Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото

Заявил, че "такива неща не го интересуват"
26 май 2019 11:00, Нели Христова
320
Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото
Снимка: Facebook

Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка.

Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват“. 

По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначния стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

Видеото може да видите ТУК. (18+) 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре стига с това тъпо куче. Хора губят децата си в инциденти няма толкова шум. На всичкото отгоре без да иска го сгази.
181
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма лоши кучета има лоши хора. Кучето няма да нападне никой без причина, а причината е да се защити. Хората сме лоши бием обиваме тези невинни души. В тях няма злоба и ненавист ако му дадеш филия хляб само един път то ще го помни с добро. Ще върти опашка ще те изпраща до спирката и ще те пази от ЛОШИТЕ ХОРА. Трябва да се пазим от хората по улицата, а не от кучетата.
180
12
 
28
 
! Отговори
ФРИЗЗ преди 4 години
Гледахте ли видеото!? Човекът си влиза в колата и стои няколко минути. После тръгва плавно, сгазил го е без да иска. Спира и вижда какво е станало. Обръща и си тръгва в другата посока, не гази кучето втори път. Искате да го заведе в Пирогов ли, болни мозъци!? Никой няма да си рискува бронята за да гази 1 куче. Тъй и тъй има хилади вредители.
179
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Габи, утре ти ще сгазиш някое куче без да искаш о тебе трябва да те отстреляме. Айде мисли с тая куха кратуна.
178
11
 
5
 
! Отговори
Друг Кучкар преди 4 години
Аз предлагам доживотен затвор за тоя- без право на замяна, а на собственика на кучето да му даде обезщетение от 1 милион лева.
177
5
 
2
 
! Отговори
gishena преди 4 години
Как е кученцето?
176
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кучкари, вместо да кълнете хората съберете пари и се погрижете да няма пумяри по улицата. Ако всяко куче си има стопанин няма да стават такива неща. Утре някой пумяр ще скочи пред влака и ще съдим машиниста ли?
175
16
 
15
 
! Отговори
Габито преди 4 години
Ето, заради такива ***, като тая ***, държавата върви на зле!Всички вие, които го защитавате, не знам как си лягате вечер и как спите, честно!Тоя еляндур заслужава да му минат на него през крата, *** дано!Вместо даго заведе на ветеринар, при условие, че ВИДЯ, че кучето ляга отпред.***!!!
174
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички които мразят животните мразят и хората. В тези хора няма капка състрададелност ако бяхме в цивилизован държава този щеше да е в затвора. Почва се с едно невинно животно и се стига до човек. Само хора които не са имали животинска не знаят какво е. Колко обич и благодарност има в техните очи. Те не са виновни, че са на улицата, а ние хората.
173
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв съд и затвор, бе? Човекът ще рискува да си начупи бронята за да премазва нарочно някакво безобидно куче? Вие нормални ли сте бе? Той трябва да съди общината, ако беше пукната бронята че има бездомни кучета по улиците, *** такива.
172
5
 
5
 
! Отговори
5521 преди 4 години
Не е ясно защо кучето се шляе само по улиците. Поздравления за милосърдието на Любка. Тя сигурно е помогнала и на доста хора - пишете и за тези нени достойни прояви, не само за помощта към кучето.
171
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един път така да си сгазя собственото куче добре че жена ми изкрещя. Тогава сигурно кучкарите щяха да ме кълнят и мен че нарочно съм го сгазил. Стават такива неща дори със собствените ти кучета. Недейте кълнете че на вас ще ви се случи и ще видите.
170
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самия факт че спря да види какво става показва че не го е сгазил нарочно иначе щеше да си направи маневрите
169
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 176...Да, бе...ще сгазя куче на улицата и ще слизам да го мятам в канавката? Ако имам ръкавици- да. Иначе ще сляза да видя какви са пораженията по предницата на колата ми.
168
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всеки може да се случи даже и на вас кучкари. Вече го е сгазил какво да го прави. Как ще му помогне? Човек изпада в паника при такава гледка. Стига сте внушавали че нарочно го гази. Очевидно е че там където е кучето не се вижда.
167
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От цялата работа се вижда че кучкарите са най долните човешки същества. Кълнат и пожелават смърт на други хора само защото виждат очевидното , че човека не го гази нарочно.
166
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако карате в града или извънградско между селата и ви изкочи куче пред бронята да ви лае и го сгазите какво правите !? Взъните на 112 ли ? Или си тръгвате и го мяткате в канафката
165
1
 
20
 
! Отговори
КОС преди 4 години
на всеки може да се случи ама какво да се прави гадости стават, на мен почти всеки ден ми изкачат близо до работата кучета пред колата да ме лаят, карам с 5-10км направо сами се удрят аз карам на право те се блъскат в бронята във вратите лаят ако спра и слезна ще ме разкъсат добре че не съм сгазил някое
164
2
 
24
 
! Отговори
Тони преди 4 години
На времето имах КИА Карнивал - голям ван и спирам в една тясна улица с двете десни колела на тротоара влезнах в магазина и на тръгване качвам се във вана, но нещо ми се прииска да слезна и да проверя пред вана и когато слезнах едно двугодишно момиченце беше седнало до предната броня на бордюра! Много пъти съм мислел затова и си мисля, че бог ме накара да сляза и да проверя, за пръв път от 17 години зад волана проверявам! Но за куче бог надали ще ти подскаже, поне така си мисля!
163
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И човекът съвсем не изглежда мутра както го изкарахте....или щото кара по-нов модел ауди го прави мутра? Да ва у предубедените палячовци!