Очаква ни топъл ден, но с условия за градушки на Североизток

Температурите ще бъдат нормални за месец май - около 24-25 градуса
21 май 2019 08:50, Красимир Ангелов
1

Топъл пролетен ден ни очаква във вторник. Днес няма да има интензивни валежи в Северозападна и Централна България, но превалявания ще има в Североизточна България и източните райони на страната, където ще има условия за градушки.

Превалявания ще има и в планинските райони, а бури могат да се очакват в Североизточна България - в областите Варна, Добрич, Разград и Шумен.

Температурите ще бъдат нормални за месец май - около 24-25 градуса. Следващите 5,6 дни няма да има температури до 30 градуса, но към 30, 31 май отново се очакват такива, посочи синоптикът Симеон Матев в "България сутрин".

По Северното Черноморие е доста вероятно да превали и да прегърми, но градушки там не се очакват. Температурата на морската вода се покачва.

В сряда денят ще бъде спокоен, с много слънчеви часове и температури от 22 до 27 градуса, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR. В празничния петък ще ни е нужен чадър, защото ще има превалявания и прегърмявания. В Южна и Източна България валежите ще бъдат по-продължителни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
11
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Добре че герб купиха самолети а не противоградна система