БСП решава за промени след изборната загуба

Ще се върнат ли социалистите в Народното събрание?
Обновена: 28 май 2019 08:30 | 28 май 2019 08:30, Веселина Йорданова
82
БСП решава за промени след изборната загуба
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националният съвет на БСП заседава днес. Той трябва да реши какви промени ще настъпят в партията след загубата на евроизборите.

Още по темата
Част от мерките са нова процедура по избор на председател и възможност за смяна на всички общински и областни ръководства в страната.

Председателят Корнелия Нинова обяви, че също ще участва в надпреварата.

Освен това социалистите ще решат дали да се върнат в парламента, където ще искат промени в законите, регулиращи работата на Комисията за противодействие на корупцията и на главния прокурор.

А информацията, че благодарение на преференциалния вот Сергей Станишев отново пренарежда листата на БСП и от пето минава на второ място, Нинова обясни с демократичния характер на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
1
 
! Отговори
до 55 преди 4 години
И кой трябва да е начело на БСП-Гергов,Пирински.Те не са глупави хора,но мислят само за джоба си,а такива люде няма и да помислят за борба с корупцията.Трайко и прибиране,както беше преди Нинова,и накрая родител1и родител 2.
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек трябва да е много неграмотен за да съди за една партия по името й. Например, ако в името на партията има "демократи" или "демократична" това не прави тази партия партия на демократи. Същото е и със "социалистическа" в името, което е сложено, за да може левите в България да бъдат заблудени, че БСП е лява партия, а не дясна, каквато е реално и да гласуват за дясното, а не за лявото, както тези избиратели искат. Не е сложно, но човек трябва и да помисли поне малко.
58
1
 
3
 
! Отговори
От дясно наляво преди 4 години
До Анонимен 57: Всички евродепутати били десни? Ти хал хабер нямаш кое е дясно и кое ляво. Я им виж имената и партиите. Винаги се чудя как може толкова не'грамотници да има по форумите.
57
4
 
4
 
! Отговори
Нищо не е приключило преди 4 години
До Анонимен: Какъв "болшевишки режим бе ***? Откакто Корнелия Нинова е председател БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Бойко усеща, че вече му идва края. Не можеш да лъжеш един цял народ до безкрайност. При 30% гласували ГЕРБ получи 30% - общо 10% от всички избиратели. Голяма победа, дума няма. Ще им гледаме сеира сега.
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Промени" ли?Вече трета година, откак *** върна болшевишкия режим от 50-те години, и това е най-бързият път към погребването на "столетницата", комуноидите пак ще си я изберат, а "отговорността" ще се "поеме" от селца и паланки - може малко да се изпокарат, ама всички си знаят, че страх комунизъм пази и всичко ще се юрне по старому по пътя към гробищата.Та за какви "промени" ставаше дума, а?
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От *** мас и от комунист власт се вземат само с нож.....БКП по цял ден искат оставки, а когато става въпрос за техните, тишина....Нинова, нали си мъж.....подай оставка :)
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дясното пак спечели - всички евродепутати са десни. Поне един центрист да имаше, щото леви партии след 1989 година няма. Нали се сещате, че по действията си БСП е най-дясната партия от участвалите в евроизборите?! Не се заблуждавайте от приказките, гледайте какво вършат, а не какво приказват!
53
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо много се бавят от ЦИК да обявят следващите междинни резултати. Да не би Раданчо да изпада ..., а ГЕРБ не са се сетили да фалшифицират изборите и в негова полза?
52
1
 
9
 
! Отговори
Трезвомислещ преди 4 години
От сегашната БСП нищо не става! В ръководството се набутаха неопитни хора без ярки качества, за идеи да не говорим!Необходимо е пълно обновление като се използва опита на добре подготвените кадри, които незаслужено бяха прогонени.Изгуби се идеята на една наистина лява партия, стана партия на олигарси, търгаши И случайно попаднали хора!БСП вече не е лява партия, тя, Атака и някои други, наричащи се партии са просто слуги на Путин, не на Русия!
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това че Радан Кънев е успял с хиляди клизми да стане евродепутат си е личен успех на него и майка му ,но нека не се заблуждава -алтернативата не е той .Провалената десница не може да е алтернатива защото тя е провал ,заради нея съществува изобщо ГЕРБ.Радан трябва да схване някои неща.
50
3
 
2
 
! Отговори
Студент преди 4 години
До "стратега". Опааа, по-леко ще получиш инфаркт. С тази словесна мастурбация изобщо не можеш да ме впечатлиш. Халал да ви е "победата", ние ще се радваме все на такива "загуби". Айде стига ти и чао, аз отивам на лекции, не си ми интересен повече.
49
1
 
4
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 49. Бах.ти колко си елементарен. В завистта и злобата вече не можете да измислите нищо сериозно.
48
1
 
9
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До абигейл. Ех, жалки смешници, сега пък наесен. Ама то минаха много есени, и лета и пролети и уж все ще сте първи, а не става. Наесен пък ще ви отвинтят канчетата, защото на местни избори нямате никакъв шанс.
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До комунист 4Излизаш с един и същи пост за 14-ти път: мобилизирай се!Нещо повече, прекаляваш с манипулирането на плюсовете и това е очевидно - контролирай се, иначе контрола се поема от... ЗНАЕШ КОЙ.Вдигни минималния доход на "истинския комунист" докъм поне стотина хиляди - отдавна няма комунистически *** с по-ниска стойност на окраденото - бъди верен на тенденциите на крадене от "светлото минало"!
46
9
 
4
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До СТРАНДЖАТАЗатова ли им носихте бюлетините на крака до оня гръцки остров? Та, кое квадратче задраскаха, почиващите;))) Или беше задраскано;))) Бойко да не е посещавал острова или либовно послание д аим е правил? Щот много бея нахъсани, пичуарите там;)))
45
2
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Това влчуго БСП-БКП е в перманентна кома и трябва само да се изключи подържащата апаратура за да даде фира. За съжаление истински реални социални BGпартии няма които да им натиснат копчето "OFF"!
44
2
 
11
 
! Отговори
Студент преди 4 години
До стратег. Ами напиши си името, като си толкова ербап, да видим наистина кой си. То, така анонимно, всеки може да си пише всичко. А ти ще станеш министър, когато Гергов стане шеф на Юнеско.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви леви са БСП-ту ва?Тия са си леваци от всегде.Да пратя в Авропа един украинец си е направо левашка а не лява партия.*** той,Господ,си знае работата.
42
4
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Шумкарите сега вдигат вой до небесата, че имало ниска избирателна активност... - алооооууу дрОгарЕте, ами те тези, които не дойдоха до урните не са от вашите хора... - това са хора умни, заможни, които си позволиха да се пекат по беломорието, защото бяха сигурни в победата...
41
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що загуба, бе. Това си е добър резултат като за бсп. С контрабандисти, свинари, хамстери начело толкова, даже им е много