Животът не е дар, не трябва да се пропилява!

Николина Чакърдъкова разказва за трите си битки със смъртта
Обновена: 29 апр 2019 21:37 | 29 апр 2019 21:00, Красимир Ангелов
9

Има хора, които са много вярващи. Има хора, които вярват покрай празници или от страхопочитание, както и едни други хора, които се обръщат към Бога като единствен спасител, когато им дойде напечено. Аз съм от третия тип. Като ми се случиха такива неща, тогава си казах: "Боже, ако те има, сега е моментът да ми помогнеш. И обещавам, че ще вярвам".

Това сподели легендарната народна певица Николина Чакърдъкова в първия ден от Светлата седмица, след като на три пъти се изправи очи в очи със смъртта, но поредица от операции спасиха живота ѝ.

"Тъкмо се измъкнах от най-тежката диагноза и получих перитонит. Чувах докторите как казваха "Губим тази жена". Изобщо не съм си и мислела, че ще мина през това. Тъкмо се оправих и след 30-40 дни тромб запуши белия ми дроб. Докторите бяха втрещени като ме видяха", разказа още Чакърдъкова в предаването "Денят ON AIR".

И разкри, че след тези драматични ситуации е станала ценяща живота, радва му се и го живее осъзнато. Осъзнала е, че животът не е дар и по думите ѝ не трябва да се пропилява, а да се изживее стойностно, позитивно и красиво.

"Достатъчно взех от живота, имам още какво да дам. Има 10 Божи заповеди. Ако живееш с тези човешки правила, тогава ти си добър човек. Трябва да знаем посоката, в която сме тръгнали. Най-важното е да сме добри хора, да останем човеци", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.

Народната певица отбеляза, че мисията ѝ е да накара хората да спрат да мислят за всичко за два часа. Да казват "попяхме, потанцувахме" - това я прави щастлива. А всички нейни фенове ще могат да се насладят на творчеството ѝ на 30 септември в Зала 1 на НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Дар е! преди 4 години
Падна много ниско с тези посредствени разсъждения! Почти колкото патрЕотчетата от вмро-то!
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е жива и здрава, обаче е гоша вода с тия фалшиви македонски песни дето ги пее.
5
1
 
1
 
! Отговори
NEMARA преди 4 години
До Анонименza neia imashe-- saedini se s visokia post-- naliaha i paricki --sazdade si jenata... Formatsia ,pevitsa i tansiorka i za vas i za nas vse sashtoto ...ili ne,hahahahoptrop !
4
2
 
9
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Живота е дар от Бога ! Не трябва да се пропилява , трябва да вярваме и да благодариме , че Бог ни го е дал , но и да сме разумни и отговорни да го пазим и изживеем мъдро !! Както казва една поговорка : не можем да го удължиме, но можем да го съкратиме, ако сме безотговорни
3
4
 
5
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Живот - работници, наематели , гласоподаватели ще си внесете.Важното е цените на апартаментите да растат и ЕЦБ, да печати на воля пари- като за последно
2
3
 
6
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Бог да те пази! Право говориш.
1
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше живот при социализма .Днес има скотщина.