Каракачанов: Лошите дни за армията свършиха

"Няма силна държава без армия", заяви министърът
Обновена: 6 май 2019 10:19 | 6 май 2019 10:12, Нели Христова
140

"Две години на нашите военнослужещи им върви по вода – от увеличение на заплатите до модернизация на армията", каза военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов пред Bulgaria ON AIR.Според него, лошите временна за военните вече са свършили.

"Няма силна държава в света без армия. Благодарение на Българската армия държавата ни съществува. Последните 1400 години армията е факторът, гарантирал целостта на държавата. Партиите идват и си отиват, но армията е вечна", допълни той.

Той обясни, че на традиционния военен парад ще видим около 1100 военнослужещи, 11 единици летателна техника.

"Ще видим МИГ – 29. Ще видим "Пилатосите", на които се учат летците ни. Ще видим верижна и колесна техника. Подготвили сме и ретропарад, показващ техника, използвана в миналото", посочи Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов, добре е да си оптимист. Направете едно допитване до народа - какво ни е патриотичното възпитание. От него зависи и желанието да се служи в армията. За сега не питайте колко % биха влезли в битка. То ще е провал. За да влезеш в бой трябва да имаш идеали, освен ако не си наемен войник. Попитайте, имаме ли идеали и какви са те? Резултата, най-много това ще са някакви пари, или емиграция. Не отдавна един бивш царски политик прикани - не обучавайте мъжете на военно дело. Защо?
119
0
 
3
 
! Отговори
Вярно е! преди 4 години
Съвсем скоро ще си аут!
118
0
 
7
 
! Отговори
www преди 4 години
ДА СЕГА ПОЧВАТ КОШМАРНИТЕ...
117
0
 
5
 
! Отговори
с пръдня боя преди 4 години
До Сержантизмокрен, гладен, уморен...така не се воюва за сметка на народа!
116
1
 
10
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Вече и пари да давате мтряла не става.
115
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Воеводо,знаем че за тебе лошите дни свършиха.Сега може да се краде здравата.Апартаменчета ,къщички за гости и т.н.
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пратил нов смс на Байряков и Байряктаров. "Честит гергьовден на капутините и боклутините."
113
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе Воеводо и ти се налапа с големи апартаменти.Не си балама.Големи Патриоти сте нема що.Особено по източвчнето и усвояването на пари.А пенсионерската армия на която си началник е пълна пародия.И ако искаш да видиш какво е военен парад пусни си първи канал по руската телевизияна 09.05. от 10часа.
112
1
 
11
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Шкембе войводата е пълна отврат.Няма по-дебел и грозен министър на отбраната в цял свят.Агент Иван е обикновен крадец и измамник.
111
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алоуу, ***, като ви гледам политиците които си избирате да ви водят разбирам каква жалкарска нация сте.Боко-тиквата, Цецо-пипоня, Шкембе-войводата, Болен Сайдеров, Доганя от село ......,Прасчо, Бюреков и т.н., всичките са "Ела ме ритни".та и ви сте такива, разбира се.
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ни е тази армия, какво прави, освен да взима заплати.
109
0
 
8
 
! Отговори
??? преди 4 години
Какво стана с розовите БМВ-та на Военна полиция?Минаха ли на парада или ги дават под наем за баловете?
108
0
 
9
 
! Отговори
Иван Софиянски преди 4 години
Куракучанов може да си дари терасата за щаб на българската армия. Армията е колкото феновете на Септември София. Във апартаментите на Цецо физкултурника може да се събере да живее цяла казарма. Премиера не се храни със суджуци понеже каза че не ги обича, затова могат да бъдат храна за армията ни. По добре да хранят собствена армия, отколкото да слугуват на чужда армия която не си плаща наема. С парите от наем може да се въоръжим до зъби.
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиявици.Харчат се много пари без никакви резИлтати!
106
1
 
7
 
! Отговори
Стефанова преди 4 години
До преди около година Куракучанов не знаеше ли че лъжат българския народ за това че армия и въоръжаване не са ни нужни. Също че атомни централи не са ни нужни. Сега изведнъж се сетиха че трябва да лобират да купуваме изтребители само от господарите зад океана. Освен това като закупим на по голяма цена изтребителите, ще гушнат по големи комисионни. Заради лъжите на политиците, трябва с техните заплати да се въоръжава държавата. Освен това имат да получават милиони долари наем за военните ни бази.
105
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 май парад, вехта техника и гордо наведени главиТака е при Суджуците - асансьори и тераси да има
104
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
45години огромна армия за нашите миниатюрни размери да бори империалиститеи и никаква война. Поклон пред загиналите войници във военно и мирно време.
103
1
 
7
 
! Отговори
124 преди 4 години
З а армията , за теб и такива като тебе -да . Но за българския народ - НИКОГА , докато го управляват такива като теб ! Сега ще изсипете на бедните американци няколко милиарда лева от гърба на най- бедния европейски народ за няколко ненужни никому ламарини стар модел !
102
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошите дни за армията свършиха...до следващото цигancko нападение!
101
2
 
8
 
! Отговори
всичко да се казва ! преди 4 години
Аз като видя закръглен патриот дето като си отвори устата само патриотизъм и героизъм и бойни полета му в главата веднага се сещам за другата страна на монетата --какво е било в ТИЛА ,а там е било беднати е фантазията и не ти е за разправяне за това нито дума само си помислете колко бунтове е имало ,а войнишкото въстание ? Едни са умирали щат не щат , а други са дирибействали в тила тези който са се връщали оживели са затъвали в мизерията и разрухата на след-военната страна...