От МВР: Движението по магистрала "Тракия" е интензивно

Полиция спира поетапно колите около тунелите на "Хемус"
Обновена: 29 апр 2019 16:14 | 29 апр 2019 16:10, Красимир Ангелов
13
От МВР: Движението по магистрала "Тракия" е интензивно
Снимка: Булфото, архив

Движението по автомагистрала "Тракия" е интензивно, информираха от Пътна полиция.

От полицията уточняват, че в ремонтните участъци по автомагистралата, където движението е двупосочно, аварийната лента в посока София е лента за движение и водачите на моторни превозни средства могат да я ползват. Тези места са обозначени и със съответните знаци.

Почивните дни свършват – движението се натоварва отново

Полицейски екипи регулират и движението в района на тунел "Ечемишка" на автомагистрала "Хемус", като постъпателно преди тунела се пускат и спират моторните превозни средства. Целта е да не се допусне пътен инцидент в трите тунела на магистралата.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
11
 
! Отговори
Жалко преди 4 години
Бг ''баровците'' се завръщат по градовете.Три,четири дена беше много добре.Всички селски тарикати заминаха в чужбина да празнуват.Останете си там.Тук без Вас е много добре.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Междувременно бензиновите двигатели с директно впръскване на горивото, както доказаха учените, очевидно остават по-опасни по отношение на емисиите на най-малките твърди частици, отколкото дизеловите.Днес вече е доказано, че тези частиците са изключително опасни за човешкото здраве. Вдишването на такъв въздух е по-вредно от активното пушене.А тези сажди, които са мощен канцероген, са особено пагубни, защото не се филтрират от белите дробове и бронхите, а директно попадат в кръвта.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да съответстват на строгите стандарти за икономичност, впръскването на гориво в съвременните бензинови двигатели с турбокомпресор се извършва под огромно налягане директно в цилиндрите.Тоест, няма процес на смесване на гориво с въздух във входящия канал. В резултат на това на места някои частици бензин нямат време да изгорят напълно поради липса на кислород. По този начин се появява облак от ултрафини твърди частици, които се отделят в атмосферата.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Швейцарски учени тестваха произвеждани днес автомобили и стигнаха до извода, че съвременните бензинови двигатели с директно впръскване произвеждат по-опасни емисии от старите дизелови.Резултатът разби мита, че съвременните бензинови двигатели отделят по-малко твърди частици/сажди отколкото дизеловите.. Освен това те се оказаха по-мръсни от дизеловите двигатели, произведени преди 15 години. Причината за тази "неекологичност" на съвременния бензинов турбомотор се крие в самия принцип на работа.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аааа,добре,водата е мокра,значи.Друга новина от МВР?Някоя патрулка да е пострадала или случайно останала читава?
4
1
 
9
 
! Отговори
омг преди 4 години
Лоша раута селото отново налазва градчето ни
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз нямам село така че това ни най малко ме интересува. По важното е друго защо унищожиха на хората заводите и ТКЗС-то и ги принудиха да ходят в големите градове където е съсредоточена повечето от работата. Едно че става пренаселено и второ възадуха е по мръсен от когато работеше Кремиковци. Кой мозък го измисли с две гънки ли е които му служат да пази равновесие и да ходи по голяма нужда ли.
2
5
 
20
 
! Отговори
tozi преди 4 години
Оф идват.
1
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да не се разсипят агнетата от багажнииците ? и да се разтъркалят шарени яйца ?