НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!

Гей-двойки имали претенции в разрез с Конституцията
93
НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!
Снимка: Булфото, архив

Национален фронт за спасение на България остро и категорично се противопоставя на провеждането на гей-парада "София Прайд“ на 8 юни в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Още по темата
"Още преди 5 години ние предупредихме, че хората със сексуални отклонения ще започнат да издигат и политически искания. Оказахме се прави. Днес, под формата на борба за равни права, гей-двойки започват да предявяват претенции, които са в разрез с Конституцията и устоите на държавата ни", се посочва още в съобщението на партията.

"Мълчаливото съгласие на Столичната община с ярката демонстрация на това агресивно сексуално малцинство отваря врата за последваща ескалация на по същество противоестествени искания като узаконяване на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и др. Такива идеи са изцяло извън дневния ред на обществото ни, несъвместими са с обществения морал, традициите и православните устои на българския народ. Допълнителни елементи на политическа украса внася и присъствието на високопоставени политически фигури в редиците на шествието на гей-парада. Нещо повече – досегашната практика сочи, че сред участниците в прайда има непълнолетни и то не малко. Недопустимо е това да се случва пред очите на връстниците им и на цялото общество", се казва още в позицията.

От НФСБ уточняват, че никой не пречи на тези хора да се самоопределят, но уточняват, че от НФСБ категорично се противопоставят това самоопределение да се натрапва на обществото по един безпардонен начин в центъра на София.

"България е държава, успяла да съхрани и до днес традиционните си морални ценности и православни устои. Опитът за промяна на тези ценности, насочен особено силно срещу децата, е абсурден и недопустим. Затова казваме ясно и категорично „Не!“ на провеждането на гей-парада", се казва още в съобщението на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: НФСБСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
ДО немоде толкоз акъл да се сетят, че смущават обикновените хора, прекалено са заети със себе си.
24
1
 
6
 
! Отговори
ОХххх преди 4 години
Карбовски е спец в тази "тънка" материя,той да си каже мнението.
23
2
 
13
 
! Отговори
немо преди 4 години
Ами смейте им се бре! Ходете и вие с жените си и им се смейте, себелюбието им ще свърши другото, а тяхното е огромно инъче щяха да са по-скромни, А НЕ ДА СЪЗДАВАТ ДИСКОМФОРТ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА!!!
22
1
 
7
 
! Отговори
shocked преди 4 години
То гей прайда е почнал като гледам, и се чудя къде да се скрия от разлигавени гей двойки :D сори, ама понякога пречи, колкото и да им е забавно, освен това поне по-късно а не от през деня
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесбийките също много се увеличиха. Мъжемразки, ненавиждат мъжете, събират се и си закачат колани с мъжки членове и една друга се задоволяват. После защо не се раждали деца. Ами изкуствен член семе няма...
20
0
 
12
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Юи то демосрация+дрога създава гейове
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една позната се оплакваше, че се прибрала от работа и хванала мъжа си на калъп с друг мъж... Сега се чуди какво да прави, имат и дете. Луд свят... Много гейове има вече.
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените стават лесбийки и после няма жени.Ние мъжете как да правим семейства без жени ?Забранете лесбийките ,момчетата гейове са малко обикновено имат някакви психични проблеми или не им стават пенисите затва си търсят работещ кожен боздуган да ги разцепва.Проблемът е в момичетата и жените-твърде много станаха обратните - от 10 момичета 3 са лесбийки,2 са мъжемразки и още поне 2 са некви фригидни или задръстени дето не правят секс.Още две златотърсачки на повикване и то не останаха съпруги и майк
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам приятел който е гей, но няма нищо общо с тия лигльовци и изнежени същества. Дори ако го види човек няма никога да предположи. И си е много свествен даже. Ама тия от Прайда са бетер от Зелените.
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14.. А що не кажеш.Че е подходящ.Паметмика на Американските " летци" Бомбандирали София?? И избили невинни жертви? А Американофилче атлантиче малко? БОК л ул сиииии! Мър ш а!!!
15
13
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 4 години
Само СКАТ-аджийските душевно болни липсваха, за да попълнят картината!!!
14
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото е истина, че броят на гейовете се увеличава много. Забелязвам го дори сред младите под 20 години, веднага си личи, че гейовете стават повече и това се дължи на евроатлантическата пропаганда. Нямам нищо против гейовете, нека си бъркат по дупките, но да го правят вкъщи скрити под завивките, а не на улицата и в училище!
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** Дисфорията по принцип е психологично заболяване. Или поне беше до преди година когато Световната Здравна Организация го отписа като такова....
12
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паметника на съветската армия е най-подходящ за гей парада и на никой не пречи !
11
0
 
21
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А !!! И кой че ражда деца у тая държава ,ако сички се изметне,бе оуууу?
10
4
 
26
 
! Отговори
Ханонимен преди 4 години
После що нямало деца. Те обратните как ще направят деца и какви деца могат да възпитат? С какви ценности? Какви хора ще имат за пример техните деца.
9
2
 
28
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Бе като сакат ,нека да се шляпкат ! Ама що парадират с болестта си ?!!!
8
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз лично.Съм против този цирк! Ние знаем че " съществуват"! Защо е нужно да Ни се натрапва? Ок нека си бъркат по дупките.Но да не ни се мяркат пред очите!!! Що за Американофилизъм е завладял българина? Там имало такъв.Ами голяма държава са.Ние " голяма" ли сме? И ние ли да правим " прайд" Че хетеросексуалните хора съществуваме? Голяма глупост е това! Час по скоро да се приключи с тази простотия!!!!!!!!
7
4
 
24
 
! Отговори
хомосексуализма преди 4 години
е тежко физиологическо и психическо разтройство тези хора трябва да бъдат лекувани, а не да им се внушава че са нормални - те не са нормални, те са БОЛНИ !!!не може и не бива група от болни хора да натрапва "ценностите" си на цялото общество !!!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НФБС зове??????????????????????????????????