Заради коня на "Тракия": Спешна проверка на огради по магистрали

Премиерът нареди "Пътна полиция" да следи има ли проблеми
39
Заради коня на "Тракия": Спешна проверка на огради по магистрали
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов разпореди на регионалния министър Петя Аврамова и на вътрешния Младен Маринов да проверят спешно загражденията по магистралите. 

Още по темата
"Сега като свърши заседанието, двамата се разберете от днес да започне. Не може да излезе кон на магистрала. Късмет, че хората са живи", коментира премиерът катастрофа с безстопанствено животно тези дни. Хората, пътували в колата, която се сблъскала с него, не са ранени, но много се уплашили.

"Там, където са откраднати, веднага да се възстановят, там, където са пробити, да се поправят", нарежда Борисов на днешното правителствено заседание, според стенограмата.

"Полицаите от "Пътна полиция", които са по магистралите, да наблюдават тези пасища. Нека районните полицейски инспектори да минат и да видят намират ли се някъде откраднати мрежи от магистралата или табели", казва още премиерът.

По думите му трябва да се реагира максимално бързо при сигнал за скъсани или липсващи заграждения.

"Животните излизат и от пътните връзки, които водят към магистралата", коментира пък Петя Аврамова.

"На пътните връзки няма ограда, но и на 112, и на трасетата, Маринов, има ли сигнал, веднага отива полицейски автомобил и ако трябва с лампите свети и предупреждава", отговаря Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Конят преди 4 години
Дискриминация с каруца може а без каруца неможе
29
1
 
6
 
! Отговори
баба Мара преди 4 години
Боуйкоо, моа Ушко избяга, ако го намрят някъде туам окуло муагистралата дуа ми звъннат вуе..
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Бойко, хората отдавна са го измислели. *** виж в Европа как хората правят тунели под магистралите специално за дивите животни.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да натоварят в пърдулките по три бали слама и два чувала зоб, да хранят кончетата. И без това за пет пари работа не вършат, освен да се занимават с всевъзможни престъпления и рушветчийство.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя отново започна с циркаджииските номера, вместо да вкара Пеевски в затвора се занимава с телени огради!Но явно има шарани които се хващат на въдицата, а България е на последно място по всичко в ЕС и на първо по смъртност и бедност!
25
2
 
10
 
! Отговори
До iliana преди 4 години
"нал бил" ахахахаха типична ***, точно от електората му ..... Ето такива като тебе гласуват за него :D
24
1
 
10
 
! Отговори
Iliana преди 4 години
Ко ревете-преди демокрацията да ви я набият у тиквите и кратуните скачахте ,и ся ко? Ревете,ам нал бил харизматичен ,нал туй ,нал онуй ,я ся си го бийте у гъзо! Ревете *** сал за него гласувате,айде пак на есен овче стадо !!!! Пак за тиквуний велики ,той ша на оправи .няма малко ,няма голямо зло ;всеки народ си заслужава овчата съдба,щот сам си я избира,явно сме забравили. Шипка,Батак ,опожарена Стара Загора,,,,така че продължавайте с винету напред към гроба!!!
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тос като му видя физиономията и веднага ме напушва див смях, вече и с тея бузки и торбички, съвсем изкуфял дядка мяза :D
22
2
 
11
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Не разпоредби, а подвеждане под наказателна отговорност по обвинение в предизвикване на ПТП и опит за убийство трябва! Тогава ще започнат тлъстаците да си мръдват дирниците и да заработват поне 2% от заплатите си! Какви си им казал бе тикво проста? Уволни ги дисциплинарно и ги пращай на съд да ги скъсат, за престъпно безхаберие и ги накарай да върнат заплатите си откакто са на дадената длъжност! Районния инспектор от АПИ къде спи и пърди, че не е видял да липсва ограда?
21
1
 
16
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Голям а демокрация а .... Тва по лошо и от преди 89, тогава в печата едва ли е излизало секи ден "Тодор Живков нареди, той каза, той даде, той направи ..... Сега диктатурата в в пъти по-голяма ."Намерихте с кого да сравнявате "демократичното величие" -Борисов.Та Живков е титан в сравнение с нашичкия.При всичките си недостатъци,Живков имаше визия за развитието на България,Борисов е само един "усвоител" на фондове
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджук, поддръжката на тия магистрални съоръжения е работа на АПИ и на КАТ, а не на "Районния инспектор". Набий си го в кухата проста пожарникарска кратуна.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз минах в неделя вечерта късно , имаше легнал, вероятно умрял кон, на около 51 км..и мен ме изплаши и изуми как може да има такова чудо на магистрала (беше между аварийната и средната лента). Дано се вземат мерки наистина и се оправят огражденията, че можеше и жертви да има! Не съм от големите фенове на ГЕРБ, но ако се действа наистина, може и да заслужат моя глас!
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям а демокрация а .... Тва по лошо и от преди 89, тогава в печата едва ли е излизало секи ден "Тодор Живков нареди, той каза, той даде, той направи ..... Сега диктатурата в в пъти по-голяма .
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Sevdo, uspokoi go tva bubi, da ne vika po seki kopiten haivan...da pokani publichno policeiskia kvartalen sluga, kmetskia sluga, patnia arhitekt darjaven sluga i sadiata darjaven sluga na publichen otchet s publichna karta na sluchkata....koi, kak, kolko, koga i zasto.... v ramkite na 1,75 minuta...
16
0
 
13
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Щом " царят самодържец" е заповядал,нещата ще се оправят.Иначе през останалото време, администрацията спи и похърква.Все пак тази "нещо -правеща "администрация трябва да се отглежда,защото това е най-важният ресурс при избори
15
1
 
6
 
! Отговори
ей чишшш изсипани преди 4 години
Ми ще им нареди..като ги мързи...българския народ много го мързи и постоянно гледа да се скатае!!! Като не си вършат работата ги нахоква и нарежда..и да ги смени все тая..матряла е зле бе не виждате ли!!! Матряяялаааа чишш
14
0
 
12
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Може би трябва да има девиз "Вървим след произшествията"
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** щом премиера казва за всяко нещо какво да се направи, значи сумати министри и калинки могат направо да се уволнят от министерствата и без това нищо не правят .
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо винаги реагираме след, а не преди или по време?Контролът е предварителен, текущ и последващ.Ние винаги я караме след като се обърне каруцата.
11
1
 
15
 
! Отговори
А кой преди 4 години
Ще провери оградата по границата, че десетки нелегални мигранти шетат навсякъде. Но Симеонов нали прибра едни 200 млн.