СЕМ назначи Емил Кошлуков за временен шеф на БНТ

Оставката на Константин Каменаров е приета
24 апр 2019 12:00,
77
СЕМ назначи Емил Кошлуков за временен шеф на БНТ
Снимка: архив "Булфото"

СЕМ прие оставката на Константин Каменаров като генерален директор на БНТ, пише "24 часа".

Оставката е депозирана в деловодството на СЕМ в 9:30 часа днес.

За временно изпълняващ директор на БНТ е бил избран Емил Кошлуков, програмен директор на БНТ1.

По-рано тази седмица, Каменаров беше признат за виновен по обвинението, че е шофирал с 1.6 промила алкохол в кръвта. Софийският градски съд потвърди изцяло присъдата на Районния съд, като решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Влиза в сила наложеното наказание от 1 година и 3 месеца "лишаване от свобода" с 3 години изпитателен срок и 600 лева глоба.

След влязлата в сила присъда Каменаров е длъжен да напусне поста на генерален директор на БНТ, защото по закон членовете на управата на националната телевизия не могат да бъдат осъждани. Независимо дали присъдата е условна или ефективна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
7
 
7
 
! Отговори
До 48 преди 4 години
До Миро:Разбира се , че ще е поставен от Бойко , а не от Нинова. Какво ви интересува БНТ след като си имате партийна телевизия. Извинявай разбрах, че на ден тя се гледяа от 50 души.
48
4
 
3
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
До АнонименПод кадърни хора другарите разбират комунисти, които се прекръстиха на социалисти, а сега вече са капиталисти. Благодарим от кадри на Позитано 20 . Апропо вижте си партийната телевизия на др. Нинова, срам и позор за БСП . Отврат.
47
3
 
11
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Дали Кошлука е с образование и с диплома,ще му дадоха такъв важен пост в държавата-Директор на БНТ.Той е нагоден и поставен от Бойко
46
2
 
6
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Кошлука има ли диплома,има ли образование,та да ръководи цялата ни национална телевизия! За мен той е нагоден и поставен човек!!!
45
4
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
ОТ МЕН : "БРАВО НА СЕМ "!!! РАЗЛИЧНИ СМЕ С КОШЛУКОВ ,НО Е ЗАСЛУЖИЛ -ЦЯЛОТО МИ УВАЖИНИЕ !!! НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ КОНТАКТУВА С МИСТЪР КЪРМИТ / ПО-ТОЧНО С ПУЛЬО ВДИГОВЕЖДОВ ЧЪПКОНОСОВ/ ОТ ТВ ЕВРОПА !!!!!!
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лицето Кошлуков е неграмотен, нагъл престъпник с ефективни присъди и време прекарано в затвора. Той е далеч по-алкохолизиран от Каменаров. Идеално пасва на представата за български политик, която за съжелние не се е променила много от времето на Алеко Константинов. Имаме си цяло правителство от престъпници, защо да нямаме и временен директор на националната телевизия престъпник...
43
3
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
от трън та на глог позор
42
4
 
1
 
! Отговори
Ха-Ха-Ха преди 4 години
До АнонименДСДСДС
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво време дойде ееей,да няма кадърни хора,който да управляват националната телевизия!
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
#КОЙ окончателно завладя и БНТ. Жалко.
39
1
 
14
 
! Отговори
ники преди 4 години
ГНУС!!!!
38
1
 
17
 
! Отговори
Кошлук до кушлука преди 4 години
Тя го помня в зората на демокрацията го бяха хванали с незаконно оръжие (пистолет). КАзал на полицаите, че намерил пищова увит във вестник пред входа си и тъкмо сега отивал да го предава доброволно в полицията.Пълен кълцалник и натегач. Бивш доносник на ДС.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъка..а...а голяма мъка другари българоубийци. Сега преди всички избори ще видите кон боб яде ли.
36
1
 
16
 
! Отговори
Кошлуков преди 4 години
Върна ли кредита към КТБ.
35
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом червените *** са нервни значи избора на Кошлуков е правилен. Сега др. Нинова ще се възпали на тема ... няма тема.
34
2
 
17
 
! Отговори
Пич преди 4 години
"Най после един антикомунист в комунистическата телевизия. Другари стягайте се да плювате, но да не се задавите."Хахахаха, това ме развесели. Има все още хора, които вярват в приказки за деца. Кошлуков, антикомунист? Човекът, който е доносничил в затвора за ДС? И попада в затвора за някакви войнишки глупости, никога не е бил дисидент. В затвора е близък до управата, сътрудничи, клевети останалите политиески затворници. После го награждават и пращат да учи. Хайде моля ти се.
33
1
 
8
 
! Отговори
Генеколога преди 4 години
Колко уиски ще се излее,бедна е фантазията Ви......
32
6
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 4 години
До АнонименТвоята любимка др. Нинова няма и един ден стаж в БСП , но стана шеф на цялата партия. Станишев нямаше нито ден трудов стаж , но стана Премиер. Йончева въобще не е член на БСП , но стана водач на листата. Явно ти не правиш връзка с главния си мозък , ако въобще го имаш.
31
2
 
17
 
! Отговори
Един преди 4 години
Не че Коко папагала беше компетенетен да бъде директор на БНТ, но Кошлуков определено ще свали летвата до неподозирани низини ...
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25Кошлуков в началото на промените отиде да учи политология в САЩ и ако беше добър студент щеше,да си уреди живота в страната на неограничените възможности!Явно той е доста ограничен щом се завърна,да бъде послушко на СДС,Симеон Сакобурготски ,а в последните години и на ГЕРБ!