Международни медии: България с хладно посрещане към папата

Агенции отбелязват положителната настройка в обществото
178

"България с хладно посрещане към папа Франциск и опита му да преодолее Схизмата". Така "Ню Йорк Таймс“ обобщава резултата от двудневното посещение на Светия Отец в страната ни.

Още по темата
Американското издание започва с изказването на пловдивския митрополит Николай, който сравни ключовата визита с приветстване на Антихриста.

"Балкан Инсайт“ също определя като хладно посрещането на главата на Римокатолическата църква от Светия синод. И обяснява, че Българската православна църква е забранила на своите свещеници да участват във вчерашното събитие за мир, в което се включиха представители на другите 5 вероизповедания.

Все пак сайтът отбелязва като цяло положителната настройка на обществото към папа Франциск, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Ройтерс" се фокусира върху призива на Светия Отец за отворени сърца и врати към бежанците. Бежанци, към които България е враждебна, пише агенцията, допълвайки, че някои българи отхвърлят папския призив.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На куцо и сакато все правителство им е виновно, ама жалкарите при всяко управление пак няма да имат, дребни безгръбначни душици.
90
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Времето навън като е студено, как да ги посрещаме топло човека, да слагаме печки и калирифери по улиците ли?
89
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Папата и римокатолическата църква предадоха християните, папата няма никакви ценности и морал, жалък предател нищо повече.
88
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стотици църкви в България са порутени,изоставени и без Попове, но се намериха едни милиони за посещението на Папата.
87
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашата официална религия е Православието, а не ***-католицизма. Началникът не детефилите не е желан в България.
86
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми че то си беше хладничко навън. Я па тея!
85
5
 
11
 
! Отговори
ДЖОУЗИ АНТИХРИСТА преди 4 години
Плебеи, като почнат да Ви взимат белите деца ще Ви стане ясно!!!Плебеи, като ме постави Антихрист начело ще Ви се изясни!!!Плебеи!!! "Бели мишки"? Затова ли всички бг политици на евреиски празник в синегогата слагат шапцици като на папа и стоят прави... чакат ИДВАНЕТО НА ЕВРЕЙСКИЯ МЕСИЯ - АНТИХРИСТ.Джоузи, ти си ясен!Ами, ти Науме? Нима мъчениците НА ХРИСТОВАТА ВЯРА СА СИ МЪЛЧАЛИ? Кво става НЕОФИТЕ? Защо не подкрепиш НИКОЛАЙ? Нима ще чакаш НОВИЯ ЧЛЕН ДЕТО ГРОБАДЖИИ ПРИЕХА ЗА ОТНЕМАНЕ НА
84
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джоузи, нали се сещаш,че и папа да станеш на НОВОТО ОБЕДИНЕНО УЧЕНИЕ накрая АНТИХРИСТ ще иска от теб да се откажеш от ИИСУС ХРИСТОС.СЕЩАШ ЛИ СЕ? АЛО ДЖОУЗИ? ИМАШ ЛИ СМЕЛОСТ ДА КАЖЕШ ИСТИНАТА КАТО НИКОЛАЙ?ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ИСТИНСКИЯ ПАПА.Джоузи, ако не ми вярваш *** в РИМ при ПАПА и му кажи,че си загубил вярата си в ХРИСТОС. Знаеш ли, може би ПАПА ще ти разкрие и неговата истина, че е АТЕИСТ?!Джоузи, как падна в капана бе? Как бе?
83
4
 
5
 
! Отговори
ооо преди 4 години
Патриарх Джоузи кажи нещо за новите разпоредби, които гласуваха ГРОБАДЖИИТЕ? ЧЛ.36 - САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО АНОНИМЕН СИГНАЛ ДО 24 ЧАСА СОЦИАЛНИТЕ ВЕЧЕ С НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВА ИБЕЗ КОНТРОЛ ИДВАТ ДА ВИ ВЗЕМАТА ДЕТЕТО, С ПОЛИЦИЯ.Джоузи, бавно пътя на АНТИХРИСТ се поправя. Защо не излезеш открито. Дори и да те махнат, нали после АНТИХРИСТ ще те направи ПАТРИАРХ?Стига увъртания!!! Питай ПАПАТА ТВОЯ ПРИЯТЕЛ за новия закон? НОВ СВЕТОВЕН РЕД? Масон-евреите и техния фалшив и лъжемесия.
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиян си приятепю ще сънуваш бели мишки,бълнуваш!
81
7
 
