Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото

Заявил, че "такива неща не го интересуват"
26 май 2019 11:00, Нели Христова
320
Потресаващо: Мъж прегази куче в Сандански без да му мигне окото
Снимка: Facebook

Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственост на луксозно Ауди се качва на автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка.

Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват“. 

По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначния стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

Видеото може да видите ТУК. (18+) 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
15
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 4 години
Кво насиле бе Вили-мотовили: Човека си кара колата. Нито го бие, нито нищо. Мастаята е самоубиец.
161
5
 
14
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 4 години
Гледайте ги кучкарите. Пожелават смърт, кълнат, проклинат, заради една *** която дори не би трябвало да е там. Но никакви ги няма пред ловците с пушките в гората. Пълни откачалки, скотове!
160
6
 
5
 
! Отговори
Вили преди 4 години
да се криминализира насилието над животни както във всички цивилизовани страни и да видим как няма да го интересува. за тези хора глоби не работят, те карат аудита, но умишлено посегателство в досието му добре ще му се отрази
159
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НА СНИМКАТА ЯСНО ЛИЧИ ,ЧЕ НАМИГВА С ДЯСНОТО ОЧО !!!!!!!!!!
158
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какво му е потресаващото ... къде е държавата? Защо бездомни кучета се разкарват безразборно ... приличаме на Сомалия.
157
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 156 до 161На клипа се вижда, че човекът вижда кучето че се изляга пред колата му, но може да го е забравил след като тръгва едва след около минута ако е говорил по телефона примерно в колата си.До всички които го искате в затвора- откъде знаете че нарочно го е сгазил, бре??? Вие сте баси смешните неадертални примитивни ганьовски предубедени скaпаняци!
156
3
 
0
 
! Отговори
ффидана преди 4 години
аман от бг ***, затова сме на тоя хал
155
3
 
2
 
! Отговори
Явор Хаджиев преди 4 години
До голю босевЛицемерие е да смяташ, че каквото и да е насилие е оправдано, макар и за удоволствие или просто така, защото "такива неща не ме интересуват"...
154
10
 
6
 
! Отговори
До 160 преди 4 години
Утре на теб ти пожелавам някой да те прегази така и да мине два пъти през тебе и да те види как викаш и се гърчиш и да си продължи с черната лимузинка даже да не се обърне...защото го е страх да не вземе ако ти помогне да му направиш нещо. Дребни душици 80% от българите, ние сме си робски народ с робско мислене....поне все още има нормални, малко но е надежда.
153
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как ще му помогне на това куче. Никой неможе да му погне в това състояние. За жалост единственото решение е да го доубие и да не се мъчи но ще вземат да го осъдят пък за това.
152
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека се качва в колата пред него не се вижда нищо и тръгва. Дори и на тъпите кучкари може да се случи. Стига ревахте кучкари ами сложете каишки на бездомните пумяри и се грижете за тях.
151
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не му бил помогнел и да го бил закарал в болница? А при такова състояние на кучето може като нищо да го захапе от стрес и болка. Що да рискува човека? Вие ще рискувате ли? Само пред монитора сте силни и безстрашни, палячовци.
150
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скапан *** и неандерталец! Скоро природата ще ни види сметката на нас хората, понеже сме се взели за велики и всезнайковци и над всичко. То се вижда вече и ще си го заслужаваме!
149
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е искал да го гази нямаше да стои 3 мин в колата. Айде стига драматизации. Такива нещастни инциденти се случват и с хора. Добре че беше куче а не дете
148
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре мсега чакам 1000 коментара за това куче...а оня пенсионер дето го убиха вчера на площад в Плевен само 10 коментара. Е бравУ!
147
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ви прави впечатление той влиза в колата и сигурно една минута не тръгва..явно говори по телефона си и като нищо може да е забравил, че онова куче е там.
146
4
 
15
 
! Отговори
голю босев преди 4 години
Прасенце, агънце, козленце, теленце, пиленце, може да заколиш и де изядеш с наслада. Може да застреляш нивинни сърна, зайче, елен, патица, и какво ли не. Но куче НЕ.Куче може да захапи дете по лицето, но нямаш право да го удариш. ЧУДОВИКНО ЛИЦЕМЕРИЕ.
145
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ти си баси гадния кучкар. Да се наказвало по строго от сгазване на човек.
144
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Случват се тези неща. Не изглежда нарочно.
143
7
 
2
 
! Отговори
aa1830 преди 4 години
Ще му се върне на този *** десетократно в този или друг живот. Жалко за невинното и беззащитно животинче. Такова деяние трябва да се наказва дори по-строго от умишлено прегазване на човек. Човекът поне може да се защити донякъде, животните не...