Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!

Премиерът смята, че президентът води кампания с държавни пари
317
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че президентът Румен Радев прави всеки ден предизборна кампания с държавни пари и че не е равноотдалечен от всички партии.

Още по темата

Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев, защо трябва да прояваваме лицемерие, посочи министър-председателят и лидер на ГЕРБ.

Въпреки това той заяви, че няма спор с държавния глава, който обаче трябвало да призове "неговите хора да се върнат на работа в парламента".

"Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ да искаме от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изазване е срещу управлението, в полза на опозицията", подчерта премиерът пред журналисти в румънския град Сибиу.

Борисов каза, че ако Радев е против да се купят автобуси за учениците или да се дадат пари на болницата в Ямбол, "да носи отговорност и да излезе и да каже".

По думите му в следващите седмици, месеци, освен изграждането на ръководството на ЕС, има въпроси, на които трябва да си отговорим. Борисов даде за пример общата европейска отбрана.

Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът. Ние като Европа ще имаме ли отбранителна способност или не, или само на думи, попита той. На неформалното заседание в Сибиу Борисов говорил много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там.

"Да, има огромен напредък, отчита се направеното от България. Кохезионната политика - все още са големи разликите в доходите, в най-важната сфера", коментира той.

Премиерът призова на евровота да се гласува за системни партии. "Това златно време, когато леви и десни управляваха Европа и се разбираха, беше лесно и хубаво, сега ще се правят тежки конфигурации", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, но Плевнелиев го избра и назначи ти, а Радев го избра народа.
231
4
 
24
 
! Отговори
ПО АФЕРА БГ преди 4 години
СРЕЩНАЛИ СЕ ШМЕНТИ КАПЕЛИ И ПУНТА МАРА. НАПРАВИЛИ СИ ПАРТИЯ И 10 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАЛИ С ТИНТИРИ - МИНТИРИ.
230
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тогава каза , че и магаре може да направи президент.
229
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закривай БСП , каква опозиция са като не влизат в парламента. Смешковци , но не толкова колкото гласуващите за тях
228
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като гледам как ще затвори врати единствената педиатрична болница в странатащо не вземеш на пукнеш бе Суджук.какво прави 10 години на власт *** ...?можеш ли нещо друго освен да крадеш, ***?
227
7
 
19
 
! Отговори
Каракачанов преди 4 години
Изобщо не искам да съм на мястото на Методиев Борисов. След като при неговото правителство страната фалира, тези, които гласуват за Герб ще трябва да изплащат заема му ! Карачанаков ли си, Каракачанов ли си, може и Шкембе Войвода да си, но не си министър на председателите като Бойко Борисов. Между другото, парите за американските самолети също ще ги дават тези от Герб. Те са сключили договорите !
226
5
 
19
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Не знам кой с какви пари прави предизборна кампания, но явно ще има продължения и дузпи на тези евроизбори. Според мен, резултата между БСП-то и Герб ще е 6 : 6 евродепутати. Важно е коя от двете партии ще има по-голям процент. Възможно е и да няма продължения, ако БСП-то победи със 7 : 5. И при двете възможности, Борисов, Бойко Методиев ще трябва да си подава оставката за кой / трети път. Национален празник ще бъде разбира се. При това, официален.
225
12
 
4
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Ако комунистите победят на изборите ние от ГЕРБ ще станем партизани и ще ходим на Банско начело с командир Плевнелиев и знаменосец Лиляна Павлова, а Борисов ще излезе в нелегалност и ще обяви задгранично правителство. Мислете всички десни хора в България. Долу ЦСКА!
224
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджук кажи за офшорките на Плевела.
223
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Аз не съм президента на българите, аз съм президента на ГЕРБ!"Суджук много си късопаметен, чии бяха тия думир а ?!А тези:"И магаре да е, щом е от ГЕРБ хорото гласуват за него!"
222
2
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Този вече е съвсем неадекватен .Направо си е за институция.
221
1
 
19
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Този Охранения напразно еюяде народна пара 10 години.
220
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев"ББ не пропуска да удари чембер на Плевната.Да си знае мястото момчето и ръката, която го храни....
219
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът"А кой управлява последните десет години?Този съсем изперка. Логореята го напъва навсякъде. Пиарите му трябва да до пускат само с вързана уста, че не могат да оправят щетите при всяко отваряне.
218
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 218Нито държавата е в погром, нито има един опозиционен депутат, или министър от БСП в пандиза. Обратно - министрите на Суджука са всичките следствени - Порожанов, Московски, Пепи Москов Наркомана, Дебелата Лиляна, Делян Добрев....
217
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък един парламент, има няма 100-тина депутати в залата. Да призовава бюджетните си служители да го пазят, защото българският народ не е *** като него !
216
1
 
3
 
! Отговори
Чочо до 218 преди 4 години
Изтрит мой коментар до бивш 218 .А ти 218 си напълно прав
215
7
 
7
 
! Отговори
Чочо до 218 преди 4 години
Една бабичка след фалита на КТБ ми разказа как видяла Бойко Борисов с чувал на рамо пълен с пари от банката да тича към въртолет кацнал на близо ,да го пълни с пачки за да ги изнесе извън страната. На най-смешния виц не съм се смял така както тогава.Нелепости като този ги разправяйте на децата от детската градина,те ще ви повярват.
214
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възможно ли е да попитам Борисов с какви пари прави предизборна кампания ? Или какви пари даде на фалиралата КТБ? Може и да го попитам откъде намери пари за да даде на УНСС-то. Вероятно не от неговите лични, но все пак, нали той ги дава. Между другото, в България има една банка, чиято абревиатура е ББР. Значението на буквите е Бойко Борисов раздава!
213
2
 
21
 
! Отговори
нъцки преди 4 години
Не ми харесват физиономиите,възпитанието морала на другарите от герб.Добре са се възползвали от ситуацията при бай тош,били са членове на бкп, партизански унучки,рабваковци,а сега са първи борци срещу произхода си.Смешно,та чак жалко