ДФ "Земеделие" дал над 280 хил. лв. за къщите в Юндола

Наемът на вечер е 150 лв., но резервации нямало
1 май 2019 22:31, Екип на Bulgaria On Air
41

Държавен фонд "Земеделие" е отпуснал 281 000 лева за изграждането на двете къщи за гости в Юндола.

В последствие се оказа, че те са вписани в в сайт за резервации с телефона на зам.-директора на фонда Иванка Багдатова - Мизова. Вчера тя се оттегли от поста си.

Собствениците на къщата за гости в Юндола са категорични, че подалата оставка Иванка Багдатова - Мизова няма нищо общо с вилата им, предаде Bulgaria ON AIR. Разказват, че номерът на мобилния ѝ телефон съвсем случайно е попаднал в интернет страницата, рекламираща къщата им.

Къщата за гости е с капацитет от 12 места. За да се наеме, струва 150 лева на вечер. От няколко месеца насам обаче резервациите в обекта са намалели драстично. Изграждането ѝ пък струвало около 200 000 лева - 70 процента от които са осигурени по Европейската програма за развитие на селските райони.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НЕ МОЖЕ ЮНДОЛА ДА НЕ Е ПЕЧЕЛИВШ !!! КОЙ РЕКЛАМИРА И ПРОПАГАНДИРА ПО СВЕТА ЮНДОЛА ??? ...ДА БЪДЕ ЗАКЛАН МЪРЦИНА !!!!!!!!!!!!
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има къщи за гости и на другари от БСП и АБВ. В северозападнала България повечето са на бесепари. И вярвайте, ползват се от родата.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това, че не са идвали гости, не е престъпление или нарушение. Ами не идват - ние я предлагаме, те не идват.
32
1
 
16
 
! Отговори
мери преди 4 години
Къщите са за богоизбрани Гербери и техни приближени никой от нас не е допускан за такива пари така че няма къща която да не е корумпирана със системата на герб аз на теб ти на мен
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Бг нямаш ли връзки Няма да "спечелиш" проект ! А връзките струват 30-50 % комисион от отпуснатите пари !
30
2
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Анонимен 21 Ааа, има , има. Ако вземат властта, ще видиш какви ги вършат па те.Помним.
29
8
 
6
 
! Отговори
гост6 преди 4 години
до:Асан Гербеджията:Може да са "помъчени",но са ИСТИНСКИ,а не като теб мижетурки.Изкарват си прехраната с РАБОТА,а не като теб с глупости.Маняк!
28
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо против Г-н Борисов но неговия експертен кабинет стана не контролируем.Всички около него крадат,лъжат,мамят,така,че той не става за управник.
27
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Разказват, че номерът на мобилния ѝ телефон съвсем случайно е попаднал в интернет страницата, рекламираща къщата им."Ахахахахха дааа, разбира се. ;)
26
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе що така моя телефон не попадне случайно в страницата да резервации на къщите, ами на зам .директорката? На нея пък, също случайно, свекърът и е от Юндола...? Много случайности. Гледах го тоя кмет на Юндола и горд собственик на къщите. Той и жена му трудно говорят български, обикновени хора. Тръгнали проекти да правят, бизнес план, сайт за регистрации, успешно построили и отчели 2-те къщи, справяйки се с ужасната бумащина на фонд Земеделие...Е нема начин! Очевидно тая е вършила всичко
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тъй се краде Един ла.па после всички плащаме сметката щото сме много богати.И после нямало пари за здраве за пенсии и там за каквито се сетите.
24
1
 
50
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Министерството на Земеделието и лично Порожанов успешно изграждат къщи за гости или по-точно казано-къщи за гю-вен-дии!Та то е ясно,като бял ден,че това са КЪЩИ ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ.Айде Цацата да хвърля мрежата.
23
1
 
54
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Сега, ако имахме истинска прокуратура, а не Цацаратура обслужваща управляващата мафия, щеше да подгони тия двамата с турските имена, които са вписана като собственици на къщите. Очевидно е, че те лъжат, за да прикрият бившата шефка на фонд "Земеделие ".Тези помаци разбират от туризъм, колкото баба ми от военна музика.Очевидно са подставени лица, а къщите си получили неправомерно европари и не работят като къщи за гости. Налице е измама в особено големи размери. И не е само там е така
22
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българска работа срама нямате ей!
21
3
 
44
 
! Отговори
Масово източване преди 4 години
До 24Бивол публикува преди две години на 9 май 2017 г. списък с 300 къщи, които никога не са били ползвани по предназначение. Защо 2 години ДФЗ, МЗХ и ГЕРБ спаха и не предприеха нищо? За пътищата също много се писа. Просто ЕС още не е стигнал до тях. Като се краде, какво? Да си затваряме очите, за да не спрат източването на еврофондовете ли?
20
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхте ли с тъпия си скандал за тези къщи,които всъщност са построени законно,какво направихте?В Скандално.нет пишат,че ЕС ще иска да им плащаме обратно парите,които герберите са взели от ЕС!Толкова по-крупни кражби и некачествени пътища има,а вие за къщите се хванахте,***!
19
4
 
19
 
! Отговори
Журито преди 4 години
Ало милицюнерите! Не се карайте за приза по по най голям Крaдeц на България. Не върши работа. Разстреляйте се!!
18
19
 
31
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Няма по-големи такива крадльовци като бесепарите, бок.луци. И не се занимават с кокошкарски работи като тераси и асансьори, а крадат цели заводи и банки. И накрая фалират и държавата.
17
52
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тея къщи и апартаменти!Поне нещо е създадено в страната.Сякъш няма други кражби за милиони и милиарди,които са крупни,че се хванахте за едни къщи!
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16. Ами не е баш както си го написал. Защото оставката е първата стъпка, но след това почват проверки и разследване и ако има престъпление отиваш на съд и в затвора.