Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!

Премиерът смята, че президентът води кампания с държавни пари
317
Борисов: Колкото Плевнелиев беше еднакво отдалечен, толкова и Радев!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че президентът Румен Радев прави всеки ден предизборна кампания с държавни пари и че не е равноотдалечен от всички партии.

Още по темата

Колкото и Плевнелиев беше еднакво отдалечен от БСП и от ГЕРБ, толкова и Радев, защо трябва да прояваваме лицемерие, посочи министър-председателят и лидер на ГЕРБ.

Въпреки това той заяви, че няма спор с държавния глава, който обаче трябвало да призове "неговите хора да се върнат на работа в парламента".

"Трябва да се чуя с колегите от ГЕРБ да искаме от ЦИК да му забрани да води кампания. Всяко негово изазване е срещу управлението, в полза на опозицията", подчерта премиерът пред журналисти в румънския град Сибиу.

Борисов каза, че ако Радев е против да се купят автобуси за учениците или да се дадат пари на болницата в Ямбол, "да носи отговорност и да излезе и да каже".

По думите му в следващите седмици, месеци, освен изграждането на ръководството на ЕС, има въпроси, на които трябва да си отговорим. Борисов даде за пример общата европейска отбрана.

Ние нямаме отбрана, армия, европейска, коментира премиерът. Ние като Европа ще имаме ли отбранителна способност или не, или само на думи, попита той. На неформалното заседание в Сибиу Борисов говорил много за Западните Балкани, за конфликтите, които зреят там.

"Да, има огромен напредък, отчита се направеното от България. Кохезионната политика - все още са големи разликите в доходите, в най-важната сфера", коментира той.

Премиерът призова на евровота да се гласува за системни партии. "Това златно време, когато леви и десни управляваха Европа и се разбираха, беше лесно и хубаво, сега ще се правят тежки конфигурации", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
19
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Плевнелиев не каза никога през мандата си , че държавата има проблем с корупцията, той си говореше пред ден за някаква виртуална програма в главата му 20-20, как щели сме да настигнем другите!!!Най-големия проблем на днешна България е корупцията и това , че един нищожен процент е обсебил всички ресурси в държавата, за това избягаха няколко милиона българи, за това и се ****държавата!!!!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!
191
3
 
23
 
! Отговори
Лицеметър преди 4 години
Т.е. за Плевнята можеше да парцала на ГРОБ, а всяко изказване на Радев за корумпирането управление се счита за предизборна кампания. Боко по-добре да се заеме с корупцията и не с развиването й, а с борбата срещу нея.
190
2
 
25
 
! Отговори
And Justice for All преди 4 години
Кой е гласувал за това оскърбление на българите?Този ПАПАгал където и да отиде е на път да предизвика дипломатически скандал с поведението и дърдоренето си!Докога ще търпим да ни се присмиват заради това банкянско еднокнижно ***?
189
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Борисов като скърцаше със зъби на Плевнелиев да изпълнява не рева, нали?За наш'те може, за другите не може.Радев е пристрастен - вижда се, ама е на светлинни години от Плевнелиев, които беше като секретарка на Борисов.
188
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дискусии "нон стоп на махленско ниво.Ай сик! УПРАВЛЕНЕЦЪТ ПРАВИ НЕЩАТА,А НЕ ДЪРДОРИ.КОЙТО ИСКА ДА ДЪРДОРИ-ДА ХОДИ В ТЕАТЪРА.
187
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой кадърен българин не би си причинил отново бсп и Орешарски. Какво само драскате свободни съчинения
186
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления за президента Радев,приютил е толкова комунисти ,че спокойно дава на Нинова за детутати.
185
3
 
35
 
! Отговори
Х преди 4 години
Поздравления за президента Радев, който не си затваря очите пред безобразията и кражбите на управляващите. Борисов се дразни и говори глупости защото Радев е класи пред него във всеки аспект.
184
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати народа.Президента-***,премиера-тиква,Нинова -г-жа Лъжа ,Цветанов-Пинокио и т.н.Щом така пишем за политиците , какъв народ сме?
183
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП е опасна за герберското здраве.Иска да им вземе от устата филията с мас....
182
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП - е опасна за вашето здраве!
181
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам колко кинти са набили бесИпето за платени драскачи , направо ще им стане лошо , като отново загубят . Бабите и дядовците намаляват - намаляват и гласовете за бсп
180
1
 
23
 
! Отговори
Ханс Рус преди 4 години
Ей, Българи не Ви ли писна вече да ви мачкат.... Дигнете се бе, направете нещо! Айде де!!!Аз съм Ханс Рус ( Hans Rus)
179
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шут,само че не води до смях,а до сълзи.Чупка!
178
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко хиената е надушил че ще пада от власт и активира патерицата си Слави Трифонов. Гледайте кампанията на патерицата Марешки, хем прави кворума на ГЕРБ с ДПС, хем щял да спира грабежа. Но има достатъчно де би ли да гласуват за ГЕРБ и патеричите им партии, начело с ДПС, а което не дастига има купени цели секционни комисии. Вадиш си джиесема, показваш го на цялата комисия и тя не ти казва да го оставиш докато гласуваш - такива са гербавите изборни комисии там бюлетинете се снимат от ромите изб
177
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целият народ едвам го изтърпяхме твоята сороска пионка Плювналиев цял мандат, сега и ти Тикво нагла ще търпиш Радев! Мнооого се противно нагъл бе бойко! Дай си оставката да ни отървеш най после
176
9
 
33
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
За първи път ще гласувам за БСП.След разните му там гейтове/суджук,кум/кумец,апартамент,султан и т,н. предпочитам по-малкото зло. За 10г. Бащицата не каза едно правилно изречение на български езикИ стилно и граматически. Синоним на френски език е ***.Обидно и срамно за целия бълг. народ.
175
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя при служебния кабинет на Близнашки, режеше ленти и раздаваше стотици милиони на фирни с 5 лева капитал и двама човека персонал. Тогава фалира и КТБ.
174
6
 
43
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 4 години
ЗА ТРИ МАНДАТА УПРАВЛЕНИЕ БОРЕЦА СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА БОРИСОВ така яко се бори, че цялото му обкръжение не си знае парите. за три мандата лично той не излезе нито веднъж по медиите и не посочи нито един корумпиран от своите. когато излизаха наяве скандалите на гербавата алчност той викаше ама и другите са корумпирани... За такива народа има поговорка - КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА...Защо с неговия Цацаров не е осъдил НИТО ЕДИН от опозицията за корупция, безобразното унижение на Иванчева РЕЗИЛ!
173
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изборът е между БСП - единствената най-свястна партия, която винаги е била силна сто години или десните шайки, лидерско-мафиотски проекти, които сто години се провалят и с капитали се създава следващата мимикрия, ето сега на тъпиото шоу на Слави Избирайте ГЕРБ и ДПС и патриотично-марешките им патерици или БСП. БСП е управлявала едва пет години от 30 години а 25 България беше жертва на ДЕСЕН ТЕРОР И ГРАБЕЖ