БСП с радушен прием от останалите партии в парламента

Най-добре било всички народни избраници да са в пленарна зала
28

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите от БСП срещнаха радушен прием и одобрението на колегите си от останалите парламентарни групи, след като се върнаха в Народното събрание.
Още по темата
Социалистите бойкотираха НС и в продължение на три месеца отсъстваха от заседанията на зоконотворците.

Тома Биков от ГЕРБ, който е сред най-острите опоненти на левицата, призна, че е по-добре, когато опозицията е в пленарна зала.

Преди три месеца, след като червените обявиха, че бойкотират работата на парламента, той коментира, че така управляващите ще работят по-спокойно. Днес обаче призна, че не е задължително работата на парламента да е спокойна.

"Най-добре е всички, които са избрани за народни представители, да са в пленарна зала, а аз смятам, че те взеха правилното решение и се върнаха", коментира Тома Биков.

Според него въобще не е било уместно социалистите да взимат решението си за бойкот, но пък всеки имал право да греши и после да се поправя.
 
Зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев също приветства решението на БСП да се върне в парламента.

"Смятам, че едно такова отсъствие е винаги във вреда на този, който го прави. Вреда е за парламентаризма, но това е мое лично мнение", коментира той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bsp sa teroristi i ubiici.
19
1
 
2
 
! Отговори
Общи приказки преди 4 години
Тъпо заглавие на статията... Радушен прием! Те да не са отишли на вечеринка да се забавляват там? Трябва да се работи, не да се забавляват. И понеже никой нищо не прави там, виждате и "благодарностите" на хората. Не ходят да гласуват, и правилно правят. Едни и същи *** плъшоци, как да приемат нещо разумно? Никак...
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До eve1 15Не се радвай - оставката е комуноидна хитрина по крушовски; специално за нея е променен устава, за да я избира не Националният съвет, а местните организацийки - куцо, криво и сакато под строй, и пак ще си я изберат, единствено тя е разпознаваема с яретата и козите по Ямболско и спа-курортите над Банско.
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12 ралицаАми щом харесваш откриването на заводи работещи от години от бате ти бойко и някакви шасита за BMW, които никога няма да бъдат произвеждани в България, ами радвай се, това позказва колко е мозъчния ти капацитет
16
0
 
2
 
! Отговори
Е,няма. преди 4 години
Е,няма по нагли същества от комунисти.Обикаляха си селца,омайваха баби и старци.Хапваха си,пийваха си.Ами,един живот се живее.Обещаваха разни визий.От обикаляне са заприличали на шопари.А,пък лидерката така е отслабнала,че е само кожа и косми.
15
2
 
5
 
! Отговори
хак и е преди 4 години
Спомняте ли си какво каза Стефан Данаилов, когато избраха Нинова? Че когато се падне от високо, много боли. Затова е като препикано мушкато. Сега се чуди как да лъже и маже, ама тоя път ще я изпързалят. Защото Импексова прекали.
14
5
 
9
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
Радват се,и аз се радвам,че онази улава жена вече не им е првдседателка.
13
4
 
12
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Като пр.пикано мушкато са от БСП,голям цирк си беше, сега се успокоиха ,ще си вземат пълната заплата вече и всичко по старому.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** се объркаГледам от оня ден тролстваш с този коментар под всяка статия по няколко пъти и искам да ти кажа, че и 10 000 пъти да го постнеш няма да има никакъв ефект.Е вярно за теб ще има няколко рубли повече, но за БСП ефекта е нулев.На следващите избори ще ядете още повече бой!
11
1
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 4 години
Толкова *** кампания никога не е имало,пълен цирк си беше,народа се побърка от изпълненията им,най-дейни в постановката бяха БСП с Корнелия и Ленчето,толкова си вярваха и двете ,че гледайки ги отстрани чак ми дожаля за тях,удар щяха да получат от напъване,но ...такъв е животът,динамичен,емоционален ,понякога мръсен и жесток.
10
2
 
0
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До *** се объркаВ българската политика има много хора за почистване в буквалният смисъл. Въпросът е, да се намери точният човек, който да се справи със задачата. Не е лесно, да се измъкне кърлеж, след 24 часа цоцане на кръв. Хората очакват, да дойде един Спасител и той да е идеален, съвършен, да влезе в политиката и да ги спаси. Е, може би, полезен в тази посока, ще съм аз, но Системата не допуска такива като мен. Затова, ние не влизаме там, през вратата;)))
9
2
 
9
 
! Отговори
Рая преди 4 години
Ако БСП мислят ,че накривиха шапката на ГЕРБ,дълбоко се лъжат,навредиха и на себе си и на избирателите си,трябва да работят за хората които са гласували за тях , а не да излизат от Парламента,нищо не постигнаха с това.Много плюха по ГЕРБ,защо мълчат сега,в интернет простратсвото е мъртвило,къде им останаха плюнките,обидите и цинизмите с които си служиха платените им представители.До такава низост ли трябваше да изпаднат!?
8
4
 
8
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милиардера Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отсъствието на русофилската Мафия в Парламента доказа, че си може и без нея !
6
1
 
3
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
И ко, цитираме човек, който не се гнуси да яде от паницата в която са плюли сегашните му господари
5
5
 
2
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Това не е новина;))) Все пак , сам казах, че ще се следва печелившата стратегия срещу ГЕРБ и следващият в списъка е финансовият министър чрез който Бойко е щедър към електората за негова сметка;)))) Та, БСП се върнаха за Горанов;))) Не, че Горанката не е евреин, като шефът си Бахур Бахар.
4
0
 
10
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Всеки, който не идва на работа - без заплата. Ако X време не идва ... уволнен. Така работи живота... уж.
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еееее,Цирка свърши...събрахме се
2
1
 
12
 
! Отговори
Think преди 4 години
Те се върнали , ама потънали гимии малко
1
0
 
16
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Радостта ще е за кратко.