Експерт: У нас водим махленска политика!

Подкрепата за Иванчева била протест срещу системата
27 май 2019 20:51, Екип на Bulgaria On Air
8

В България водим махленска политика. Загубилите на тези избори са фракции, които имаха негативна кампания. А за Десислава Иванчева гласува протестният вот, каза Ваня Нушева - Кашукеева от "Прозрачност без граници" в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Според ПР експерта Александър Христов подкрепата на Иванчева е протест срещу системата. У нас кампания за евроценности нямаше. Политологът Линка Тонева-Методиева е категорична, че на тези избори са гласували повече проевропейци, вместо евроскептици.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП се представиха много по-добре като проценти и брой евродепутати спрямо 2014г.БСП обаче си имат много зомбита за разтребване.И все пак за САЩ БСП са резервният екип БГ политиици т.е.Корнелия диша на Бойко във врата
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко спаси потъващият кораб на ГЕРБ.За една седмица навъртя 10 000 км и не спря да лъже народа.Той недвусмислено доказа,че и без Цецо могат.А крушоварската *** с ценкочоковски манталитет за пореден път съсипа вота.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миризливият скункс влиза,а Лили магистралката главен санировщик и министър на Председателството е вън,а дебелата шуменска прасьонка става евродепутат.Едните взели 600 000 другите 500 000.Хората не ги искат.ГЕРБ губи доверие и затова са се хванали за СДС,ама те умряха отдавна.Есента ще се види кой колко ще събере.Истината е че ако отново се появи нов субект тия ще отидат при СДС.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Иванчева гласуваха честните хора, Ваклин ако иска да спечели даден конкурс за проEкт да се яви на търг и да участва в надпревара с други фирми. Процеса срещу Иванчева ощетява всички строителни фирми и предприемачи и цялото общество в полза на някой си Ваклин.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
М-да, европейски ценности, много хубаво, но на фона на обезлюдени махали в българската провинция.Ликвидираха ни етноса европейските ценности.Пожелавам на ЕС всичките болести на любимите им Африка и Азия.Тъкмо ще се сбъдне любимия Апокалипсис на илюминатите.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не се заблуждавайте с тези избори, на есен е важно....който се подведе и самозабрави ще дyха супата