Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото

Заявил, че "такива неща не го интересуват"
26 май 2019 11:00, Нели Христова
320
Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото
Снимка: Facebook

Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка.

Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват“. 

По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначния стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

Видеото може да видите ТУК. (18+) 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
4
 
10
 
! Отговори
Ребека преди 4 години
Абе ей проста и как смятате че кучето е виновно усетил е че има нещо пред колата ми да завие и да мине от другаде
221
11
 
9
 
! Отговори
DOSETLIV преди 4 години
Трудно може да намеря мисъл в поста на Борнео-228, ама той като явно върл фен на кучетата се предполага че е равен на тях по интелект и поведение. Интересно ако Борнео имаше кола и му се случи това, и види тълпа озверели кукери (сещайте се какво е кодирано, има ч) какво ли ще им обясни? Вероятно ще си показва снимка с куче за да не го бият. Ама и този с аудото има домашно куче от ония сбърчканите-и какво праим сега?
220
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В много европейски държави изобщо няма улични кучета. Защо ли?
219
11
 
6
 
! Отговори
Ребека преди 4 години
Той ще види как после ще му се върне и бял ден няма да види ако някое куче го нахапе никой да не му помага да види как ще му за пука. Кучетата и другите животни са като истинска душичка. Бог си знае работата
218
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А аз веднъж сгазих *** не я видях. Всъщност и тя е толкова полезна колкото това куче самоубиец. Кой би предположил че след като си запали колата, кучето ще си остане отпред. Човека за нищо не е виновен, много из перкали еколози има. На един приятел му се случи с коте, било легнало пред гумата.
217
4
 
9
 
! Отговори
Борнео до 226 преди 4 години
До DOSETLIV Щом си мериш сивото вещество с кучето - добре.Човека не беше ли малко по-нагоре в стълбата на развитието или не важи за всички? Ако теб те стъпче лице превъзхождащо те физически, ще подвиеш ли опашка като кучето и ще махнеш с ръка, а?
216
8
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
При нас ловната дружинка си върши добре работата! Нямаме проблеми с бездомни кучета.
215
17
 
15
 
! Отговори
DOSETLIV преди 4 години
Чета коментари-някой се заканват да го убият човека... Я да ги попитам такива като него: А ако едно куче постъпи лошо (наръфа до смърт човек примерно) дали ще напише: "трябва да се убие кучето!"??? Пълно е с безделници, които са и социопати и нямат човешка среда-имат само 1 (космат) приятел, който ги гледа в очите заради 1 паница храна/ден и им гони топката и те се чувстват богове, затова и не почистват
214
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общините могат да се справят с бездомните кучета за 48 часа. И следа няма да остане. Но ЗАКОНЪТ не позволява. Според него всяка община трябва да полага куп грижи за тези скитащи *** и да отделя огромен бюджет за тях - вместо за деца, детски градини и т.н. Измислените кучезащитници и други подобни носят цялата вина, защото под прикритието на европейските закони направиха кучетата по-значими от хората. Намърдаха се в тази ниша, развъждат ***, пускат ги на улицата и яко крадат средства.
213
4
 
15
 
! Отговори
Драган преди 4 години
Всички кучколюбци, ако всеки от вас си вземе по едно бездомно вкъщи, нямаше да има какво да се гази по улиците !
212
1
 
5
 
! Отговори
Тео преди 4 години
До Досетлив,я сега ни светни нас неграмотните как се пише правилно бездомното куче - *** или ... три звездички! Ако знаеш що за измислена система за цензуриране имат от днес, щеше да замълчиш! Те и чупрулупуците имат друго име ама ... няма как да го напишеш тук!
211
11
 
17
 
! Отговори
DOSETLIV преди 4 години
Човекът влиза в колата в 15:58:30, и потегля в 15:59:15, т.е. стои си в колата около 45 секунди. Едва ли чува нещо навън. Няма движение в двора. Потегля плавно. Като усеща нещо се връща назад. Станалото станало- да се чувстват виновни тези, които не са прибрали всички кучета някъде! След това си тръгва. НЕ Е ДЛЪЖЕН да води в болница сгазени зайци, кокошки, таралежи, гълъби, калинки, мишки и т.н. Аз гледах клипа и не видях умисъл или жестокост, просто инцидент.
210
7
 
6
 
! Отговори
До 220 None преди 4 години
Има нужда и от такива хора. Ако всички бяха като мен, нямаше да има кой да коли животните в кланиците. Ако имах власт, бих забранил лова. Ловците, които преследват, осакатяват и убиват диви животни, не са по-различни от този индивид.Добре, че камерата го е заснела и сега ще си понесе наказанието.
209
10
 
9
 
! Отговори
None преди 4 години
Отвратително, този човек по всяка вероятност е психопат. Такова поведение не може да бъде оставено безнаказано. Със сигурност никой от вас не иска да живее в близост до подобен вид хора.. По мое мнение подобен вид хора не заслужават да живеят ....
208
1
 
8
 
! Отговори
до коментиращите преди 4 години
"***" се пише, не "***"учете се бе......
207
0
 
19
 
! Отговори
ttee преди 4 години
Може да говорите всичко, но не вярвам, че някой се радва да види как едно животно си лежи спокойно и след една минута се мъчи от болка със строшен гръбнак. Оставете на страна онези истерични хора, които поставят живота на едно куче пред този на едно дете. В случая животното нищо лошо не е направило и си мисля, че елементарната човещина липсва при някои мои сънародници. За съд са онези, които изхвърлят животни на улицата и липсата на контрол от държавата, което води до осакатени хора и животни.
206
0
 
9
 
! Отговори
dgd преди 4 години
една от задачите на т. нар. "държава" е да контролира и да санкционира. Обаче това става в нормалните държави.Явно в абсурдистан държавата не може, както не може да се справи и с цветнокожите...
205
11
 
10
 
! Отговори
Ахмед Масур преди 4 години
ТОЗИ ЩЕ ГО НАМЕРЯ И ЩЕ ГО ВКАРАМ В БРЕЗЕНТОВ ЧУВАЛ, ЩЕ ГО ВЛАЧА ПО ГРАПАВИЯ АСФАЛТ С БЕГАЧКАТА СИ, И ПОСЛЕ ЩЕ ГО ХВЪРЛЯ В НЯКОЙ ЯЗОВИР....ЗА КЕЕЕЕЕФФФ .
204
3
 
14
 
! Отговори
Булгаааар преди 4 години
Тоава е истински патриот. Символ на патриотизъм, родолюбие, човещина и висока интелигентност. Този човек задължително трябва да стане учител, за да учи българските тдеца на висок морал и добродетели. Коментарите отдолу показват, че освен с простотия, българите се отличават с азиатски садизъм и африканска интелигентност. Чест и хвала на такъви народи, които си газят кучетата по улицата, за да си направят кефа.
203
1
 
2
 
! Отговори
207 преди 4 години
da ne nabaram takova bezmozuchno kato teb che moje teb da te prefasonirat