Заради ниски цени? Взривиха зъболекарски кабинет на македонци

Случилото се - в село Ново Делчево, близо до кметството
Обновена: 12 май 2019 11:30 | 12 май 2019 11:30, Петя Славова
78
Заради ниски цени? Взривиха зъболекарски кабинет на македонци
Снимка: архив, Булфото

Зъболекарски кабинет на семейство от Македония в санданското село Ново Делчево е бил взривен и запален тази вечер. Семейството стоматолози от македонския град Радовиш преди четири години взели под наем помещението, което е на първия етаж в сградата на кметството, съобщава "24 часа".

Стоматолозите идвали да работят в кабинета в петък, събота и неделя. В събота обслужвали пациенти до 22:30 часа, след това се прибрали да спят в Сандански. Около от 3:00 часа съседи чули силен гръм и веднага се обадили на кмета Валентин Апостолов.

"Пожарната дойде много бързо, но въпреки това всичко в кабинета е изгоряло. Обадих се на семейството и те дойдоха веднага от Сандански до селото. Оборудването им за около 20 000 лева е тотално унищожено", каза кметът Апостолов.

Не са засегнати съседният лекарски кабинет, както и помещенията на кметството. Вероятно взривът със запалителна течност е хвърлен през прозореца. Няма обаче камери на сградата, за да се види кой е злосторникът. Цялото село е потресено, защото никога досега не се е случвало такъв инцидент. Македонците не били конфликтни хора и работили съвестно на малко по-ниски цени. Заради това местните предполагат, че най-вероятно взривът е дело на конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
РАЗЧИСТВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46 Ами като толкова те е срам ,стани някакъв друг..сега сте европеец и имате голям избор
44
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До meesiАко беше по-голям народът ни, щеше срамът ни да е велик...То народът ни е голям и колкото по-голям е, толкова е по-долен.Срам ме е, че съм българин. Амин.
43
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко спокойно приемаме факта, ЧЕ ИМА ВЗРИВЕНИ СГРАДИ в държавата ни!!!Това за жабата и бавния огън, май се оказа вярно ...
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Може да е просто от завист.Едва ли има зъболекар умрял от глад за да си правят бомбени атентати за повече клиенти."За пари и накърнено достойнство, хората са се клали хиляди години ... За съжаление в българия, за нас е едно и също, Ако някой има пари, направо се кланят до земята, ако няма, го подритват, като пaрцал ... БГ!!!
41
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ,.,.,ШШШ бе еййй!1 Българите ше си браним интереса ДО ПОСЛЕДНО!
40
2
 
22
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
100 % е дело на конкуренцията !Някои хора искат изведнъж дазабогатеят и не търпят наоколо някой да работи на по-ниски цени , а понякога не търпят никаква конкуренция независимо на какви цени работи конкуренцията ! Просто " разчистват " терена !
39
8
 
9
 
! Отговори
инспектор Гешев преди 4 години
По мое време, само обираха мандри.
38
0
 
24
 
! Отговори
до meesi преди 4 години
Малкият и *** народ няма как да стане голям. Затова не може да бъде.Иначе тук казус няма. Необходими са максимум 24 часа за да се открие извършителят и поръчителят.
37
0
 
23
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
това е голяма простотия вместо да се радват че имат мед помощ те рушат
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рекет + ГЕРБ мутри. Не са платили такса спокойствие на МВР и бандитите.
35
3
 
10
 
! Отговори
,.,., преди 4 години
Заради едно ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ на местните веднага се активират антибългарските плювачи по форумите.Не без помоща на медиите.
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунист, социалист, терорист. Тия са завистливи, крадливи , лъжливи. Винаги имат омраза към тия които работят частно. Независимо какъв бранш е, монтьор, лекар, зъболекар, ветеринар.
33
5
 
14
 
! Отговори
Македонката Ванга: преди 4 години
Мале, мале, проклет народ сме !100% вярно е
32
3
 
26
 
! Отговори
meesi преди 4 години
Малък и *** народ...ами ако беше голям...
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, бре, е шо ке праим сега? Ке се изтепаат тие стоматолози за пусти пАри!
30
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злото винаги побеждава Доброто - нормално е завистливи и нeкадърни зъболекари да взривяват кабинета на конкуренти, особено пък в България където справедливостта е нулева. България е страната на Злото. Това е сатанинска държава, в която хората са продали душите си на Черните и Зли сили защото това е уж по-краткия и по-лесния път към бленуваното бъдеще, но всъщност е точно обратното. Българите са глупави и затова си продават душите на Сатаната - винаги избират уж по-лесното, което не ги води никъд
29
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да е просто от завист.Едва ли има зъболекар умрял от глад за да си правят бомбени атентати за повече клиенти.Но по-принцип съм забелязал,че когато някой му потръгнат нещата дори и с малко веднага се намират един куп хора които го мразят и искат да загуби пари понякога и здраве.На една приятелка преди години и бяха заляли колата с киселина.Преди седмица я беше взела на старо от автокъща.Изглеждаше добре и беше на ниска цена.Достатъчна причина за някой съсед да и направи лошо.
28
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука е така. Бай *** е про.ст, дребнав и завистлив! Няма какво да му се говори за конкуренция и ала бала!
27
16
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Не са се отчитали на някой гербераст.