Деси Радева гневна: Отменили неин полет, питали я дали може да чете

Президентшата се закани да не ползва повече тази авикомпания
Обновена: 13 май 2019 19:18 | 13 май 2019 19:16, Веселина Йорданова
558
Деси Радева гневна: Отменили неин полет, питали я дали може да чете
Снимка: архив, БулФото

Съпругата на българския президент Десислава Радева се оплака от германската компания "Луфтханза" заради отменен полет от Франкфурт до Валенсия.

В пост във Facebook Радева се закани повече да не се възползва от услугите й, тъй като нямало никакви обяснения за промяната. А служителка (не се разбира дали на Луфтханза или на летището във Франкфурт - б.р.) я попитала дали може да чете. Под коментарите на почитателите си Радева обяснява още, че Луфтханза са се държали като лоукост (нискотарифна - б.р.) авиокомпания, съобщи "24 часа".

От Луфтханза заявяват, че заради защитата на личните данни есемеси за отлагането на полетите получават само пътниците, които са разрешили да им бъдат изпращани такива.

"Събор "На Мегдана на Другата България", съжалявам, че не можах да съпреживея с вас емоцията. Но духом бях с вас!!! Надявам се да се срещнем догодина във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави!", пише още президентшата в поста си. Тя не уточнява в кой ден е пътувала.

Един полет между Франкфурт и Валенсия е бил отменен в последните дни, каза за "24 часа" говорителят на авиокомпанията "Луфтханза" Борис Огурски. Той е трябвало да излети в събота вечерта, но е бил отменен за неделя сутринта, тъй като самолетът е пристигнал на летището във Франкфурт много късно, а то е затворено между 23 часа вечерта и 5 часа сутринта и нито една компания няма право да извършва полети в този диапазон заради шума.

Според говорителя всички пътници, които са позволили на компанията да им изпраща уведомления, са получили есемес или имейл за това, че полетът е бил отменен. Нерегистрираните в приложението на "Луфтаханза" пътници не получавали съобщения заради защитата на личните данни.

Тъй като Франкфуркското летище е твърде голямо, информация за отменени полети не се обявява по високоговорителите. Но ако пътниците попитат служителите на гише "Информация" или на гейта, те би трябвало да дадат обяснение за отменянето, както и да предложат на пътниците ваучер за нощувка в хотел във Франкфурт или смяна на полета, обясни още Борис Огурски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


558
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябвало мъжа й да попитат
428
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Безпардонна, нагла и арогантна! Изключително проста жена! Бута се навсякъде и е известна само с излагациите си. Няма нито една статия за тая ***, която да отразява добро дело от нея, като за първа дама.
427
2
 
3
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Толкова елементарни коментари отдавна не бях чела. Това надмина коментарите за тученицата.И за сведение, в статията пише, че Радева е отивала във Валенсия, заради участието там на 60(шестдесет)български фолклорни състава. ЗЛОБЕЙТЕ ***!
426
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами запали си колата и отиди с нея, бабати само на самолет е летяла.
425
1
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Ами щом не и харесва Луфтханза да и пратя Луфтвафе!
424
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Имате толкова много привилегии, покрай съпруга си, естествено, затрудненията от всякакъв характер са ви спестени, вкл. С парите на данъкоплатците. И това оплакване заради отменен полет... да ви имам прблемите, драга г-жо Радева. Получавате толкова много от народа, не го занимавайте с глупости!
423
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Улииии......хахагахахаааНаглааа,нагла,наглаааа....Тръгнала да кори една от най-мощните авиокомпании....Тоя Радев да взема да я заключи някъде ,че ще му се намеси и в коремните ...Хахаха...
422
3
 
16
 
! Отговори
Учащ преди 4 години
Лоукост... във вашия речник, г-жо Радеа? Нали само преди дни проведохте с ученици състезание Пазим езика си, или както там се казваше форумът. Можехте да си спестите претенциозната чуждица и да употребите българската дума - нискотарифна. Доста изненадващ подбор на думи от ваша страна.
421
3
 
15
 
! Отговори
Друмник преди 4 години
Опищяхте света, г-жо Радева, Луфтханза не са ви направили лично на вас метани. Следва въпросът - заради какви ваши позиции или пък световноизвестни ваши постижения да сте обект на специално отношение??? Свикнахте на поклони и ласкателства, но това е тук, заради позицията на мъжа ви. Там сте обикновен, редови пътник... и само това. Препоръка: смирение и скромност, в огромни количества.
420
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГОСТ 438Ти ако не можеш да го видиш си етвой проблем.
419
1
 
11
 
! Отговори
МАРШАЛ ДЕСИ преди 4 години
Ша има падни ,легни, стани. Целия персонал на летището във Франкфуртер на Майната си
418
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави са хората, че Деса е неграмотна
417
7
 
3
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
До Анонимен 432 Че командва мъжа си е ясно,ама къде видя,че е семпла ?
416
17
 
9
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
E що да не се оплаче от обслужването на западащата Луфтханза ? Ясно е, че геЙманците не са свикнали да бъдат критикувани от периферията на ЕС ...Приемат критики само от резани карабини :)
415
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох,бай ***,бай ***,само му дай поле за изява
414
8
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
На крив *** Луфтханзата му пречи :)))))))))))))))))Импийчмънт сега!!!
413
4
 
19
 
! Отговори
stevewonder преди 4 години
кой плаща билета за това пътуване? някой знае ли?
412
9
 
15
 
! Отговори
Загуба преди 4 години
Volkswagen, ще ни забравят след това изказване
411
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма проблем една жена да е семпла, проблемът е в това, че командва мъжа си, който е президент
410
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкоз наивен начин за дискредитация е тази статия и писанките на платения т.р.о.л отдолу, че е под нивото на първолак дори да я чете и обсъжда. Поредните глупости по поръчка на управляващите и техния слугинаж.