Заради ниски цени? Взривиха зъболекарски кабинет на македонци

Случилото се - в село Ново Делчево, близо до кметството
Обновена: 12 май 2019 11:30 | 12 май 2019 11:30, Петя Славова
78
Заради ниски цени? Взривиха зъболекарски кабинет на македонци
Снимка: архив, Булфото

Зъболекарски кабинет на семейство от Македония в санданското село Ново Делчево е бил взривен и запален тази вечер. Семейството стоматолози от македонския град Радовиш преди четири години взели под наем помещението, което е на първия етаж в сградата на кметството, съобщава "24 часа".

Стоматолозите идвали да работят в кабинета в петък, събота и неделя. В събота обслужвали пациенти до 22:30 часа, след това се прибрали да спят в Сандански. Около от 3:00 часа съседи чули силен гръм и веднага се обадили на кмета Валентин Апостолов.

"Пожарната дойде много бързо, но въпреки това всичко в кабинета е изгоряло. Обадих се на семейството и те дойдоха веднага от Сандански до селото. Оборудването им за около 20 000 лева е тотално унищожено", каза кметът Апостолов.

Не са засегнати съседният лекарски кабинет, както и помещенията на кметството. Вероятно взривът със запалителна течност е хвърлен през прозореца. Няма обаче камери на сградата, за да се види кой е злосторникът. Цялото село е потресено, защото никога досега не се е случвало такъв инцидент. Македонците не били конфликтни хора и работили съвестно на малко по-ниски цени. Заради това местните предполагат, че най-вероятно взривът е дело на конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
15
 
39
 
! Отговори
пари нема действайте преди 4 години
Чакайте да позная, другия заболекар в селото е член на ГЕРБ и има къща за гости на името на тъща си.
25
13
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
При ГЕРБ тези комунистически прояви бяха позабравени... - но тъй като шумкарите си точат зъбите за власт - бандюгите вече репетират...
24
9
 
22
 
! Отговори
Така е, преди 4 години
Бай ***- простаков и тъпанаров отново се доказа колко е жалък и ***! Затова никога и нищо добро няма да ни се случи! Явно не го заслужаваме!
23
5
 
23
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Кога Зъболекарите в България ще излязат на Светло ?Те са част от Сивата икономика . Приличат на Роми Измамници - само прибират и всички сме без зъби . Тук е Момента БЛС да си каже мнението - Зъболекарите дали са Лекари или не . Трябва да внесем Зъболекари от Северна Македония и Албания .Не се Шегувам - В България Зъболекарските Услуги са Изгниващи - ако ви направят Зъб , той ще изтрае 2 години , ако ви сложат чене ще ви хване рак на устата .
22
19
 
20
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Това е нещо нормално в държава управлявана от престъпници.Тиквата ,който е начело вече 10 години ,е убиец.Той уби Чакъра край Хасково с гранатомет ,скрит зад бронята на БТР.И сега същия престъпник раздава милиони ,за да остане на власт.
21
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В мафиотската страна на бат Ви Бойко така става!
20
6
 
20
 
! Отговори
Видял и препатил преди 4 години
Зъбарите са най-големите търговци. Бизнес братче - пациентът отдавна е клиент, машинка за пари.Всички днес искат да стават доктори - не от хуманни цели, а от чисто комерсиални. Бизнесът да има болни, да ги лъжеш, че ги лекуваш, да ги разболяваш и да идват пак и да наливат кинти в касичката.
19
6
 
24
 
! Отговори
Тръмп преди 4 години
Като в Америка преди 100години С такъв министър-председатаел така ще е
18
3
 
33
 
! Отговори
стефчо преди 4 години
Един нашенски забар ако не си докара 20 бона на месец,какъв зъболекар ще е? Ще му се смеят колегите....
17
6
 
46
 
! Отговори
българин преди 4 години
Това навежда на мисълта.Че след като едно Македонско семейство.може да работи на ниски цени.Зъболекарските услуги в България.Са надути яко! В каква държава живеем ей...Няма такава в цял свят!!!
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После защо бягали младите. Ами бягат, защото никой нищо не прави по въпроса. Ако някой се опита, всички го гледат и се пидхиокват. Затояа яжте си нещата, които си надробихте...
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обявява държавата за официално починала. Да се свети паметта й.
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой трябва да си ПЛАТИ ЗА ТОВА!Подобни деяния, трябв д се наказват с бесило! Как так бе! България забила, гадна и корумпирана! Как така го позволяваме това бе! Време е да оправим нещата!
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дело е на проамерикански сороси ! Сащ така държат в пдчинение колониите си , с терористични актове и като избиват малки деца и жени !
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много слаби зъболекари са българите, но те да бяха слаби само в това ехее... слаби са във всичко. Аз не знам как изтеглих късата клечка да се родя в тая "държава"
11
9
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До ДО 7ДА ВИДЯХ ГО ЕДНА ДУПКА Е ТОВА СЕЛО И НИКОЙ НЕ ХОДИ ТАМ!----------А ТИ ВИДЯ ЛИ НА КОЛКО КИЛОМЕТРА Е САНДАНСКИ ОТ НЕГО :DАКО АЗ СЪМ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ НЯМА ДА ИМ ПЛАТЯ И ЛЕВ!
10
2
 
19
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Моята зъболекарка е завършила стоматология в Скопие. Ами много съм доволен как работи.
9
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятай до къде сме деградирали, щом и зъболекарите взеха да взривяват !!!!
8
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре македонски зъболекари защото българските хем са нeкaдърни, хем са мафия. Отиваш на рутинен преглед и ти казват че "имаш 2-3 зъба за правене" дори и да нямаш кариеси ти отварят здрави зъби за да ти вземат парите!
7
5
 
19
 
! Отговори
ДО 7 преди 4 години
Ала бала си написал ти .Виждал ли си Ново Делчево ?Там ходят гърци и българи и то богати , да си оправят зъбите на ниски цени и високо Качество .Видя ли че оборудването ? То струва поне 100 000 евра .И защо викаш като Петел Джудже ?