че е наркоман, защото пушел трева, а самият той няма нищо против да дрогира децата си с бяла захар, а себе си с алкохол или тютюн... Тези наркотици в В ПЪТИ по-страшни от марихуаната, и това не го казвам аз а множество изследвания в последно време. Алкохолът, кафето, бялата захар - това са силни наркотици, които водят до пристрастяване, оглупяване...
142
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последната снимка е най- отчайваща- младо пропаднало момиче, което доволно пуши и прави цигарени облачета! И още по- отчайващо е, че тези момчета и момичета са бъдещето на България! Тежко и горко на нормалните и свестните мъже и жени, момчета и момичета в България! Само едно можем да направим ние, нормалните, и то е : ако искаме да остане в БЪлгария да изгоним тези откачалки и да НЕ даваме права, превес и преимущество на такива пропаднали наркоманчета като тези протестъри!
141
5
 
10
 
! Отговори
Не народ а ..... преди 4 години
Заблудени дяца които като си видят същите снимки в "нета" ще се чудят къде да се скрият от срам.Есе
140
1
 
9
 
! Отговори
активизирани тролове преди 4 години
Кой ли плаща.... Отговор Мафията.Само тя има изгода от нелегалната търговия.
139
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен" За какво им е? Те дръпнат няколко пъти и се чувстват пълноценни. Работата и спортът изискват усилия, коит тези хора не обичат да полагат."Е, щом така смяташ.... Щом така и смятат и тези наркоманчета, щом те НЕ искат нито да работят , нито да спортуват, а само да се дрогират , на такива наркоманчета трябва да им бъде забранено да идват в и към центъра на българската столица, защото по този начин злепоставят българите. Наркоманите да си стоят в НАЙ- КРАЙНИТЕ квартали на София!
138
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 154" За какво им е? Те дръпнат няколко пъти и се чувстват пълноценни. Работата и спортът изискват усилия, коит тези хора не обичат да полагат.Е, щом така смяташ... Щом така и смята и тези наркоманчета , щом те НЕ искат нито да работят , нито да спортуват, а само да се дрогират , на такива наркоманчета трябва да им бъде забранено да идват в и към центъра на българската столица, защото по този начин злепоставят българите. Наркоманите да си стоят в НАЙ- КРАЙНИТЕ квартали на София!
137
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЗа какво им е? Те дръпнат няколко пъти и се чувстват пълноценни. Работата и спортът изискват усилия, коит тези хора не обичат да полагат. И аз съм ЗА легализиране, но със строги рамки и ограничения.
136
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Погледнете ги тия - поради МЪРЗЕЛ и НЕЖЕЛАНИЕ да работят , тия искат легализирането на наркотиците! Политите не трябва да ги слушат! Политиците вместо да легализират употребата на наркотици, да намерят хора, които да дадат ФИЗИЧЕСКА РАБОТА на тези БЕЗДЕЛНИЦИ! Когато НЕ работят, тези от БЕЗДЕЛИЕ и СКУКА се дрогират, защото НЕ работят!Дайте им ФИЗИЧЕСКА РАБОТА на тези наркоманчета и ще видите как тяхното влечение към наркотиците, цигарите и алкохола ще ИЗЧЕЗНЕ! ДАЙТЕ ИМ ДА ЧИСТЯТ И МИЯТ УЛИЦИТЕ!
135
11
 
10
 
! Отговори
От САЩ със смях преди 4 години
Тия са смешни имитатори, на култура която е чужда за тях, но я имитират и практикуват защото си мислят че е готино. Американец като погледне тия смешници му става супер чудно защо такива недорастчета му имитират културата.
134
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С ДРУГИ ДУМИ: СПОРТЪТ И ФИЗИЧЕСКИЯТ ТРУД ДАВАТ ДОБРО САМОЧУВСТВИЕ, ФИЗИЧЕСКО И ПСИХИЧЕСКО ЗДРАВЕ НА ЧОВЕКА И ПОМАГАТ НА ХОРА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ЗАВИСИМОСТТА ИМ КЪМ АЛКОХОЛА, НАРКОТИЦИТЕ И ЦИГАРИТЕ!!!!ХОРА, СПОРТУВАЙТЕ И СЕ ТРУДЕТЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ПЪЛНОЦЕННИ!