2
 
! Отговори
ggg преди 4 години
ДЖОУЗИ, предател мръсен. 5 ГОДИНИ МИ ТРЯБВАХА, ЗА ДА ДОКАЖА ТОВА, КОЕТО ВЪТРЕШНО ЧУВСТВАХ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ЗА ТЕБ. В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН СИ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ И НАМЕРИХ ИСТИНСКОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩО ЗА ЧОВЕК СИ ВСЪЩНОСТ.НАКРАЯ ДОРИ НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ - АСПАРУХ ТИ СЕ ПРИСМЯ. АЗ, ОБАЧЕ НЯМА ДА ТИ СЕ СМЕЯ, ЗАЩОТО ИМАМ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВА И ЗА ТЕБ,ЗАЩОТО ВИДЯХ ВСИЧКО С ДВЕТЕ СИ ОЧИ. ВИДЯХ ТЕБ ДЖОУЗИ. САМО АЗ ТЕ ВИДЯХ. 5 ГОДИНИ МИ БЯХА НЕОБХОДИМИ. МРЪСЕН ГАД. ПАТРИАРХА МОЖЕ И ДА ТЕ ПОМИЛВА, НО АЗ - НИКОГА!
80
4
 
6
 
! Отговори
до 89 преди 4 години
и Цв също, на който Хабад, дори го наградиха - може да си намерите снимките в Интернет. Масате са толкова информационно ограничени и затъпени, че са по-зле от коне с капаци, но и за това ги водят за носа без дори да се усещат!
79
3
 
8
 
! Отговори
хабад любавич преди 4 години
Юдейте, за който не знае, чакат АнтиХриста и той ще дойде когато всички църкви се обединят на база на това, че се отричат от истинският месия Исус. Юдейте вярват, че истинският месия е АнтиХриста, защото отричат Исус. Обаче, в България премиери, президенти и политици си слагат малката шапчица и ходят на Ханука в Синагогата да се молят за Идването на АптиХриста. Вие виждали ли сте Натаняху в Църква на Коледа. Да, ама на Ханука, Бо и Радев са първи в Синагогата!!!
78
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати толерантноста! Егати уважението! Пак световните медии ни описаха- с калпаците и гегата! Бедни и горди с беднотията!
77
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руския патриарх- лош,Папата- вън,Вселенския- нахален,македонска църква- няма! А бе отърсете се и се събудете! Поне да бяхте ударили рамо на правителството при посещението на Папата! Толкова средства се вложиха по ремонти на черкви,манастири,за заплати на поповете!
76
3
 
7
 
! Отговори
тираджия 5 преди 4 години
"ОБЕДИНЕНИЕ" ???ДЖОУЗИ, мюсюлманите ще се отрекът ли от алах? ще признаят ли Мохамед за епилептик? ДЖОУЗИ, католиците ще се откажат ли от индулгенцията? ще се откажат ли от непогрешимост на папата при догматичните закони?ДЖОУЗИ, будистите ще се откажат ли от Буда? Ще се покръстят?НЕ! Е, тогава ПАПАТА И ТИ МОЖЕ ДА СИ ЗАВРЕТЕ "ЕРЕТИЧНОТО ОБЕДИНЕНИЕ" В !%@%^#^##^#%
75
2
 
12
 
! Отговори
тираджия 4 преди 4 години
ИЗЛЕЗ НЕОФИТЕ!!! *** ПРИ СЪЩИТЕ ТИЯ ЗАПАДНИ МЕДИИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ И ПО ТЕХНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ИМ ГО КАЖИ В ОЧИТЕ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО ПРАВИ ПАПАТА Е ДЕЛО НА САТАНАТА. ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА ЛЪСКАВО И ХУБАВО, НО ВСЪЩНОСТ ПОД ДУМАТА "ОБЕДИНЕНИЕ" ИСКА ОТ ПРАВОСЛАВНИТЕ ПАТРИАРСИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ НАЙ-СТАРИТЕ И ПЪРВИ СЛОВА НА ИИСУС И ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЕРЕТИЦИ.
74
3
 
14
 
! Отговори
гост преди 4 години
ооо, за това ли е идвал папата тук? да ни натресе над 50 милиона *** и да сее сатанинщина в светите земи???Вълк в овча кожа. Вън!!!
73
2
 
10
 
! Отговори
тираджия 3 преди 4 години
Ясно е,че НОВАТА РЕЛИГИЯ ще започне невиждано гонение СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯНИ, когато настъпи ВРЕМЕТО НА АНТИХРИСТ, който ще седне в НОВИЯ СОЛОМОНОВСКИ ХРАМ. Ясно е,че православието ще ПАДНЕ под меч и ще бъде удавено в кръв.Това,което не разбрах е следното. НЕОФИТЕ, ЗАЩО ИМ МЪЛЧИШ НА ТИЯ ПСЕВДО ХРИСТИЯНИ, КОИТО ВЛИЗАТ В ХРАМА САМО ПО ПРАЗНИЦИТЕ И ПЪРВИ ЩЕ СЕ ПОКЛОНЯТ НА АНТИХРИСТ. Обясни им,че не става "обединението" , за което папата говори всъщност не е обединение, а ЕРЕТИЧНО УЧЕНИЕ.
72
1
 
10
 
! Отговори
до 555 преди 4 години
Православни сме