Оперираха момичето със счупен таз от катастрофата в София

Пирогов: Състоянието на двете деца е тежко, но стабилно
8 май 2019 21:08, Анисия Иванова
16
Оперираха момичето със счупен таз от катастрофата в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Най-тежко пострадалото момиче при вчерашния пътен инцидент в София до Герена, което е със счупване на таза, днес е оперирано, съобщи bTV.

По спешност още вчера хирургични интервенции на глезена и коляното премина и другото по-сериозно пострадало момче.

Състоянието на двете деца е тежко, но стабилно. "Сами по себе си тези травми са тежки, но децата имат по-големи възможности да компенсират и да се възстановяват. Надявам се, че ако всичко е наред, до края на седмицата ще имаме по-голяма яснота”, каза директорът на „Пирогов” проф. д-р Асен Балтов.

Още по темата

Версията на шофьора, който блъсна четири деца, е, че друг водач е преминал на червен светофар и го засякъл. Същото потвърждава и свидетел на катастрофата. Хората от района разказват още, че на кръстовището инциденти стават често.

Според общината проблем в сигнализацията няма. Разследването по случая продължава. Образувано е и досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е свидетеля, братчеда на водача или леля му? Питам за един приятел
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава държава и такъв народ да търпи подобни издевателства със здравия смисъл, когато децата му умират. Подобно балъшко оправдание не може да мине в никоя друга държава по света. Освен може би в Северна Корея за племенника на Ким.
12
1
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Както винаги полицията тепърва щял да търси "виновника", някаква митична друга кола, абе продажници ***, нали утре тоя същия ще прегази вашите деца. Да живее Великата родна червена милиция.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11ДА
10
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Румен Петков ли е племенник?
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е карал поне със 120-140км/ч за да прелети разтоянието от където го извадиха.
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо за племенника на Румен-фонтана от Плевен (шофьора на катастрофиралата кола)????Не че нещп ама питам за един приятел.П.П. Имам чувството че в бг медиите като стане дума за политик-наш човек и замлъкват в режим ОМЕРТА по сицилиански.
7
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре предстои и за вашите деца! И ще бъде заслужено, защото когато се случва на чуждите блеете! Не става дума за отмъщение или възмездие, става дума, че когато такива брадати батки газаят по 4 деца безнаказано, защото имат роднини във властта, утре следващия ще знае, че може да гази безнаказано и вашите! Затова когато това се случи отидете при детето си и му кажете, да ви благодари, че е инвалид или в гроба!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карал е като див и изобщо не е гледал пътя, лигавели са се с мръсницата.
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той може да тяърди всичко, аз твърдя, че лъже и че се е движил със скорост, която не му позволява да спре при проблем и е предпочел да убие четири деца. Утре всеки втори може да почне да блъска хора и да се оправдава, че някой го е засякъл.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормалните хора при приближаване на кръстовище намаляват скоростта, но кифлата возила се с него коментира в фейсбук групата забелязано в София, че са карали бавно и сс бибипкали, но за да избегнат удара рязко е завил и колата е поднесла.Така са свикнали да присвяткат и да натискат клаксона, другите трябва да се отместят и да им правят път.С кошаревски свидетели ще го оправдаят.
3
0
 
11
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Абе ... най-вероятно единия е бързал да мине на лилаво, а другия е видял, че му светва жълто и като мине ще му е зелено. Най-вероятно лилавия е малкия и не е карал с 50 ами е вдигнал много повече с цел да "прелети". Надявам се, да има камери там и да излезе на яве цялата история. При всички случаи ако съм на бащата на тоя двадесетгодишен дришлю следващата кола, която ще му взема е трабант и ще му давам по десет лева джобни колкото да има за кафе и да не умре от глад!
2
1
 
17
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
жалко за децата, и без това са кът, а някакъв *** , решил че колата му е по-скъпа и затова тръгнал през хората.Из ю-туба е пълно с видеота, където се виждат същите ситуации, един тръгва на жълто, другия дава газ че да не го хване червеното и тъй.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ужас, ще остане инвалид за цял живот ... На мястото на бащата, ще издиря дришльото след като го пуснат след няколко дена и ще го заколя като заек ...